30/5/11

Eπί Τροχάδην

«Κοπρίτες»  και κοπρίτισσες
(κατά το: σύντροφοι και συντρόφισσες)

 -Δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη, Επιτρόπου Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας στην Ε.Ε.:
 (σε ρόλο «λαγού» ή λαγουδίνας, η πρώην «εκφωνήτρια»)

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα»
Καταλάβατε; Θέλετε να σας το εξηγήσω; Θέλετε να αρχίσω να φωνάζω, να «βρίζω», να βρίζουμε όλοι μαζί; .. ας πούμε απλά: άξιος ο (παχυλός) μισθός της…. Νούμερο, ε  Νούμερο..

 -Κι΄ ένας ακόμη που νόμιζε πως ήταν «λοχαγός»…..
Ανάμεσα στα άλλα που εξήγγειλε ότι θα δώσει κοψοχρονιά, η κυβέρνηση του ΓΑΠ και των ΠΑ.«ΣΟ».Κων (τρομάρα σας!), ήταν και ο Ο.Λ.Θ. (Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης). Για να θυμηθούμε πως αντέδρασε στην προηγούμενη προσπάθεια, επί της «επαράτου Δεξιάς» (sic!), ο πρώην «λοχαγός»…Χάρης- ξέρετε, αυτός που θυμώνει και χτυπάει το χέρι στο τραπέζι: στους αποκάτω του… (τους θυμάστε τους «λοχαγούς»; Εμείς ΝΑΙ, και αυτούς και τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ «Σημιτο»-λακέδες καθώς και τους  Άκηδες..).
 Τότε λοιπόν οι «σοσιαλιστές» βουλευτές και συνδικαλιστές, γκρέμιζαν κάγκελα για να εμποδίσουν την ενοικίαση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, έναντι 130 εκ.ευρώ το χρόνο για 25 χρόνια από τη Hutschisson. Θα έπαιρναν 3 δις ευρώ σε 25 χρόνια. Τώρα θα πάρουν καμιά 50αρά εκατομμύρια ευρώ όλα κι όλα.
 Καστανίδη, θα  ξανασπάσεις τα κάγκελα του λιμανιού  τώρα; ( εντάξει, ένα κακόγουστο αστείο γράψαμε…).
(Όποιος / όποια θέλει ας δει ένα  βίντεο ντοκουμέντο από taxalia)
 Kαί με την ευκαιρία, μια και παίζεται το βίντεο. Εγώ, αν πάω να σπάσω κάγκελα ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας ΚΙΝΔΥΝΕΎΩ να τιμωρηθώ. Εσύ, γιατί ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ; Ακούει κανείς από τους Δικαστικούς «υφιστάμενους» σου;
-Ειρηνικές συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις άρχισαν από  την Τετάρτη 26/5, σε όλη την Ελλάδα
    Κατά του επαχθούς και απεχθούς Μνημονίου, κατά της λεηλασίας της χώρας Προσυπογράφουμε σιωπηλά. Να γίνει κατανοητό στην Εξουσία: ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ...
«Βάλτε ξυπνητήρια, ξυπνήστε στις οκτώ, κλείστε την τηλεόραση και ελάτε από εδώ», ΤΟ σύνθημα που ακούστηκε στον Λευκό Πύργο την πρώτη μέρα. Λέτε; Είδωμεν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: