20/5/23

Η Συνεχιζόμενη Εσχάτη Προδοσία των Αλλογενών Πρωθυπουργών και του Προδοτικού Τόξου σε βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπέρ της της Γκόλντμαν Ζαξ

 

ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ  ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ 

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΓΟΓΑ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

 


Η Ελλάδα μας Πρέπει πλέον  να αποκτήσει Κυβέρνηση Ελληνική,  Ελλήνων Πατριωτών, πού να υπηρετεί τα συμφέροντα του Γένους των Ελλήνων και του Ελληνικού Λαού  και μόνον.

Γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας

Η Διεθνής Μογγολο-χαλδαιϊκή (Ιουδαϊκή) Ολιγαρχία δια της Goldman Sachs κυβερνάει την Ευρώπη και όχι μόνον. Η Goldman Sachs , έχει  τους ανθρώπους της στην κορυφή των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και την κεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

 Η Goldman Sachs ελέγχει την Ελλάδα , και διορίζει  τις  κυβερνήσεις που αποφασίζουν για ότι της χρειάζεται .

Οι απλοί Έλληνες που έχασαν τις δουλειές τους, τα σπίτια τους, τις αποταμιεύσεις  που είδαν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, οι φτωχοί, οι πεινασμένοι και οι άστεγοι, ήσαν  θύματα της  μεγάλης καλομελετημένης απάτης, Σημίτη-  Goldman Sachs , που συνεχίστηκε από τον Νωθρό Καραμανλή και τη ΝΔ και όλες τις κυβερνήσεις που ακολούθησαν.

 Μας έλεγαν  ότι η ελληνική οικονομία κατέρρευσε επειδή οι Έλληνες, « κάθονται, πίνουν ούζο, είναι τεμπέληδες, δεν δουλεύουν, συνταξιοδοτούνται σε μικρή ηλικία, χρησιμοποιώντας δανεικά χρήματα», αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά μαζί στοίχισαν πολύ λιγότερο από τις υπηρεσίες της Goldman Sachs που μας κόστισαν 80 δις ευρώ  και την απάτη των έξυπνων του «πράσινου» και του μπλε  χρηματιστήριου», όπου το 1992 και  1999, εκλάπησαν ατιμωρητί, από τους «εκσυχρονιστάς», περί τα 150 δις ευρώ.

Η «βρώμικη συναλλαγή» της Goldman Sachs και του ελληνικού κράτους αποκαλύφθηκε  από τους Τάιμς της Νέας Υόρκης και τη γαλλική Monde. 

Το «πρόσωπο κλειδί» ήταν ο κ.  Πέτρος Χριστοδούλου , ο οποίος μέχρι το 1998 ήταν στέλεχος της Goldman Sachs και ο οποίος  διαχειρίστηκε από ελληνικής πλευράς την υπόθεση απόκρυψης του ελληνικού χρέους σαν υπεύθυνος αγορών, το 1999, της Εθνικής Τράπεζας. 

Το Κόλπο, Σημίτη-Χριστοδούλου-Γκόλντμαν Ζακς ήταν  τα ομόλογα σε δραχμές που εξέδωσε ο Παπαντωνίου και που θα ήταν μετατρέψιμα σε ευρώ, και τα οποία πωλήθηκαν σε μια ψεύτικη (baloney) συναλλαγματική ισοτιμία. Από αυτή τη συναλλαγή η Goldman και οι πελάτες της είχαν μια τεράστια απώλεια, αλλά, η προφορική μυστική συμφωνία με τον Σημίτη   και την «ελληνική
 κυβέρνηση ήταν ότι η Goldman θα αποπληρωνόταν για την «απώλεια» με «εικονικό  δάνειο».

Για αυτά τα δήθεν δάνεια , για την αποζημείωση της Goldman Sachs  εκδόθηκαν δυο ομόλογα από τον Χριστοδουλάκη που εκτίμησε την ζημιά  σε 17,462 δις αλλά επειδή η Γκόλντμαν Ζακς επέμενε πέντε χρόνια μετά ο Αλογοσκούφης εξέδωσε συμπληρωματικά άλλα τρία ομόλογα ύψους 25,858 δις.

 

ΤΑ 5 ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ «ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ», ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

 

 -ISIN GR0138002689, Ημερομηνία Λήξης,20/09/2040, Τοκομερίδιο 4,60%

Ανεξόφλητο υπόλοιπο 7.920 εκ. ευρώ

-ISIN GR0138001673, Ημερομηνία Λήξης , 20/0920/37, Τοκομερίδιο 4,50%,

Ανεξόφλητο υπόλοιπο 9.000 εκ. ευρώ.

-ISIN GR0133002155. Ημερομηνία Λήξης, 22/10/2022, Τοκομερίδιο, 5,90%, Ανεξόφλητο υπόλοιπο εκ. ευρώ 8.930

 

Αυτά τα τρία τα εξέδωσε ο Αλογοσκούφης το 2007.

Ο Χριστοδουλάκης εξέδωσε τα ομόλογα ISIN GR0133004177, με ημερομηνία λήξης 20/03/2026, και τοκομερίδιο5,30% ύψους 7.000 Εκατ. Ευρώ και ISIN GR0133003161, με ημερομηνία λήξης 20/03/2024 ,τοκομερίδιο 4,70%, ύψους 10.462 Εκατ. Ευρώ.

 

Σύνολο 85 δίς μέχρι σήμερα, μαζί με τους τόκους και τους τόκους των δανείων που πήραμε για να αποπληρώσουμε τους τόκους.

Αυτά τα Ομόλογα , τα οποία εξαιρέθηκαν από το «κούρεμα», εκδόθηκαν χωρίς να έχουν καταβληθεί σε λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου  τα αντίστοιχα χρήματα. 

Είναι Απάτη των πολιτικών της Γκόλντμαν Ζάκς υπέτ της Τραπέζης και σε βάρος των Ελλήνων .Συνολικά για τα απεχθές χρέος από την απάτη Σημίτη -Goldman Sachs, που έγινε για να «κρύψουν» το χρέος, όλοι εμείς επιβαρυνθήκαμε τουλάχιστον με 85.000.000.000 ευρώ

Και κανείς τους δεν μιλάει.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Τζέφρυ Παπαεβραίου με τον Σαραγκούση  που διαθέχθηκαν τον Νωθρό Καραμανλή και τον Αλογοσκούφη  τοποθέτησαν  το 2009 τον Πέτρο Χριστοδούλου, στον ΟΔΔΗΧ. Ούτε η Εθνική κυβέρνηση Παπαδήμιου αμφισβήτησε τα 5 Ομόλογα, ούτε η κυβέρνση του Φον Αντωνάκη , ούτε ο Αλιέκσι Τσιπρέφσκι, ο Μπαρουχ, και ο Τσακαλώτος, ούτε καν η, κ, Πρόεδρος της Βουλής και η Επιτροπή Χρέους. Και ο Μητσοτακένσκι εξόφλησε πλήρως το πρώτο, από τα 5.

Αυτά τα 80 δισεκατομμύρια ούτε τα χρωστάγαμε ουτε έπρεπε να τα πληρώσουμε. Μας τα ΄έκλεψαν . παράνομα. Και όλες οι ξυβερνς΄ληεςος όπβς και οι «εθνικιστές βουλευτές» κάνουν την πάπια διότι υπηρετούν την Γκόλντμαν Ζάκς.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος 21 στη Νέα Βουλή είναι να αποκαλύψει την Απάτη και να ακύρώσει τα ομόλογα.

 

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εκλογικούς αντιπροσώπους δεν θα υπάρχει έλεγχος στο εκλογικό αποτέλεσμα. Θα βγάλουν ότι θέλουν. Από την αρχή είχατε βασίσει πολλά στην ύπαρξη αντιπροσώπων και αυτό μας έδινε μιά κάποια ασφάλεια. Τώρα τι έγινε τελευταία στιγμή ;

ΜΕΡΟΠΗ είπε...

Χωρίς εκλογικούς αντιπροσώπους τα εκλογ.αποτελέσματα δεν μπορούν να ελεγχθούν. Στην αρχή είχατε βασιστεί πολύ στη ύπαρξη αντιπροσώπων, και μας είχατε πείσει γιά τον έλεγχο που θα ασκούσατε στο αποτέλεσμα. Τώρα λέτε, δεν θα υπάρχουν αντιπρόπωποι. Δεν είναι λίγο αργά να το πείτε αυτό ; Πως θα διασφαλίσετε την καταμέτρηση ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους παραπάνω.
Κατανοώ, ωστόσο, ότι για να μην έχουμε εκλογικούς αντιπροσώπους, κάτι δεν πήγε όπως τα υπολογίζατε.
Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!