7/12/13

Success Story

Ένας 60χρονος πατέρας ανήλικου παιδιού, που είναι καρκινοπαθής και που εγχειρίστηκε πρόσφατα, χάνει το σπίτι του στο Αλιβέρι. Η τράπεζα το βγάζει στο σφυρί και με την άδεια της τυφλής δικαιοσύνης.
Στην Πάτρα, μια μάνα με πέντε ανήλικα παιδιά, που και αυτή και ο άνυτρας της είναι άνεργοι απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει , καθώς περιμένει να της κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ. Άστεγος και άνεργος πατέρας στον Πύργο πουλάει το νεφρό του για να ταΐσει το ανήλικο κοριτσάκι του.Το μαγκάλι σκότωσε έναν 83χρονο στη Σπάρτη. Η «γριά» του γλίτωσε.

Success Story! Με λίγα λόγια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. χατζαρα

διαβαζουμε στη πρωτη σελιδα του σημερινου φυλλου 8ης δεκεμβριου στο Παρον

οτι με γνωστο (σε επαναληψη των ομορφιων του αντισυνταγματικου λαθρονομου) συνταγματολογο μεθοδευεται τωρα αλλη νομοθετικη διαταξη (παλι αντισυνταγματικη σαν το λαθρονομο ) που θα αποκλειει με φωτογραφικη διαταξη πολιτικο κομμα υπο διωγμο απο το καθεστως λογω της εκλογικης απειλης που φαινεται να συνιστα προς αυτο και της ευρω διαταγης να μην εισελθει στο ευρωκοινοβουλιο δια της λαικης επιλογης, απο τις δημοτικες και ευρω εκλογες με απαγορευση συμμετοχης σε οποιον και μονον ειναι κατηγορουμενος ειδικως με τις πολυ συγκεκριμενες κατηγοριες που του εχουν φορτωσει .

αν επαληθευτουν αυτα λεμε αν ,τοτε και μονον τοτε,θα προκειται για την πληρη απογυμνωση του συνταγματικου τοξου που πλεον αν ψηφισει κατι τετοιο θα μοιαζει μαλλον ευρω αντισυνταγματικο τοξο !

περαν του οτι το καθεστως στοχευει να φιμωσει και να τρομοκρατησει ιδεες και τμημα του λαου ωστε να του υποταχθει και να στραφει σε ελεγχομενα και ασφαλη καναλια ψευδο εκτονωσης οργης.

θα προκειται

α. για καταλυση της διακρισης των εξουσιων αφου εκτελεστικη εξουσια με καινοφανες νομοθετικο διαταγμα θα στερει πολιτικα δικαιωματα διχως καν τελεσιδικη δικαστικη αποφαση εστω προερχομενη και απο του τοξου δικαστηρια,υποκαθιστωντας την δικαιοσυνη που επιβαλλει τετοιες παρεπομενες ποινες και μαλιστα φωτογραφικα για συγκεκριμενου περιεχομενου κατηγοριες ουτε καν καταδικες !

πολυ περισσοτερο απο οτι εκανε δηλαδη ο καημενος ο παττακος που τα αφηρεσε απο την μερκουρη μαζι με την υπηκοοτητα καποτε και πηγε δεκαετιες φυλακη αργοτερα !

β.θα προκειται για καταλυση της λαικης κυριαρχιας ,αφου νομος θα οριζει δια αποκλεισμων προς μη αρεστους, ποιους επιτρεπεται και ποιες πολιτικες αποψεις να ψηφιζει ο φορεας της λαος και ποιες οχι κατα την επιθυμια του καθεστωτος δια της εκτελεστικης εξουσιας του !

αναλαμβανει δηλαδη το καθεστως ηδη αυτοαναγορευθεν συνταγματικος προστατης τωρα και ρολο κοινωνικου αναμορφωτηριου της μη αρεστης οψεως της συνταγματικης λαικης κυριαρχιας!

αφου εξηντλησε την ιδεολογικη προπαγανδα και τρομοκρατια για να καμψει δια συμμορφωσεως την λαικη κυριαρχια, τωρα περνα στην μετεωρη χρηση των νομων προς συμμορφωση ,παραβιαζοντας το ιδιο συνταγμα που επικαλειται ως προστατης!

υπεισερχομεθα ετσι σε πατερναλιστικη καθεστωτικη ιδεολογικη φιμωση και προληπτικη νομοθετικη συμμορφωση του λαου σε εκλογικες επιλογες αρεστες η ανεκτες και χειραγωγησιμες, δυτικου τυπου !


γ. καταλυση δικαιης δικης τεκμηριου αθωοτητος γελοιοποιηση δικαιοσυνης με το καθεστως να προκαταλαμβανει δικαστικες αποφασεις ...μη αντικαθεστωτικων δικαστηριων για πολιτικη σκοπιμοτητα και ελεγχο της εκλογικης καταστασεως και μη αποτυπωση κοινωνικων ισορροπιων!

εν τελει αν λεμε αν προβουν σε αυτο το αδιανοητο που θα ειναι αποθεωση της συνταγματικης υποκρισιας των αναμορφωτηριων του εκλογικου σωματος ,θα μπορουσαν να κλεισουν βουλη και δημους και να φτιαξουν επιτροπες βοηθητικες για την νομοθετηση και τους δημους ωστε να μην κουραζουν και την λαικη κυριαρχια με αμφιβολιες για το τι της επιτρεπεται να επιλεγει ...

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...