31/5/11

Πριν αλέκτωρ λαλήσει


Ο Ρόραρι  Πεταλωτής φλερτάρει με τους «πορτοκαλί» Αγανακτισμένους

 Μάϊος 30 2011

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπός δήλωσε:
«Ας μη ξεχνάμε ότι συγκεκριμένες ιδεολογίες, στο Πολυτεχνείο, θεωρούσαν ότι αυτό το κίνημα, τότε, ήταν προβοκατόρικο. Και εδώ, αν και θα κατηγορηθώ εγώ για προβοκάτορας τώρα, γνωρίζουμε ότι η φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ, τότε, χαρακτήριζε προβοκάτορες αυτούς οι οποίοι ήταν στο Πολυτεχνείο. Άρα θέλω να πω ότι ακόμη και με ενθουσιασμό χαρακτηριστικό, αυτών των εκδηλώσεων, μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω και φυσικά θεωρώ ότι αυτό που γίνεται, στο βαθμό που είναι αυθόρμητο βέβαια, δείχνει πραγματικά ποιες είναι οι ανάγκες του κόσμου σήμερα».
Ερωτώμενος μάλιστα, αν συμμερίζεται την έκφραση Πάγκαλου περί μόδας των Νέων Τεχνολογιών και κινημάτων χωρίς ιδεολογία απάντησε ξεκάθαρα ότι «Όχι, εγώ πιστεύω ότι έχει ιδεολογία. Ακόμα και η μόδα των Νέων Τεχνολογιών, είναι μια ιδεολογία. Το τι σήμαινε μέχρι τώρα ιδεολογία, με την κλασική έννοια του όρου, την είδαμε. Και είδαμε ανθρώπους οι οποίοι είτε ήταν κάποτε πολύ ιδεολόγοι που κατήντησαν να είναι, ή πίσω από τις δήθεν σκληρές ιδεολογίες, με την κλασική έννοια του όρου, τι κρυβόταν ή τι κρύβεται –υπό την έννοια, δεν εννοώ των μεγάλων συμφερόντων- αλλά ότι κάποιοι τις χρησιμοποιούν τις ιδεολογίες για να έχουν άλλου είδους προβολές, άλλου είδους τοποθέτηση στα πολιτικά πράγματα».

Τα είπε όλα.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνουν ολοι οι γελίοι και προσπαθούν με το γλύψιμο να καταλαγιάσουν την οργή! Eγώ πάω στο Σύνταγμα οπως χιλιάδες πατριώτες και έχουμε μετατρέψει το πορτοκαλί κίνημα σε μπλέ!! Για να καταλάβετε,''οι αγανακτισμένοι'' εχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Αυτοί που είναι μέσα στη πλατεία είναι οι Αναρχοαντιρατσιστικοπορτοκαλί!(δεν ειναι ούτε χίλια άτομα) όλοι οι επάνω είμαστε πατριώτες που δε μασάμε απο παγκοσμιοποίηση!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΜΕΣΑ !!!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.
ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χατζάρα εδώ και μέρες όλοι μιλάνε για τα περίφιμα σουβλάκια που πουλάνε οι πλανόδιοι στους Αγανακτισμένους συγκεντρωμένους. Κανείς ομως δεν ξέρει την πραγματική αλήθεια και ήρθε η ώρα να σας την αποκαλύψω! ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ!! Oποιος τα έχει φάει,σε 40 μέρες απο τώρα θα βγάλει κέρατα και ουρά τράγου! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!! OI ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ...ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι