15/5/11

H Λαϊκή Πολιτοφυλακή ξεκίνησε από τις Θερμοπύλες (και πάλι)

Θερμοπύλες: «Περιπολούμε κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια»!

«Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρησης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού ...δεν υπάρχει αστυνόμευση», δήλωσε, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, τονίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,


χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν!
.
O νόμος για την Παλλαϊκή Άμυνα  του 1997
http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf  
προβλέπει  ότι ολόκληρος ο ικανός πληθυσμός τής χώρας, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών, οργανώνονται σε τμήματα  της Παλλαϊκής Άμυνας με κύρια αποστολή  την Τοπική Άμυνα με ένοπλα τμήματα σε περίοδο πολέμου και  τη συνδρομή στην Πολιτική Άμυνα ,διά της διαθέσεως τμημάτων σε κρατικές υπηρεσίες για την προστασία του πληθυσμού από εχθρικές προσβολές ­ δολιοφθορές ή και από συμφορές προκαλούμενες από φυσικά αίτια.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=84100&ct=32&dt=01/12/1996   
http://www.youtube.com/watch?v=tfvTZm2aqso  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...