10/4/12

Megaλη πράσινη απάτη η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για την «Ανατροπή»

Στηρίζουν τη διαφθορά και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ενω ομολογούν τη μισή δύναμη του ΛΑΟΣ

Οι εργολάβοι του ΜΕΓΚΑ θέλουν ως δεύτερο κόμμα το δικό τους ρουφιανοΠΑΣΟΚ, καιμόνο 4 μονάδες πίσω από τη ΝΔ.
Η δημοσκόπηση της GPO που διεξήχθη στο διάστημα από 5 έως 9 Απριλίου σε δείγμα 1.200 ατόμων, καταγράφει το πρώτο αποτέλεσμα της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ και την υψηλή συσπείρωση των οπαδών του ΛΑΟΣ, ανεβάζοντας την πρόβλεψη, από 2% που έδιναν 10 μέρες πριν ,σε 4% , παρά το μαγείρεμα, και παρά το καθήκον τους να σπρώξουν τα χρυσά αυγά Τουρκίας και τη Χρυσή Ομελέτα. Κατά τα λοιπά βρήκαν αυτό που ξέρουμε όλοι από καιρό. Πρωτοφανή ρευστότητα. Αλλά παρόλα αυτά, πρώτο κόμμα ΝΔ, δεύτερο ΠΑΣΟΚ. Αυτή την εντολή έλαβαν αυτό βρήκαν. Τέλος και στο Παραμύθι με τα ποσοστά των κομμάτων της Αριστεράς ,που είναι αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, αλλά χαμηλότερα σε σύγκριση με τις μαϊμού μετρήσεις του προσφάτου παρελθόντος.


Ειδικότερα, τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου είναι:


18,2% ,( που το βράδυ των εκλογών θα γίνει 29%), ΠΑΣΟΚ 14,2%, που σημαίνει ότι το σπρώχνουν για να φτάσει το 23%.Δηλαδή 29+23 ίσον 52% υπέρ του μνημονίου. Αυτό βρήκαν, GPO-Πρετεντέρης-Εργολάβοι. Ακολουθούν : Το ΚΚΕ με 8%, που θα γίνει 10%, ΣΥΡΙΖΑ με 6,2%, (εκεί θα μείνει), και Δημοκρατική Αριστερά-ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΆΝ με 5,9% που θα πέσει και άλλο. Βλέπουμε δηλαδή το όλο το μεγαλείο της δημοκοπικής συνταγής. Αφού το ρουφιανοΠΑΣΟΚ διαλύεται, έφτιαξαν ένα κόμμα "βαλβίδα" εκτόνωσης, για να μην πάνε στη αλλού οι απογοητευμένοι Πασόκοι. Για να τους πείσουμε, τους λέμε ότι το ανύπαρκτο αυτό κόμμα των 4 βουλευτών, το Κουβελιστάν δηλαδή, χτυπάει ...10%. Μετά 15%, μετά 18% !Μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο μοναδικός μας νταλκάς. Όταν έκαναν τη δουλειά τους , άρχισαν να τσιμπάνε το ΠΑΣΟΚ προς τα πάνω και τη ΔΗΜΑΡ, προς τα κάτω. Νομίζουν ότι έσωσαν το ρουφιανοΠΑΣΟΚ από τη διάλυση. Η «Αριστερά» από το 36% που τις έδιναν πέφτει τώρα στο 20-21%. Καλά κρασιά.
Στον ΛΑΟΣ δίνουν 4% , που το βράδυ το εκλογών θα είναι, σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα, 6%, ενώ στον Π. Καμμένο δίνουν 7%.
Το υπόλοιπο 14% το μοιράζουν απλόχερα σε Οικολόγους –Προδότες-Πράσινους 1,5%,Δημοκρατική Συμμαχία: 2,5% , Χρυσή Ομελέτα 3,1% , και Άλλο κόμμα.
Οι , «Δεν έχω αποφασίσει», είναι 19,2%, το 47,8% των οποίων ενδέχεται ότι θα αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, και το 27%, (5,4% του συνόλου), θα αποφασίσει μπροστά στην Κάλπη. (Οπότε το αγαπημένο μας ρουφιανοΠασοκ, μπορεί να καλύψει (θεωρητικά) το χάντικαπ των 4 μονάδων. Ενδιαφέρον είναι ότι μια βδομάδα μετά τον δημοκοπικό θρίαμβο της METRON και του ΕΘΝΟΥΣ κατεβάζουν τη Χρυσή Ομελέτα στο 3,1% από το 5,5%, και έχουν καλυφθεί διότι το στατιστικό λάθος του 3%, δίνει νομιμότητα και σε πραγματικό αποτέλεσμα 2.5-2.6% που είναι το απόλυτο ταβάνι της νεοναζιστικής «Ομελέτας».
Στην πραγματικότητα και με την υψηλή ρευστότητα που όλοι βλέπουν, το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να πέσει στο 15-16% το βράδυ το εκλογών , και η ΝΔ του Αντωνάκη να μείνει από ανάσα στο 27-28%.Που σημαίνει 42% για το μνημόνιο.
Η Αριστερά θα είναι στο 20-22% , ενώ τα εκτός Βουλής κόμματα θα μοιραστούν περίπου 10%. Eπομένως 72-73%.Αυτό σημαίνει ότι απομένει ένα 28% για τον ΛΑΟΣ και τους Ανεξάρτητους από το 11% που δίνει η GPO. Κλέβουν από τα 2 κόμματα 17%.
Αυτό είναι το MEGA μαγείρεμα.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ 


