29/12/13

Eπανεμφάνιση του Άλεξ Ρόντος (ρεπορτάζ styx.gr)

Τα καλά παιδιά δεν χάνοντια ποτέ ! Από τις ΜΚΟ, τον ΣΙάκωβο και τα λόμπι στον Γ. Παπανδρέου και τώρα με την λαίδη Άστον.

Δύο χρόνια μετά την ίδρυση του, το Νότιο Σουδάν οδηγείται σε εμφύλιο. Εκτεταμένη βία, εκατόμβη νεκρών και χιλιάδες πρόσφυγες. Ο ΟΗΕ ενισχύει τις δυνάμεις του στη εκεί . Και το κερασάκι: Η ΕΕ στέλνει στην περιοχή τον Άλεξ Ρόντος. Η είδηση που αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα της Deutsche Welle έγραφε: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση, στέλνει στην περιοχή ως ειδικό εντεταλμένο τον διπλωμάτη (ποιας χώρας άραγε είναι διπλωμάτης;) Άλεξ Ρόντο, «προκειμένου να συμβάλει στην πολιτική επίλυση του προβλήματος», όπως ανακοίνωσε μέσω twitter η εντεταλμένη της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, λαίδη Κάθριν Άστον».

Περισσότερα στο http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=14548

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισπανία: Εξάρθρωση τεράστιας σπείρας μαϊμού προϊόντων. Πιάστηκαν Ιμάμηδες και λαθρομετανάστες ενω ερευνόνται τεμένη

Η ισπανική αστυνομία εξάρθρωσε το μεγαλύτερο δίκτυο ρούχων και υποδημάτων «μαϊμού» στην Ισπανία με τη σύλληψη 99 ανθρώπων ανάμεσα στους οποίους και δύο ιμάμηδες, οπως ανακοίνωσε η ισπανική κυβέρνηση.

Το εμπόριο πλαστών ενδυμάτων απέφερε στα μέλη του δικτύου έσοδα 5,5 εκατομμυρίων ευρώ επιτρέποντάς τους να πουλήσουν 235 τόνους ρούχων και παπουτσιών που έφεραν πλαστές ετικέτες στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, διευκρίνισε η κυβέρνηση.

Το δίκτυο παρήγε ρούχα μαϊμού σε παράνομα εργοστάσια στη βόρεια Πορτογαλία και στη συνέχεια τα έστελνε με φορτηγά μέσω των συνόρων προς το Σίνσο ντε Λίμια (βορειοδυτική Ισπανία), μια πόλη 100.000 κατοίκων όπου το δίκτυο είχε την έδρα του, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Εσωτερικών.


Συνελήφθησαν 99 άτομα ανάμεσά τους και δυο ιμάμηδες


"Το δίκτυο, μαροκινής προέλευσης, είχε περιφερειακούς αντιπροσώπους σε ολόκληρη την Ισπανία", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. "Ένα μέρος των εσόδων του λαθρεμπορίου κρυβόταν σε πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα που ανήκαν στο δίκτυο, στα τεμένη της Ουρένσε και της Σίνσο ντε Λίμια", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο ιμάμης του τεμένους της Σίνσο ντε Λίμια, που ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας από τους επικεφαλής του δικτύου. Το τέμενος λάμβανε περίπου 100.000 ευρώ από δωρεές του δικτύου.

Ο ιμάμης του τεμένους της γειτονικής πόλης Ουρένσε συνελήφθη επίσης στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής. Το όνομά του εμφανίζεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούσε το δίκτυο. Η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο ότι συμμετείχε στο ξέπλυμα των εσόδων του δικτύου.

Η αστυνομία εντόπισε 117 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα μεταξύ των οποίων και τα δύο τεμένη, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 και διεξήχθη σε συνεργασία με τις πορτογαλικές αρχές.

Η αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν ένα εκατομμύριο πλαστά εμπορεύματα καθώς και πιστωτικές κάρτες, οικόσημα και λογισμικό που περιείχε το λογότυπο περίπου 200 κατατεθειμένων εμπορικών σημάτων.


Η αστυνομία έκλεισε περίπου 10 παράνομα εργοστάσια όπου κατασκευάζονταν τα πλαστά εμπορεύματα


Η αστυνομία έκλεισε μια δεκαριά παράνομα εργοστάσια όπου κατασκευάζονταν τα πλαστά εμπορεύματα στη βόρεια Πορτογαλία.

Η επιχείρηση «εξάρθρωσε το κύριο δίκτυο κατασκευής και διανομής πλαστών ρούχων στην ιβηρική χερσόνησο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι αρχές των δύο χωρών συνέλαβαν 65 πρόσωπα στην Ισπανία και 34 στην Πορτογαλία. Οι συλληφθέντες είναι 37 Σενεγαλέζοι, 34 Πορτογάλοι, 19 Μαροκινοί και εννέα Ισπανοί.

http://www.thermopilai.org/content/ispania-exarthrosi-terastias-speiras-maimoy-proionton-piastikan-imamides-kai

Ανώνυμος είπε...

Δεν στέλνανε καλύτερα τον Τομπούλογλου... Ο 'Αλεξ είναι διπλωμάτης γενικώς... κάτι σαν μισθοφόρος. Όποιος τον χρειάζεται τον νοικιάζει και τον στέλνει.

Λευτέρης

Ανώνυμος είπε...

NDPASOK FUR IMMER !


Βάφτισαν… «ακριτική» την Εκάλη για να μειώσουν τις αντικειμενικές και να πληρώνουν λιγότερα!

http://www.makeleio.gr/?p=43027

Ανώνυμος είπε...

Spokojnych Świąt Bożego narodzenia,
spędzonych w atmosferze ciepła w domu i mrozu na zewnątrz
oraz tradycyjnego polskiego obżarstwa bez tycia.
A na 2014 mniej stresu i wysokich transferów.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΧΥΣΤΕ ΚΛΙΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!


Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ TRAVEL AND LEISURE ΕΦΘΑΣΕ ,

ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΝΑ ΔΙΑΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!


Α. Σαχλαμαράς: Η αντιστροφή του κλίματος άλλαξε και θα διαχυθεί παντού



Τούμπου - τούμπου ζα

http://www.youtube.com/watch?v=LkfTr50sVu4


Ταρζαν ντε σρεκ

http://www.youtube.com/watch?v=bj12y-clTbM

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20131230/low/newego_LARGE_t_1101_54291661.JPG

σημειωσεις καρτ ποσταλ:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ EΙΣ ΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