1/12/13

Σπύρος Χατζάρας: Η Συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα

-ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ! ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  -Οι τοκογλύφοι θα φύγουν αν δεν πληρώσουμε ούτε δεκάρα για τους φόρους που μας βάζουν

-Ο κόσμος πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στην προπαγάνδα και να μην πιστεύει ούτε τις ψεύτικες απειλές ούτε τις ψεύτικες ελπίδες.Όλοι πρέπει να στρατευτούμε στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του

-Τίποτα σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον ούτε την τύχη μας. Η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, δεν είναι ελληνική»

-Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα είναι το ΚΙΣ, το οποίο δεν πλήρωσε ούτε μια δεκάρα για το Χαράτσι της ΔΕΗ, και δεν θα πληρώσει ούτε τώρα!!! -

-Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Μόνο σκοτάδι. Και οι «θυσίες» ήσαν μάταιες»

-Το «Αντιρατσιστικό» μαζί με την κατάργηση της Κυριακής Αργίας και το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, αποτελούν μια βίαιη προσπάθεια προσαρμογής της ελληνικής κοινωνίας στις προδιαγραφές της «κοινωνίας του μέλλοντος», που θέλει να μας επιβάλει η παγκόσμια Χούντα των «Περιούσιων» -

-Τα καθάρματα που σφαγιάζουν τους χριστιανούς στη Συρία και την Αίγυπτο θα αποκτήσουν επίσημα “γραφεία” και στην Αθήνα

--Το σουνίτικο τζαμί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας συμβολίζει την ισλαμική κατάκτηση

Ολόκληρη η συνέντευξη στο…..

http://indobserver.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6294.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΡΑΗΛ: Καθολικοί μοναχοί δέχονται συνεχώς φτυσίματα και παρενοχλήσεις από νεαρούς Εβραίους με την ανοχή της αστυνομίας


Le Figaro / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Φτυσίματα, τρυπημένα λάστιχα, βλάσφημα συνθήματα στους τοίχους: οι Βενεδικτίνοι μοναχοί της Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερουσαλήμ, είναι ο στόχος αδιάκοπων παρενοχλήσεων εδώ και αρκετούς μήνες. Στις αρχές του Οκτωβρίου, περίπου 15 τάφοι βανδαλίστηκαν σε ένα προτεσταντικό νεκροταφείο δίπλα στο μοναστήρι. «Δεν είμαστε πλέον σε μια απλή διαφωνία μεταξύ γειτόνων», λέει με ανησυχία ο μοναχός Νικόδημος, εκπρόσωπος της κοινότητας «και κανείς δεν ξέρει που πρόκειται να καταλήξει αυτό».

Οι δώδεκα μοναχοί και οι περίπου είκοσι μαθητές που επέλεξαν να ζήσουν στην κορυφή του Όρους Σιών, δύο βήματα από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, αποδίδουν το μαρτύριό τους σε νεαρούς Εβραίους εξτρεμιστές που προέρχονται από το γειτονικό ταλμουδικό σχολείο. Αυτοί οι θρησκευόμενοι Ιουδαίοι μαθητές έχουν μικρή ανοχή για την εγγύτητα του μοναστηριού σε αυτή τη θέση, στην οποία και οι δύο θρησκείες αποδίδουν μεγάλη σημασία. «Μόλις πέσει η νύχτα, δεν μπορούμε να βγούμε έξω πια χωρίς να μας φτύσει κάποιος ή κάποιος νεαρός μεθυσμένος να μας πει να πάμε πίσω στη δική μας χώρα», λέει ο πατέρας Νικόδημος.

Η ισραηλινή αστυνομία, αφού ενημερώθηκε για τα πιο σοβαρά περιστατικά, προχώρησε σε κάποιες συλλήψεις. Στις αρχές του Οκτωβρίου, δύο μαθητές του Σχολείου Yeshiva Diaspora, καθώς και δύο νεαροί άποικοι που πρόσφατα απελάθηκαν από τη Δυτική Όχθη, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς τους συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη βεβήλωση του νεκροταφείου των Λουθηρανών. Σύμφωνα με τους μοναχούς, όμως, οι ύποπτοι αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι και οι αρχές κάνουν μόνο πολύ περιορισμένες προσπάθειες για να πατάξουν αυτά τα συμβάντα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, η ατμόσφαιρα της περιοχής στο σύνολό της έχει σταδιακά επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Στα τέλη του Μαΐου, άγνωστοι τρύπησαν τα λάστιχα αρκετών αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα μπροστά από τη Μονή και έγραψαν γκράφιτι στους τοίχους που έλεγαν «Ο Ιησούς είναι πίθηκος».

... «Πρόκειται για παρεξήγηση», διαμαρτύρεται ο Ραβίνος Αβραάμ Goldstein, διευθυντής του ιδρύματος. Από την ίδρυση του Σχολείου Yeshiva Diaspora, το 1966, είμαστε αφοσιωμένοι στο να μεταφέρουμε ένα μήνυμα ειρήνης και αρμονίας μεταξύ των θρησκειών. Δεν μπορώ να φανταστώ για παράδειγμα, ότι οι μαθητές μας θα ήταν ικανοί για τέτοια περιστατικά βίας».