ΥΓ.Από το διαλυόμενο ΠΑΣΟΚ αποχώρησε σήμερα ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΑΟΥΣΙΔΗΣ λέγοντας ότι: "Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, το ΠΑΣΟΚ, για το οποίο τόσους ανιδιοτελείς αγώνες έδωσα με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, στάθηκε ανίκανο να υπερασπιστεί τους στόχους της ιδρυτικής διακήρυξής του, αποδεικνύοντας ότι είναι εγκλωβισμένο σε στεγανά κομματικών μηχανισμών και συμφερόντων. Ακόμη και σήμερα, την ώρα που συμπολίτες μας αυτοκτονούν και λιμοκτονούν, αυτό αποφασίζει χρηματοδότηση – «μοιρασιά» εκατομμυρίων στα κόμματα .Οφείλοντας να είμαι συνεπής στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία και για να είμαι τουλάχιστον σωστός στα σχέδια και στα όνειρά μου, ήρθε η στιγμή που δεν αντέχω και «γεμίζω το λαρύγγι μου με ένα φθόγγο, με έναν ψίθυρο , με ένα τραύλισμα , με μια κραυγή που λέει: ΜΙΛΑ!.. Παραιτούμαι".


Σ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νέα μεταγραφή: Γιώργος Κύρτσος!

Άξιος!!!
Παρ' ότι είναι γνωστή φυσιογνωμία, καθώς έχει υπάρξει γνωστός "διαμορφωτής της κοινής γνώμης" τόσα χρόνια στα διάφορα κανάλια του Συστήματος, έριξα μιά ματιά στο βιογραφικό του.

Έχει περάσει από το London School of Economics (ελπίζω να θυμάσαι τί έλεγες για το εν λόγω ίδρυμα) και έχει διατελέσει "άτυπος σύμβουλος" του Μητσοτάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός!

Και όχι μόνον! Ο Καρατζαφέρης τόν τοποθέτησε πρώτο στο Επικρατείας (άρα είναι σίγουρη η εκλογή του, αν μπει ο ΛΑΟΣ στην βουλή) και τόν όρισε εκπρόσωπο Τύπου για την προεκλογική περίοδο.

Ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει!

Επειδή σέ εκτιμούσα ως άτομο και κυρίως για αυτά που έλεγες, θα σού δώσω μία συμβουλή, μέσα από δύο παραδείγματα της πολύ πρόσφατης ιστορίας του ΛΑΟΣ.

