12/5/13

Κάθε σαββατοκύριακο έχουμε πολιτικές εξελίξεις !

Πάμε για άλλα και τα περασμένα ξεχασμένα;

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο κ. Καρατζαφέρης θα αποδεχθεί πρόσκληση του κ. Σαμαρά να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου της κυβερνώσας παράταξης στο τέλος Ιουνίου,  και θα χαιρετήσει τον Αδωνάη αλλά και τον Voridis-EPEN.
O κ. Καρατζαφέρης  θα συναντηθεί  με τον πρόεδρο της ΝΔ προκειμένου να ξεκινήσουν συνομιλίες συνεργασίας, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές και τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα μάλιστα με δήλωση του ίδιου του κ. Καρατζαφέρη στην εφημερίδα,
«το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η «μία από τα ίδια» θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».

Σύμφωνα με το μπομπολέικο «Έθνος της Κυριακής», ο κ. Σαμαράς πιστεύει, πως το συνέδριο θα πρέπει να επικυρώσει την απόφαση για μια αμφίπλευρη διεύρυνση της επιρροής του κόμματος, με «άνοιγμα» της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά και προς τα δεξιά, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο η ΝΔ να έχει δύο κόμματα στα δεξιά της, τους ΑΝ.ΕΛ. και τη «Χρυσή Αυγή», αλλά και προς τα κεντροαριστερά, δηλαδή προς το τέως ΠΑΣΟΚ. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης ο κ. Σαμαράς θα καλέσει ορισμένα γνωστά πρόσωπα να συστρατευθούν με το κόμμα του.

Στον ΣΥΡΙΖΑ που οδεύει για το «ιδρυτικό συνέδριο του Ιουλίου», οι συνιστώσες πλακώνονται για την Κρατική επιχορήγηση . Ο συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, ανακοίνωσε ότι «στον νέο ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχουν ρεύματα, τάσεις, απόψεις, όχι όμως κάθετες δομήσεις που λειτουργούν ως κόμμα μέσα στο κόμμα», και απέκλεισε το ενδεχόμενο διαμερισμού της επιχορήγησης. «Όλοι οι οικονομικοί πόροι θα ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία». Είπε.

Επειδή «οι συλλογικές αποφάσεις» των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεσμευτικές για όλους και δεν θα εφαρμόζονται επιλεκτικά από τα μέλη των «συνιστωσών», πολλοί από τα γκρουπούσκουλα πηγαίνουν προς τον «συνασπισμό» του αριστερού Αλαβάνου που θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τη ΔΗΜΑΡ, αφού δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στη θέση «κόκκινη γραμμή μας είναι το ευρώ» του κ. Κουβέλη και στο «θα καταργήσουμε το Μνημόνιο μέσα στην Ευρωζώνη» του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρέα με τον Αριστερό Alaban και το Πλάν Β, θα συστρατευτούν και τα παιδιά που έδιωξε η Αλέκα, και το κόμμα «Δραχμή 5 Aστέρων», που ίδρυσε προσβλέποντας στην δόξα του ιταλού καραγκιόζη ο κ. Θεόδωρος Κατσανέβας, που θα ήθελε να συνεργαστεί και με τους αριστερούς ρουφιανέξ- φαλακρέξ, του κ. Καζάκη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δω μετά την προσχώρηση καρατζαφέρη σε νδούλα τι θα λένε οι υποστηρικτές του κωλοτούμπα....

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπεις εσύ με τον Καρακολωτούμπα που πήγες και έμπλεξες.
Στα λέγαμε και εμείς από εδώ αλλά εσύ δεν άκουγες κανένα...

Ανώνυμος είπε...

KΩΛΟ-Τούμπας είναι,
KΩΛΟ-Τούμπες κάνει.

Πού είναι το παράξενο;

Μερικοί Γλύφουν εκεί που έχουν Φτύσει/Χέσει...

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

"με τους αριστερούς ρουφιανέξ- φαλακρέξ, του κ. Καζάκη."

Eννοείτε τον καζάκη του ΕΠΑΜ; Αυτός ,αν δε κάνω λάθος, μόνον "αριστερός" δεν είναι! Τουλάχιστον όσες φορές τον έχω ακούσει δεν δίνει τέτοια εντύπωση...