ΚΟ: Εννοείται ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα γίνουν ευρέως γνωστά τέτοια περιστατικά. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια και η μεγάλη διαφορά. Φανταστείτε μόνο κάποια Συναγωγή ή κάποιοι ραβίνοι να γίνονταν στόχος σε κάποιο «χριστιανικό» κράτος. Πόσες καταγγελίες θα είχαν γίνει από εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεων και λόμπι, πόσες «καταδίκες» του ρατσισμού και δηλώσεις «συγνώμης» από εγχώρια πολιτικά πρόσωπα, πόσες αστυνομικές επιχειρήσεις και τα λοιπά γνωστά «δημοκρατικά». Στο Ισραήλ όταν εκδηλώνεται ρατσιστικό περιστατικό το γεγονός απομονώνεται και αποδίδεται σε «νεαρούς φανατικούς», κάτι σαν να λέμε «..τα παιδιά». Στην Ελλάδα και στην «πολιτικά ορθή Δύση», έχουμε «αβγά φιδιών», καταιγίδα αντιρατσιστικής υστερίας, πογκρόμ σε σπίτια «ρατσιστών», υποσχέσεις για «τσάκισμα ρατσιστών», ψήφιση «αντιρατσιστικών νόμων», «αντιρατσιστικές» συναυλίες και πορείες, μαθήματα «αντιρατσισμού» σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και τα λοιπά γνωστά «δημοκρατικά».

"Σκοτώστε χριστιανούς" γράφει στα εβραϊκά, το σύνθημα στον τοίχο
Διάβασε:
Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός
Οι Χριστιανοί στην Ιερουσαλήμ ζητάνε οι Εβραίοι να σταματήσουν να τους φτύνουν!
ΙΣΡΑΗΛ: Μοναστήρι βεβηλώνεται από βάνδαλους. Η αστυνομία υποψιάζεται Εβραίους εξτρεμιστές
ΙΣΡΑΗΛ: Νέα αντιχριστιανικά υβριστικά συνθήματα σε Μοναστήρι, από φανατικούς Εβραίους

Ανώνυμος είπε...

κ.χατζαρα,

ποια ειναι η ενδεικνυομενη σταση καθε συνειδητου ελληνα ανεξαρτητως επιμερους αντιληψεων απεναντι στους παπαδες σημερα:

περαν του οτι ενα αξιοσημειωτο ποσοστο απο την βαση μεχρι τις κορυφες ειναι κιναιδοι (μια αιτια της χλιαρης και σε ατομικο πλαισιο αντιδρασης της εκκλησιας στην διαφημιστικη νομιμοποιηση του κιναιδισμου απο την πολιτεια).

βλεπομε οτι υπαρχουν παπαδες και ανωτεροι τους, καθεστωτικες βακτηριες

ειτε στην τρεχουσα αντεθνικη οικονομικη ιδεολογια και πολιτικη,ειτε στην εξωθεν αντεθνικη αντιναζιστικη αντιρατσιστικη προπαγανδα κατα του ελληνισμου,ειτε στην υπονομευτικη του ελληνισμου δραση του φαναριωτισμου.


μαλιστα αλλοι μεν υποστηριζουν επιλεκτικα την ανεγερση συμβολων εποικισμου και κατακτησεων του ελληνισμου οπως τα τζαμια ,ενω δεν κοπτονται π.χ και για την ανεγερση βουδιστικων τεμπλων,ινδουιστικων, ναων της σαιεντολογιας και παει λεγοντας.

αλλοι δε εμφανιζουν την εξης παραδοξη σταση.

αντιτιθενται στην ανεγερση τζαμιων ως συμβολα εποικισμου ,την ιδια στιγμη ομως επι χρονια καθημερινα ταιζουν και στολιζουν με χρηματα ελληνων συνειδητων η και μη ,ορδες εποικων στις μητροπολεις και ενοριες τους!

Τροφοδοτουν δηλαδη με πρωτη υλη απο εποικους οι ιδιοι τα τζαμια και τις εμψυχες εποικιστικες αξιωσεις!

τους συντηρουν και τους κρατουν ετσι στη ελλαδα για να ζητουν τζαμια η μελλοντικα και αλλα αιτηματα αναλογως της ιδιαιτερης ταυτοτητας τους, ενω την ιδια ωρα παραδοξως διαφωνουν εκ των υστερων.


μηπως λοιπον πρεπει καθε συνειδητος ελλην να αναθεωρησει την σταση του απεναντι σε αυτην την εκκλησια με τις επιζημιες αντιφασεις και στασεις της ,που κυριολεκτικα και μεταφορικα τρεφουν τα ξενα φιδια στο κορφο του ελληνισμου προς τερψη των ξενων εχθρων και μη;

εν τελει η εκκλησια των συνειδητων ελληνων θα παραμεινει ελληνοχριστιανικη προς ωφελεια πνευματικη και υλικη του ελληνισμου η διεθνιστικη ιουδαιοχριστιανικη ;