11/5/13

Επίκαιρο σχόλιο

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
 ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ

Συμφωνώ με τα Μεγκαλοσκαιιφασιστοειδή. Η κοινωνία δεν μπορεί να είναι όμηρος της συντεχνίας των Κλεπτοκρατών που εκβιάζουν τους μαθητές με τις οικογένειες τους.

Οι προνομιούχοι της εγκληματικής συντεχνίας ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ -ΠΑΜΕ είναι ή ίδια οικογένεια με τα καθάρματα της κομματοκρατίας.

Επιτέλους τέλος! Με το «πανελλαδικό» εμπόριο ελπίδας των ψηφοφόρων του μέλλοντος και των οικογενειών τους. Πανελλαδικές, για να προμηθευτούν τα στουρνάρια που δεν πήραν καν 9 στο λύκειο, το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο ΤΕΙ Χαβαλέ, ανωτάτης ντιλιβερικής του αλβανού πρεζέμπορα, και να σπουδάσουν καταλήψεις και «φοιτητικό κίνημα».

Ένα πτυχίο για όλους τους άνεργους και τους αγράμματους.

Και πρέπει να «βάλουν πλάτη», οι αριστεροί «καθηγητάδες» που άφησαν τα παιδιά αγράμματα για να δικαιωθεί το άγχος του φροντιστή, και των βοθροκάναλων που συμπάσχουν με την κυβέρνηση και την μέση οικογένεια.

Να μην γίνουν εξετάσεις ρε!

Και να κλείσουν τα ιδρύματα κωφαλάλων που ανοίξανε οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες. Σε κάθε πόλη σχολή σε κάθε χωριό τεχνολογικό ίδρυμα.
Για να ικανοποιηθεί η ζήτηση για εσωτερικό τουρισμό και οι ψηφοφόροι που νοίκιαζαν δυαράκια στα παιδιά και άνοιγαν φοιτητο-καφενεία και φοιτητο-κλαμπάκια.
Και δώστου οι διορισμοί γλωσσολόγων χαραμοφάηδων ψηφοφόρων ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ -ΠΑΜΕ και άλλων τεμπέληδων εκπαιδευτικών στο δημόσιο πρυτανείο.

Υπέρ βωμών και εστιών, ο αγών των βοθροκάναλων, για να σωθούν οι πανελλαδικές που υπονομεύει το ΤΣΥΡΙΖΑ, κόντρα στους «ρεαλιστές», «πραγματιστές», «εκσυγχρονιστές», «πρωτοπόρους» και «εξυγιαντές», Αντουάν, Ντε Σρέκ, κυρ Φώτη, τον Άδωνις τον Voridis-EPEN, και τον LSE Στουρνάρ.

Επιτέλους τέλος! Με το «πανελλαδικό» εμπόριο ελπίδας των ψηφοφόρων του μέλλοντος και των οικογενειών τους για τους οποίους η Κλεπτοκρατία κάνει το παν.Τους έμαθε πολυπολιτισμό, τόλερανς, αποχές, καταλήψεις, και οργανώνει συσσίτια με εισαγόμενα αχλάδια και μήλα για τους λαθρομαθητές.

Όσο ο κάθε καθηγητής, ο κάθε δάσκαλος, ο κάθε γιατρός, ο κάθε επαγγελματίας, ο κάθε αγρότης πηγαίνει υπό τη σκέπη της κάθε ΔΑΚΕ και της κάθε ΠΑΣΚΕ να διεκδικεί απ’ τον κάθε Αρβανιτόπουλο ή Αβραμόπουλο ή «Πουλόπουλο», το δικαίωμα του στη ζωή θ’ αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει υπονομευτής της κοινωνικής συνοχής και νομιμότητας.

Ο πολύς κόσμος έχει σιχαθεί απολύτως τις «στρατηγικές» κινήσεις πολιτικών, και συνδικαλιστών. Η πρώτη τομή, είναι το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ των κομμάτων, και του προσωπικού τους, που ΔΙΕΛΥΣΑΝ τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...