1ον) Στις ευρωεκλογές του 2009, ο Καρατζαφέρης έβαλε πρώτη στην λίστα την Νίκη Τζαβέλα και δεύτερο τον Πλεύρη. Στους κύκλους των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ (ήμουν κι εγώ δυστυχώς τέτοιος τω καιρώ εκείνω, στις βουλευτικές 07 και 09, όχι στις ευρωεκλογές), υπήρχε η πίεση "ψηφίστε, για να βγει και ο Θάνος(Πλεύρης)". Η παγωμάρα από την επιλογή "Τζαβέλα" ήταν μεγάλη, καθώς έχει πλούσιο παρελθόν σε ευαγή ιδρύματα (Κόκκαλη, Μητσοτάκη) και διάφορες περίεργες απόψεις περί Σκοπιανού, μεταναστών και "περιουσίων". Όμως, χρησιμοποίησε τον Πλεύρη, μόνο για τις ψήφους. Τρείς μήνες αργότερα, ο Πλεύρης "φεύγει" από την Ευρώπη, για να συμμετάσχει εκ νέου στις βουλευτικές. Ήταν μία μηχανή ψηφοθηρίας. Εν τέλει, στην Ευρωβουλή, έμεινε η Τζαβέλα και αντί του Πλεύρη που είχε ψηφίσει μαζικά ο κόσμος πήγε ο Σαλαυράκος...
2ον) Παραμονές βουλευτικών εκλογών του 2009, κι ενώ ήδη επικρατεί δυσαρέσκεια στις τάξεις εθνικιστών ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ (ελέω πάλι Τζαβέλας), γίνονται προσπάθειες, ώστε να δημιουργηθεί ένας εθνικιστικός φορέας, διαχωρίζοντας την θέση του από τον ΛΑΟΣ. Σε αυτήν την προσπάθεια (είχαν γίνει κάποιες συγκεντρώσεις στο ξενοδοχείο President) πρωτοστατεί ο Δ. Ζαφειρόπουλος (μέλος παλαιότερα στην Χρυσή Αυγή) και ο Κ. Πλεύρης (υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ, το 2004, γραμματέας του Απριλιανού Λαδά, και κατά δήλωσιν του εθνικοσοσιαλιστής). Ξαφνικά, έναν περίπου μήνα πριν τις εκλογές, ο Καρατζαφέρης κάνει το θαύμα του. Πείθει τον Ζαφειρόπουλο να κατέβει στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ στην Αχαΐα. Λίγες μόνον μέρες μετά, βγαίνει στα κανάλια μία "φήμη" ότι ο Ζαφειρόπουλος ήταν παλιά στην Χρυσή Αυγή. Ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται "έκπληκτος" στα κανάλια και λέει ότι θα τό ερευνήσουν το θέμα. Φυσικά, τις αμέσως επόμενες μέρες, ανακοινώνεται η ακύρωση της υποψηφιότητάς Ζαφειρόπουλου, γιατί ήταν παλιά στην Χρυσή Αυγή.
Ερώτημα: Δεν τό γνώριζε ο Καρατζαφέρης;
Απάντηση: Φυσικά και τό γνώριζε. Και οι πέτρες τό ήξεραν. Εκδότης του Ελεύθερου Κόσμου είναι ο άνθρωπος, όχι κάποιος ουρανοκατέβατος.
Εν τέλει, η κίνηση αυτή της δημιουργίας ενός άλλου φορέα, δεν προχώρησε και στην Αχαΐα εξελέγη ο Χρυσανθακόπουλος (πρώην Πασόκος, με ανάμειξη στα "Φρουτάκια")...

Ο Καρατζαφέρης θέλει τις ψήφους σου και όχι τις απόψεις σου. Το να μην εκλεγείς, δεν είναι και απίθανο. Στην Β' Αθηνών, εκλέγεται ο Καρατζαφέρης και ο Αιβαλιώτης. Δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι θα τούς ξεπεράσεις, και το μόνο που θα έχεις κάνει, είναι να έχεις δώσει κάποιους ψήφους στο ΛΑΟΣ του Κύρτσου, του Βαΐτση, της Τζαβέλα και ...της Βάνας...
Σκέψου καλά!
Με εκτίμηση, στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα.
ΥΓ: Δεν μέ ενδιαφέρει αν θα τό δημοσιεύσεις. Απλώς σκέψου τό σοβαρά!