1/4/12

Η σωστή απόφαση για μια Ελεύθερη Ελλάδα

Η καταστροφή της ελληνικής  οικονομίας  και κοινωνίας δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ούτε ήταν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης. Ήταν το πιλοτικό πρόγραμμα  για να επιρριφθεί το κόστος της καταστροφής του 2008, στους ευρωπαϊκούς λαούς, που ζούσε σε συνθήκες ευημερίας, ενώ στην Αμερική του Μπαρούχ Ομπάμα η πείνα ήδη θέριζε. Η διαφθορά στην Ελλάδα δεν ήταν το πρόβλημα, αφού ήταν μέρος του συστήματος κατοχής και διακυβέρνησης  της χώρας μας.
Η εφαρμογή αυτών των σχεδίων διευκολύνθηκε από τη συμμορία, Goldman Sachs,Σορος, Παπανδρέου, Προβόπουλου, κλπ .
Έτσι το πρόβλημα μας δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία.Καλύτερες μέρες θα υπάρξουν μόνο εάν , ο ελληνικός λαός στις επικείμενες εκλογές,  πει το μεγάλο ΝΑΙ  στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τα κόμματα και τους πολιτικούς της χρεοκοπίας και της καταστροφής .Τους μαύρους συνέταιρους, της Παγκόσμιας Τραπεζικής Χούντας. Μόνο εάν ψηφίσουμε ΟΧΙ στην Ξένη Κατοχή, όχι στην Κλεπτοκρατία, τη Φαυλοκρατία, και τη Κομματοκρατία, θα υπάρξει για κάθε ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ένα καλύτερο Αύριο Υπάρχει Ελπίδα. Μπορούμε με την ψήφο μας να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας, του Εθνους, και το δικό μας.
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους,  κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας. 
Στα χαρακώματα υπάρχει θέση για όλους. Επιβάλλεται, έστω την υστάτη ώρα, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων.Η Εθνική  πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες,  και στο τέλος, η νίκη θα είναι δική μας.
Μέσα από την εκλογική διαδικασία πρέπει να βγεί  ένα λαϊκό  αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας, ενάντια στη Χούντα των Τράπεζων και την παγκόσμια Διακυβέρνηση, ενάντια στα ΚΑΡΤΈΛ, για να υπάρξει Δημοκρατικός Έλεγχος στη ΕΚΤ και εθνικός έλεγχος στις Κεντρικές Τράπεζες. Από τις σκηνοθετημένες αντιδράσεις, των αόρατων φίλων μου, στην απόφαση μου να πάρω μέρος στις εκλογές με τον ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ διαπιστώνω, ότι ήταν απόλυτα σωστή.Μέχρι και τον ρουφιάνο που έφυγε από την ΚΚΕ ΑΕ εμφάνισαν ως πατριώτη στην απόγνωσή του οι φίλοι μου της Πρεσβείας και του «Νομικού προσώπου».
Λοιπόν, άμα τα καταφέρω και μπω ανάμεσα τους, όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο. Τέρμα το αφορολόγητο.Ο πρώτος που θα πάει φυλακή θα είναι ο Προβόπουλος για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνικού λαού. Και θα ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών

(δημοσιεύτηκε στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ 01-04-2012)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2012/04/01/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF/#more-139954 ο Φίλιας υποστηρίζει αυτά που λέτε περί των παραχαρακτών της ιστορίας..

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την φορά θεωρώ ότι έπραξες σοφά. Μόνο μέσα από το σύστημα το σύστημα μπορεί να χτυπηθεί, όχι πίσω από τις θωρακίσεις του. Επειδή σε παρακολουθώ, ξέρω ότι δεν λάτρεψες ξαφνικά την "ειλικρίνεια" και το "ήθος" του ΛΑΟΣ. Καταλαβαίνω ότι το έκανες ώς νέος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, διότι και αυτός κάτι ανάλογο θα έκανε για να βρεθεί σε "Θεση Ισχυος". Παμε γερα Σπυρο Χατζαρα και όταν με το καλό μπείς στην βουλή, τότε "γαμ..σε όλους τους αλητηριους ρουφιάνους!"