18/5/11

ΤΡΙΤΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Το μήνυμα από τη συνεδρίαση του Euro group ήταν σαφές.
ΥΠΟΤΑΧΤΕΙΤΕ!!!
Για όλους εκείνους που δεν είδαν το «καρότο» των 110 δις της «φιλικής» βοήθειας των ανοιχτοχέρηδων της διεθνούς ληστοσυμμορίας, έρχεται τώρα να πέσει αμείλικτο το μαστίγιο των νταβατζήδων που ουδέποτε εξανθρωπίστηκαν.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/05/blog-post_9541.html

Η στρατηγική ήταν ξεκάθαρη…
Τα 110 δις ήταν η μαλάγρα που θόλωσε τα νερά στα θολωμένα μυαλά του προσκυνημένου θιάσου που καταδυναστεύει τη χώρα.
Μέσα σ αυτό το περιβάλλον ανέχτηκαν προσωρινά και τα φραστικά τσαλίμια του ηγέτη της «επανεκκίνησης» που κονταροχτυπιέται με τον εαυτό του σε μια επίδειξη γιαλατζή περηφάνιας από τη μια, αλλά και έμμεσης πλην σαφέστατης συγκατάβασης στα τεκταινόμενα από την άλλη.
Ωστόσο τα ψέματα τελείωσαν και για τους δυό.
Τα προσχήματα υπερκεράστηκαν…
Οι ευγενικές διατυπώσεις παρέδωσαν τη θέση τους στον ωμό εκβιασμό…
Και η «λυπητερή» δεν άργησε να έρθει.


«ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ»


Πίσω από αυτόν τον ωμό και θρασύτατο εκβιασμό, κρύβονται ορισμένες ξεκάθαρες αλήθειες που οφείλουμε να τις αποκωδικοποιήσουμε:








Ο εκβιασμός ήταν αναμενόμενος από τη στιγμή ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός αυτής της χώρας, δήλωσε προκαταβολικά και με απόλυτη σαφήνεια πως η εθνική κυριαρχία εκχωρήθηκε στους νταβατζήδες συνομιλητές του. Από κει και πέρα το μόνο που έμενε ήταν το κατάλληλο timing προκειμένου να εκδηλωθεί.
Είναι επίσης δεδομένο πως η συμμορία των νταβατζήδων, έχει στο χέρι με τρόπο απόλυτο έναν προσκυνημένο πρωθυπουργό που παζάρεψε «εν κρυπτώ» και προκαταβολικά την υποταγή, εξαπατώντας ανερυθρίαστα τον ίδιο το λαό του. Ένας τέτοιος πρωθυπουργός μηδενικής πολιτικής αξιοπρέπειας, λειτουργεί στην καλύτερη περίπτωση ως πατσαβούρα στα χέρια οποιουδήποτε πολιτικού εκβιαστή που δε θα διστάσει να τον χειραγωγήσει και αυτό έκανε.
Τα φραστικά τσαλίμια του Σαμαρά, παρά τις όποιες προσπάθειες των επικοινωνιολόγων, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη λογική του «βαράτε με κι ας κλαίω». Έτσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι αυτό που έλειψε από την κυβέρνηση δεν ήταν η συναίνεση, αυτό που ουσιαστικά έκανε στην αμφιλεγόμενη γλώσσα της διπλωματίας, ήταν να αποσαφηνίζει πως είναι δεδομένος στη συναίνεση πέρα και ανεξάρτητα από τα λαϊκοκαταναλωτικά φραστικά πυροτεχνήματα. Και αυτήν ακριβώς τη συναίνεση είναι που έρχονται τώρα να εκβιάσουν οι νταβατζήδες.
Η απροθυμία του πολιτικού συστήματος – και πιο συγκεκριμένα εκείνου του του κομματιού που δηλώνει ανυπακοή στο μνημόνιο – καθώς και η ανικανότητά του να οργανώσει ένα κίνημα ανατροπής, που θα είναι ικανό να ξεφύγει από την πεπατημένη των παρελάσεων και να απειλήσει ουσιαστικά το σύστημα που φροντίζουν να οικοδομήσουν, μπορεί να είναι δεδομένη, ωστόσο όλοι πλέον κατανοούν ότι αργά η γρήγορα το πολιτικό μίσος που φωλιάζει στις καρδιές των ανθρώπων θα ξεσπάσει με τρόπο ανεξέλεγκτο. Κι αυτήν ακριβώς την εξέλιξη είναι που επιχειρούν να προλάβουν απαιτώντας την άμεση και άνευ όρων χαλιναγώγηση των πάντων στη λογική της υποταγής.
Η προσωπική χρεοκοπία του Στρος Καν, απετέλεσε και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δραστική τροποποίηση του διαλακτικού προφίλ του μηχανισμού των ληστοσυμμοριτών, και ως τέτοια δε θα την άφηναν να παρέλθει αναξιοποίητη.








Σ αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη να περάσει ο εργαζόμενος λαός και σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία στο προσκήνιο, είναι περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ.
Σ αυτές τις συνθήκες, εκείνοι που πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου, έχουν μια και μόνη υποχρέωση.
Να οργανώσουν τον ΑΜΕΣΟ και ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ αυτού του λαού, με στόχο την άμεση ανατροπή του πλέγματος των συμφωνιών υποταγής και των προσκυνημένων Νενέκων που με τη στάση και με τις πένες τους την προσυπογράφουν.


Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε οριστικά και τις επόμενες μέρες θα αναζητήσει έναν εύσχημο τρόπο να προσυπογράψει και τη θανατική του καταδίκη. Μόνο μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ αποφασισμένη να στηριχτεί αποφασιστικά στον εξεγερμένο λαό, είναι δυνατόν να βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία με πρώτο στόχο την ανάκτηση της εθνικής του περηφάνιας κόντρα στη γενικευμένη ταπείνωση που προετοίμασαν μεθοδικά οι διεθνείς νταβατζήδες σφιχταγκαλιασμένοι με το πολιτικό σύστημα που ήδη έχει καταρρεύσει και παραδίδει τη χώρα στην καταστροφή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεργεια των (ανθ-) « ελληνικών » αρχών στην παράνομη διακίνηση εποικιστων !!!

Απίστευτη Αποκάλυψη!!

Τη «συνενοχή» της ελληνικής κυβέρνησης στην παράνοµη διακίνηση µεταναστών κατήγγειλε σε Αµερικανούς υπάλληλος της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα σε µία συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2006, σύµφωνα µε τηλεγράφηµα του Wikileaks. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα τεράστια ποσά «βρώµικου χρήµατος» από αυτές τις δραστηριότητες δροµολογούνται πίσω στο Πακιστάν για την ενίσχυση αυτονοµιστών, µουσουλµάνων εξτρεµιστών, ακόµα και τροµοκρατικών οργανώσεων.

«Πακιστανοί µετανάστες είχαν πει στον υπάλληλο της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα ότι πέρασαν στην Ελλάδα εντελώς ανενόχλητοι από τις συνοριακές αρχές ή ότι τους είχαν µεταφέρει ακόµη και µε ελληνικά στρατιωτικά οχήµατα. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύει ότι υπάρχει συνενοχή στις επιχειρήσεις λαθροµετανάστευσης από τις ελληνικές Αρχές επιβολής του νόµου», αναφέρεται στο τηλεγράφηµα που υπογράφει ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τσαρλς Ρις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, στο έγγραφο µε κωδικό 06Athens1652, ο πακιστανός διπλωµάτης υποστηρίζει ότι η πρεσβεία του παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση…

...
http://udemand.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί: Ελλάδα και Ψυχοτρονικές Επιχειρήσεις

Tριάντα μήνες μετά τα δραματικά γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 που λειτούργησαν ως θρυαλλίδα δραματικών εξελίξεων στη χώρα, πολλά γεγονότα είναι δύσκολο να εξηγηθούν: Η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας –παραδοχή δια χειλέων του ίδιου του Έλληνα πρωθυπουργού – η μετατροπή της πρωτεύουσας σε ένα τεράστιο αστικό πεδίο μάχης, η σταδιακή ανάληψη του ελέγχου μεγάλου μέρους του κέντρου ολόκληρου της χώρας από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, η έναρξη προγράμματος συστηματικού αφοπλισμού κλπ. Το παράδοξο: Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν χωρίς καμία εσωτερική αντίδραση.

Όταν κλάσμα αυτών που συμβαίνουν σήμερα, πριν από τον Δεκέμβριο του 2008 θα αρκούσαν για την πρόκληση μείζονος αναταραχής, σήμερα ένα ολόκληρο Έθνος μοιάζει «ναρκωμένο». Δεν αντιδρά ούτε στην απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας, ούτε στην απώλεια της δουλειάς του, ούτε στην απώλεια της περιουσίας του, ούτε στην απώλειά της ασφάλειάς του!

Αυτή η «μη αντίδραση» έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση με αρκετά στοιχεία συνωμοσιολογίας αλλά χωρίς να δίνεται πειστική απάντηση στο πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ.

Η παράδοση από την πολιτική ηγεσία της χώρας της εθνικής της κυριαρχίας στην «τρόικα» (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), φαίνεται να είναι μόνο η «βιτρίνα» αυτών που κρύβονται από πίσω, των πραγματικών δυνάμεων «κατοχής» της χώρας.

Είναι σαφές ότι όλα αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν βασίζονται στην διαχείριση της κοινής γνώμης προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αλλά πώς το έχουν πετύχει αυτό; Πως έχουν κάνει τους πολίτες στην συντριπτικής του πλειοψηφία άβουλα όντα; Η όλη κατάσταση δείχνει ως ενα τεράστιο πεδίο εφαρμογής μεθόδων κυριαρχίας επί του απόλυτου στόχου μιας στρατιωτικής ψυχολογικής επιχείρησης: Της κυριαρχίας στο μυαλό και στην ψυχή του δυνητικού αντιπάλου.

Στην ανάλυση που δημοσιεύεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκαλύπτεται η ύπαρξη ενός ξεχωριστού είδους πολέμου: Του ψυχοτρονικού πολέμου. Πρόκειται για μια ολόκληρη κατηγορίας ελάχιστα γνωστόν επιχειρήσεων και όπλων, τα οποία αναίμακτα επιτυγχάνουν διαχείριση μαζών και εκφυλιστικές λειτουργίες του εγκεφάλου σε ότι αφορά την βούληση για αντίσταση.

Δεν λέμε ότι κάτι τέτοιο έχει εφαρμοστεί στη χώρα. Αλλά έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να μοιάζει ότι συμβαίνει. Διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ την αποκάλυψη των σύγχρονων αναίμακτων μεθόδων κατάλυσης της κυριαρχίας μιας χώρας.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19918&Itemid=52http://www.defencenet.gr/defence/index.php

Ανώνυμος είπε...

Εξαναγκάζουν του Βραζιλιάνους να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της "ομοφοβίας" και κατήχηση στα σχολεία


http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/05/blog-post_646.html

Ανώνυμος είπε...

http://spithathriasiou.blogspot.com/2011/05/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

ο Καρατζαπάρεις νομίζει οτι τα Sofitel ειναι οι γκαρσονιερες του και οι υπαλληλοι κυκλοφορουν με μινια!!!!
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8257.html