26/5/11

Μια δίκη που θα κρίνει πολλά

Η πράσινη διακυβέρνηση ετοιμάζει αναγνώριση των «Μακεδόνων» και της «γλώσσας» τους με δικαστική απόφαση


Μακριά από την κοινή γνώμη, στα «μουλωχτά», η «πράσινη διακυβέρνηση» προετοιμάζει την επιβολή λογοκρισίας σε κάθε Έλληνα πολίτη που χαρακτηρίζει αντεθνικές και προδοτικές τις δραστηριότητες των «Μακεδόνων» και των φίλων τους στην Ελλάδα, ώστε εμμέσως να νομιμοποιηθούν πολιτικά το «Μακεδονικό Έθνος», και η «Μακεδονική γλώσσα».


Η αφορμή δόθηκε από την πρόσκληση μουσικών συγκροτημάτων από τα Σκόπια σε ένα φεστιβάλ μουσικής του Δήμου Νάουσας από τον κόκκινο-πράσινο δήμαρχο.Το «φεστιβάλ» με την συμμετοχή «Μακεδόνων», που τραγουδούσαν «μακεδονικά» «δημοτικά τραγούδια», ήταν μια καθαρά αντεθνική ενέργεια, αφού η Ελλάδα δεν αποδέχεται και δεν αναγνωρίζει, το «κλεψιμαίικο» «μακεδονικό έθνος», και τη γλώσσα του που κατασκεύασαν, οι πανσλαβιστές, οι Ιουδαίοι, η σοσιαλιστική διεθνής, και ο Τίτο.


Μετά από αρκετή σκέψη, ο κόκκινο-πράσινος δήμαρχος διάλεξε, από τους πολλούς που χαρακτήρισαν αντεθνικό το φεστιβάλ, μια πολιτευτή του ΛΑΟΣ, και της υπεβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.


Έτσι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τώρα απόφαση που θα μας ορίζει ότι η προβολή του «λαϊκού πολιτισμού» του «Μακεδονικόυ λαού», δεν είναι αντεθνική ενέργεια.


Μάλλον για δικαστές της ΣΝΟΦ ψάχνουν.


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: