16/10/08

Με καπέλο 100% το πετρέλαιο Θέρμανσης.

O υπουργός Κερδοσκοπίας, Ακρίβειας και Καρτέλ κ. Χρήστος Φώλιας μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, είπε ότι, η κυβέρνηση αντιμετώπισε συντονισμένα το θέμα της τιμής διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, και απάντησε στο Δελτίο των 11, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση απαντά με αποτελέσματα στην δημαγωγία και στον λαϊκισμό των παραπλανητικών συγκρίσεων».

Οι «εκτιμήσεις της αγοράς» δηλαδή του Καρτέλ ,(Λάτσης-Βαρδινογιάννης-Φώλιας), για τη διαμόρφωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σήμερα, αναφέρονται στα 69-72 λεπτά για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη και για ποσότητες άνω των χιλίων λίτρων. Για μικρότερες ποσότητες, όπως και για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, η τιμή αναμένεται να φτάσει και τα 75 ευρώ το λίτρο.

Εμείς συνεχίζουμε τις «λαϊκίστικες παραπλανητικές συγκρίσεις».

Ένα βαρέλι πετρέλαιο τον Οκτώβριο του 2007, όταν πουλούσαν το πετρέλαιο θέρμανσης 640 ευρώ τον τόνο, έκανε 67 ευρώ.

-Στις 15 Οκτωβρίου 2008, ένα βαρέλι πετρέλαιο πουλιόταν 52 ευρώ. Και το Καρτέλ πουλάει το πετρέλαιο θέρμανσης 750 στους φτωχούς και 700 στους πλουσιότερους.

Η διεθνής χρηματιστηριακή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου ήταν 355 ευρώ ο τόνος.

-Το Καρτέλ με το οποίο συνεργάζεται ο Υπουργός Κερδοσκοπίας, πουλάει ακριβώς 100% πάνω, στους Έλληνες Δουλοπάροικους.

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΥΓ.Ορισμένοι παπαγάλοι του καρτέλ, με τα 30.000 αριστερά ευρώ, που τα βάζουν πάντα στην αριστερή τσέπη, οι οποίοι μάχονται στην Πρώτη Γραμμή υπεράσπισης της κερδοσκοπίας ,έλεγαν χθες στον κόσμο, ότι είναι πολύ καλή τιμή τα 70 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...