27/5/13

Το Χόλυγουντ στην υπηρεσία της παγκόσμιας Χούντας

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού χθες, για να διαδηλώσουν κατά του νόμου που ψηφίστηκε από τους σοσιαλιστές στη Γαλλία και που επιτρέπει τους γάμους των ομοφυλοφίλων, και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.
Η αστυνομία κάνοντας πλάτες στην κυβέρνηση μέτρησε μόνο 200.000.

Παρά την αντίδραση των «συντηρητικών» και την αυτοκτονία στην Νότρ Ντάμ, του Ντομινίκ Βενέρ, η Γαλλία έγινε η ένατη ευρωπαϊκή χώρα, που επιτρέπει τους γάμους ομοφυλοφίλων, και ο πρώτος gay γάμος θα γίνει πανηγυρικά στις 29 Μαΐου στο Μονπελιέ .

Έτσι δικαιώνεται το «λαληθέν υπό των προφητών», για την κατεύθυνση της μακροπρόθεσμης κοινωνικής αλλαγής στην Ευρώπη, «για μια πιο διαφοροποιημένη φιλελεύθερη κοινωνία, με ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων».

Για να σπρώξουν το σενάριο της παγκόσμιας Χούντας για μια « φιλελεύθερη κοινωνία με ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων», δώσανε το Χρυσό Φοίνικα στο 66ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, στην ταινία του Τυνήσιου Αμπτελατίφ Κεσίς «La Vie d' Adele» , θέμα τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών, στην οποία πρωταγωνιστεί κάποια Αντέλ Εξαρχοπουλός, υποτίθεται «ελληνικής καταγωγής», για να αισθανθούμε και εμείς περήφανοι για τη δικιά μας. Σαν τον «δικό μας», «Μέτοικο».

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής ήταν ο Εβραίος σκηνοθέτης και Παραγωγός Στίβεν Σπίλμπεργκ. Όμως ενας άλλος Εβραίος ταλμουδιστής, που έχει θυμώσει αφου τον κυνηγάνε να τον βάλουν στα γεράματα φυλακή επειδή έκανε με τις μικρές ότι προβλέπει το Ταλμούδ , ο 79χρονος Ρομάν Πολάνσκι , ξεμπρόστιασε τη διεθνή ιουδαϊκή Χούντα και κατήγγειλε την «ανάμειξη των ρόλων των δύο φύλων».
Εναντιώθηκε στην «αλλοίωση των συμπεριφορών ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία», και είπε ότι «τα αντισυλληπτικά έχουν αρρενοποιήσει τη γυναίκα».

Του έδωσαν όμως και εκείνου «Χρυσό Φοίνικα» και πήγε πάσο στη συνέχεια. Εβραϊκά Κόλπα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

La Vie de Tsivitzilou !

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...