1/4/12

Η κάθαρση, οι προδότες , η Ρωσία και τα αμερικανικά συμφέροντα

«Δεσμεύομαι από την επομένη ημέρα των εκλογών να ξεκινήσουμε την διαδικασία φυλάκισης όλων εκείνων που έκλεψαν την Πατρίδα και διασπάθισαν το δημόσιο πλούτο». Με τη δέσμευση αυτή ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε από την Λάρισα ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θέτει σαν στόχο της πολιτικής του τη δίκαιη τιμωρία όλων εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν θέσεις και αξιώματα, όχι με γνώμονα το καλό της Πατρίδας.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου στην πόλη της Λάρισας, τόνισε : «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι δεμένοι πισθάνγκωνα στο Μνημόνιο με το οποίο έδεσαν την Ελλάδα. Ποιος θα μπορέσει να ασκήσει πολιτική υπέρ της Ελλάδας, υπέρ των δικαίων του Έθνους, πολιτική εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας; Αυτοί οι δύο; Ο κ. Τσίπρας; Η κα Παπαρήγα; Ή αυτός που δεν υποχώρησε, που δεν προσκύνησε την Ευρώπη, που δεν έσκυψε το κεφάλι στους δανειστές-δυνάστες; Θα πούμε όλες τις αλήθειες. Θα υπερασπιστούμε το μέλλον της πατρίδας, των παιδιών και των εγγονών μας. Εκείνοι είναι οι "Νενέκοι" που θα αφήσουν το στίγμα της προδοσίας στον τόπο. Εμείς, στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό έχουμε σαν σύνθημα ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει το σύστημα σε βάρος του ΛΑΟΣ, όπου με ψέματα, χυδαιότητες και προσβολές προσπαθούν να πολεμήσουν τον ΛΑΟΣ, και είπε: «Σε πρώτη φάση μας πήραν δύο βουλευτές. Η ιστορία μου θυμίζει κάτι από το ’65. Στη συνέχεια με πληρωμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού. Αύριο, σε εφημερίδα της Αριστεράς, δημοσιεύεται δημοσκόπηση στην οποία ο ΛΑΟΣ έχει 5,1%, η Χρυσή Αυγή 1,6%, το Κόμμα του Καμμένου 4% κλπ. Αυτή όμως δεν θα πάει στα κανάλια γιατί δεν εξυπηρετεί το σύστημα. Το σύστημα που η προσπάθειά του είναι να κάμψει το φρόνημα των ψηφοφόρων του Κόμματός μας. Τους απαντώ: Ο ΛΑΟΣ δεν παραδίδεται, δεν προδίδεται».
Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι η σωτηρία αυτή τη φορά δεν θα έρθει από τη Δύση, αλλά από τη Ρωσία, δηλαδή από έναν ορθόδοξο λαό. «Θέλω τη Ρωσία όχι μόνο γιατί θα έχουμε εισροή αναπτυξιακών κεφαλαίων, όχι μόνο γιατί θα αναπτυχθεί σημαντικά ο Τουρισμός, αλλά αν βάλουμε τους Ρώσους στο Αιγαίο, έναν ομόδοξο, ορθόδοξο λαό θωρακίζουμε το Αιγαίο. Γιατί εμείς δεν θέλουμε τον έλεγχο από τον Αμερικανό. Εμείς θέλουμε τον έλεγχο από τον Ελληνικό λαό. Γιατί μόνο εμείς φωνάξαμε στην Τρόικα, στην κα Μέρκελ, στην κα Λαγκάρντ και σε όλους τους άλλους ότι εδώ κουμάντο κάνουν μόνο οι Έλληνες. Και γνώριζα πολύ καλά ότι αυτή η στάση μου θα μου κόστιζε πολύ ακριβά. Θα φτάσουμε όμως στην κάλπη με αυτή την αλήθεια. Λέγοντας όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για ξαναπές αν μπορείς αυτά που έλεγες όταν ο Καραγκιοζοφέρης έλεγε να δώσουμε μέχρι και τα παιδιά μας στους κατακτητές.
Και ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την υποταγή...
Σου ξίνισαν οι του Καμένου και δεν βλέπεις την Τζαβέλα που ήταν σε κιμπούτς !
Για ψάξε λίγο την καταγωγή και τον ρόλο του Μπαμ...