31/3/12

Δαγκωτό ΛΑΟΣ στην Κάλπη.

Οι Μάσκες έπεσαν. Ο ρουφιάνος της πρεσβείας Ιουδαίος ALAFOUSE αποκαλύπτει τα σχέδια της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την Ελλάδα

Η Εντολή είναι ξεκάθαρη. Εκτός Βουλής ο ΛΑΟΣ. Σε αυτό το πλαίσιο η εφημερίδα-πρακτορείο, του γραφείου τύπου της Πρεσβείας , του Ιουδαίου από τις Κυκλάδες, Αlafouse, ανακαλύπτει πρωταπριλιάτκα με τη βοήθεια της Public Issue ,μικρή πτώση της Νέας Δημοκρατίας, συσπείρωση του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, που περνά στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με τον ΛΑΟΣ να μένει εκτός.
Η Νέα Δημοκρατία πέφτει στο 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες . το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και ανεβαίνει στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ με 12%. Το Κουβέλησταν στην προηγούμενη δημοσκόπηση ήταν δεύτερο με 15,5%.Ανοδος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου που φτάνουν στο 8,5% από 6%.
Ο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τον Ιουδαίο ΑΛΑΦΟΎΖ, τον Παπαχειλά και την αμερικανική πρεσβεία , μένει εκτός βουλής,με  βλέποντας τα ποσοστο  2% από το 4% της προηγούμενης δημοσκόπησης, ενώ η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται στο 5% από το 2% που είχε πριν από 15 μέρες.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι-Προδοτικοί της Γερμανικής Πρεσβείας συγκεντρώνουν 3% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει στο 2%.
Όταν η Αμερικανική πρεσβεία και ο Ιουδαίος Αλαφούζ ψηφίζουν και με τα δύο χέρια Χρυσή Ομελέτα δεν χρειάζονται άλλα σχόλια. Οι Μάσκες έπεσαν.Τώρα τα λένε όλα.
Η εφημερίδα του Ιουδαίου, μας αποκαλύπτει αυτό που καιρό ψιθυρίζουν στο αυτί του Κοσμάκη. Τιμωρείστε τον Καρατζαφέρη που δεν ψήφισε το μνημόνιο, και δώστε ψήφο στον Κουβέλη, (το ΓΤ του ΚΙΣ),στον Σύριζα,(τους εμπρηστές της Αθήνας), τους προδότες-οικολογικούς,και τη Χρυσή Ομελέτα.
Από τη δημοσκόπηση-εντολή της Πρεσβείας, βγαίνει και το καθήκον κάθε πατριώτη και κάθε Ελληνα.
Δαγκωτό ΛΑΟΣ στην Κάλπη.
Για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ




ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν ξανακανει τουμπα και αρχισει να ξαναυποστηριζει μνημονια; Ποιος τον εμπιστευεται;

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου Σπύρο.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΠΟΤΕ έκανε κωλοτούμπα φίλε μου;
Ψήφισε ΜΟΝΟ το άρθρο 1 για γτην ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης και ΚΑΝΕΝΑ απο τα 86 αντιλαΊκά μέτρα που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Απο την Κυβέρνηση Παπαπδήμου έφυγε πάλι για τους ΙΔΙΟΥΣ λόγους. Ήθελαν ΠΛΗΡΗ πλήρη υποταγή της Ελλάδας ΚΑΙ την ψήφισαν οι δυό τους πάλι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Μην τα κανουμε.. ίσιωμα ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο να ξέρεις σε στηρίζουμε, μην πτοήσε απο τα σχόλια και τις κακεντρέχιες αρκετών ή βαλτών ή ηλιθίων...
Αν πήγαινες π.χ. σε ένα άλλο κόμμα πάλι θα έβρισκαν να πουν...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο

Χωρις να σημαινει οτι συγχωρουμε και ξεχναμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ να ειναι επι 2 χρονια η...Λεβι-νσκι του αξιοπουστα ΓΑΠ και των εβραιοΠΑΣτΟΚων, θα σε ψηφισουμε μονο και μονο γιατι εισαι ο μονος που θα τους βαλει φωτια μεσα στη βουλη (και φυσικα δεν εμπιστευομαστε ουτε τον αρχιρουφιανο και εγκαθετο του ΚΙΣ-Πρεσβειας Πανο "Εχουμε κοινα συμφεροντα με ΗΠΑ-Ισραηλ" Καμμενο).

Patatakos είπε...

Σπύρο
Είσαι

Καλοκάγαθος
Ανεξάρτητος
Ταπεινός
Αμόλυντος
Λαοφιλής
Ανιδιοτελής
Βαθύσοφος
Αγαπημένος
Μοναδικός
Ελλην

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως επιμενω οτι εκλογες δεν προκειται να γινουν και ειναι φανερο οτι οι εγχωριοι δωσιλογοι, εκτελωντας τις διαταγες της Παγκοσμιας Διακυβερνησης Βρυξελλων-Σιτυ Λονδινου-Νεας Υορκης, κανουν οτι ειναι δυνατο για να τις αποφυγουν. Αναβολη σε αναβολη, αοριστιες, δεν μπαινουν να καν στον κοπο να δικαιολογησουν τις αναβολες τη στιγμη που η κυβερνηση εχει ολοκληρωσει το εργο που υποτιθεται ειχε αναλαβει.

H Ελλαδα δεν προκειται να βγει απο αυτην την κατασταση μεσω της καλπης, να το θυμαστε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Μας απαγοήτευσες Σπύρο. Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και έδωσε άλλοθι στους προδότες που έφεραν το ΔΝΤ. Επίσης ήταν-κατά δήλωσή του- ο εμπνευστής της επιλογής Παπαδήμου και βέβαια έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης-και στελέχη- στην προδοτική συγκυβέρνηση. Κατόπιν είπε όχι στο μνημόνιο 2 που υποτίθεται ήταν ο κυρίως σκοπός της κυβέρνησης που ο ίδιος στήριξε. Έλεος...

Νεμεσις είπε...

Κυριε..."συγγραφεα" του "ιστολογιου"....τι εγινε...θα αναρτησεις...το σχολιο μου;...Περιμενω!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...