23/1/14

Ο Ξένος δάκτυλος στην Ουκρανία

Στο Κίεβο, οι επίσημοι μιλάνε πια ανοιχτά για την ανάμειξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην συνεχιζόμενη «πορτοκαλί εξέγερση» των θαυμαστών της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Η ουκρανική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι ο θάνατος του διαδηλωτή Sergey Nigoyan οφείλεται σε «επαγγελματία ελεύθερο σκοπευτή» ,   που δρούσε στο πλαίσιο αποστολής που τού ανατέθηκε υπέρ της «ριζοσπαστικής ουκρανικής αντιπολίτευσης», ενώ μίλησε ακόμα για επαγγελματίες σαμποτέρ που δρουν «φορώντας πολιτικά ρούχα» και οι οποίοι χρησιμοποιούν, «το εξαιρετικά εύφλεκτο υγρό νάτριο».

Η σπόνσορας των διαδηλώσεων, Καγκελάριος Άνγκελα-Δωροθέα, ζήτησε από την ουκρανική κυβέρνηση «να εγγυηθεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και ιδιαίτερα το δικαίωμα των (πορτοκαλί) πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά, να προστατεύσει τη ζωή των διαδηλωτών, και να μην κάνει χρήση βίας» . Ο μυτόγκας Ζοζέ Μανουέλ Μπαρούχ πήρε στο τηλέφωνο τον Γιανούκοβιτς και τον κάλεσε ,«να διεξαγάγει διάλογο με την (επιδοτούμενη πορτοκαλί αντιπολίτευση) στο υψηλότερο επίπεδο». «Επιθυμούμε να αποκλιμακωθεί η κρίση, να σταματήσει η βία εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών και των δημοσιογράφων» , «αν η κατάσταση δεν σταθεροποιηθεί, οι 28 θα εξετάσουν τις πιθανές συνέπειες στις σχέσεις της Ουκρανίας με την ΕΕ » , είπε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, άφησε και ατός ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΕΕ σε επιβολή κυρώσεων , «εάν η βία συνεχιστεί|».
 Ο επίτροπος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, θα πάει αύριο στο Κίεβο κα θα ακολουθήσει η Κάθριν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πειρατες του αιγαιου


η προσβολη της νοημοσυνης των πολιτων συνεχιζεται με το παλαιομοδιτικο τελετουργικο εισοδου αλλοδαπων εποικων με πειρατικες χορογραφιες στη χωρα (αλλα επειδη η χορογραφια ειναι ευρωπαικης καπιταλιστικης εμπνευσεως και σε αλλες χωρες) .

το οπερετικο σκηνικο παγιο επι χρονια ολακερα.

ενα πειρατικο πλοιαριο να σουλατσαρει με το γαμωτο του και ειδικως στην ελληνικη περιπτωση την τουρκικη και αλλες ως υποκινουσα δολιοτητα ,ο υποκοσμος, οι πειρατες των ελληνικων χωρικων υδατων και συνηθως μια δολια προκληση απο τους πειρατες ναυαγιου ειναι ο,τι χρειαζεται για να γραψεις στα παλια υποδηματα μια χωρα και τον λαο της οχι ομως και τους νομους ελεω ευρωπαικης ενωσεως βεβαιως, που σκοπιμως φτιαχτηκαν ετσι ωστε να διδουν απλετο χωρο αφενος στο οργανωμενο εγκλημα και τις μυστικες υπηρεσιες αφετερου στους εποικους για τετοια νομικιστικα κολπα ενορχηστρωσης του προαποφασισμενου εκ των ενδον της εποικισμου της ευρωπαικης ηπειρου για οικονομικους φυλετικους και πολιτικους λογους ...

μαλιστα αν δεν γινεις αντιληπτος ως πειρατης τοτε ουτε να ναυαγησεις δολιως ανευ ασφαλως ποινικης επιπτωσεως εχεις νομικο λογο αφου μπορεις αυτοματα μολις πατησεις ελληνικο χωμα να ξεκινησεις την διαδικασια εγκαταστασης ως εποικος αυτοεμφανιζομενος και μετατρεπομενος αυτοματως με νομικη βουλα απο πειρατης σε... κατατρεγμενος εν ειδη ταχατες ουμανοκαπιταλιστικης ιερης αγελαδος!

βαζει και ενα βοηθητικο χερακι οπου χρειαστει η συμμαχια προθυμων πρακτορων , ηλιθιων και αφελων με μπολικη μαζικη λαικη παραπροπαγανδα απο την μαζικη ντουντουκα εντυπο και ηλεκτρονικη.

απο κοντα και διαφορες υπηρεσιες του οηε στην υπηρεσια της καπιταλιστικης κυκλοφοριας προσωπων καθε ειδους και με καθε τροπο που αδιαφορει δολιως καπιταλιστικως για τα δικαιωματα των πολιτων του εποικιζομενου εθνους...

ολοκληρη χωρα γελοιοποιειται απο ενα χιλιοπαιγμενο οπερετικο τρικ επι χρονια και
ουδεμια κινηση ματ αποφασιζεται ουδεποτε διοτι ο εποικισμος ηταν αποφασισμενος σε ανωτατο εξωθεσμικο επιπεδο ξενων κεντρων που αποφασιζουν για την ευρωπαικη γεωγραφια.τα ιδια τωρα κανουν ταχα πως προβληματιζονται για τις αντιουμανοκαπιταλιστικες αντιδρασεις των σταυρωμενων λαων,σχεδιαζουν στην πραγματικοτητα το επομενο σταδιο της στρατηγικης οχυρωσεως των εποικιστικων θυλακων με ποικιλια τακτικων προγεφυρωματων εδαφικων νομικων προπαγανδιστικων κ.α.

ομως ουτε οι πειρατες του αιγαιου ουτε οι δολιως κατασκευαστες σε δηθεν ναυαγια καλυπτονται απο καμμια αξιωση περισυλλογης η οποια εν συνεχεια ξετυλιγει μια ολοκληρη νομικη οπερετικη κατασκευη λιαν αντιδημοκρατικη και περιφρονητικη των δικαιωματων επιβιωσεως των ημεδαπων και του εθνους τους,που φθανει με μαθηματικη βεβαιοτητα ολιγων ετων μετεπειτα μεχρι την ιθαγενοποιηση του μαζανθρωπου πειρατη- τελικως εποικιστη οπως ολοι καταλαβαν εκ της πρωτης σκηνης της οπερετας!


ο πειρατης γνωριζει και αποδεχεται τους κινδυνους και τις αυθαιρετες και εχθρικες(εισβολη ,παραβιαση νομων εισοδου ,ποινικη αδικοπραξια η δολια προκληση ναυαγιου και η εκθεση σε κινδυνο) πραξεις του .

δεν δυναται να επικαλειται αξιωσεις για τυχον παραλειψη αποτροπης κινδυνου για τη ζωη εναντι των ελληνων φορολογουμενων για περισυλλογη του καθοσον αποτελει καταχρηστικη επικληση μιας καταστασης που ο ιδιος επελεξε να βρεθει και η οποια στοχευει να εκμεταλλευθη τους δολιους νομους εκ της υπερλαικης γραφειοκρατιας που προωθουν τον εποικισμο της ευρωπης!

ειναι σαν να ζητα ο δολοφονος των γονεων στη δικη του, απαλλαγη απο ποινη και... επιδομα γιατι εμεινε ορφανος!και να τρεχει ο εσμος του απροσωπου και μηδεποτε επομενως εχων ευθυνη διπραγματευσεως για τα επεκεινα του εποικισμου οηε και των φιλανθρωπων απατεωνων να ζητα και τιμωρια του δικαστη επειδη εδωκε μικρο επιδομα!

σε καθε περιπτωση η ελλας θα επρεπε αντι να ντρεπεται απεναντι στους ασπονδους εταιρους της μηπως την κακοχαρακτηρισουν η την τιμωρησουν με το ευρωαποικιακο δικαιο της παρακμης,να τους βαλει στην θεση τους και προ των ευθυνων τους ωστε να ξεμπροστιασει την καλοβολη για αυτους υποκρισια τους.

Ανώνυμος είπε...

αντι να γινεται θυμα εκβιασμων απο δασκαλεμενους δυστυχους πειρατες που γινονται με δολια ανηθικοτητα γεωπολιτικος δουρειος ιππος αποσταθεροποιησης και χαους, υποκοσμο μεχρι ασπονδους εταιρους και τουρκους που γελαν με την δουλικοτητα των ελληνων,ας παρει μαθηματα απο τους τουρκους που παντοτε απαιτουν ανταλλαγματα για καθετι που διδουν.

Να σταματησει καθε περισυλλογη πειρατων στο αιγαιο. η παροχη αυτη στους εταιρους υπηρεσιων τερματοφυλακα ειναι τεραστια θυσια της χωρας οικονομικη κοινωνικη εθνικη και απαιτει ανταλλαγματα σοβαρα.ειδαλλως απαιτει επαναφορα της εθνικης κυριαρχιας διχως αξιωσεις αποδοχης εποικισμων.

ειναι ζητημα των πειρατων αν θελουν να αυτοκτονησουν πνιγομενοι, γινομενοι πειρατες η καταστρεφοντας τα πειρατικα τους.το δικαιωμα στην αυτοκτονια δηλαδη στην αυτοδιαθεση της προσωπικοτητας τους υπερισχυει μιας δυστυχως παβλοφικα επαληθευομενης στην ελλαδικη-ευρωπαικη υποθεση ψευδαισθησεως των αυτοκτονουντων οτι καποιος θα βρεθει να τους αποτρεψει απο την αυτοκτονια περισυλλεγοντας τους.ποσω μαλλον οταν προκειται για σκηνοθετημενη αυτοκτονια που σκοπο εχει να εκβιασει προς ιδιον οφελος την προσοχη του εκβιαζομενου ως διασωστη ενδεδυμενη μαλιστα με ποινικες η πολιτικες η αλλες κυρωσεις -επιπτωσεις στον τελευταιο σε αντιθετη περιπτωση !!!

η ελλας εχει δικαιωμα να ζησει,δεν οφειλει να αυτοθυσιαστει αυτοεκμηδενιζομενη για να ζησει κανεις τριτος δολιως εις βαρος της.η οπερετα αυτη δεν εχει τελειωμο ειναι χρονικα και ποσοτικα απεριοριστη σε ρεπερτοριο οσο το θυμα παρακολουθει απαθες στο θανατο του εμπρος.

Ανώνυμος είπε...

η αντιδραση θα ειναι σφοδρα απο τους ευρωπαιους.η ελλας να καταστησει σαφες οτι δεν οφειλει και για λογους ιδιως εθνικης ασφαλειας και κοινωνικης συνοχης -ειρηνης -σταθεροτητας να παρεμποδιση οσους πειρατες επιθυμουν να αυτοκτονησουν καθοσον αυτο εχει ως αποτελεσμα να δημιουργουνται εποικιστικοι θυλακες στη χωρα λιαν αποσταθεροποιητικοι για την κοινωνια την οικονομια και τον ζωντα πολιτισμο της .

να ζητησει και να λαβει ανταλλαγματα πρωτον πληρη καλυψη ολων των εξοδων που προκαλουν οι πειρατες απο περισυλλογη μεχρι φαι στεγη και κοινωνικες υποδομες δηλωνουσα πληρη αδυναμια και απροθυμια να το πραξει με ιδια μεσα και πορους.τα λεφτα να δοθουν ειτα μετρητα ειτε να συμψιφηζονται στην πηγη λογιστικα με τις καταβολες των δικων της χρεωστικων ποσων στην αλλοδαπη.να προστεθουν αναδρομικες αποζημιωσεις 23 ετων απο 1991 που η χωρα επιβαρυνεται κατοπιν ευρωπαικων κατευθυντηριων στα κοστη αυτα.

δευτερον να λαβει συμφωνια ως ανταλλαγμα στην επενεναρξη περισυλλογης πειρατων δολιως και μη ναυαγουντων, που θα καταργει την τωρινη αυτοκτονικη λεοντειο μεθοδευση να αποδεχεται τους εποικους ως πολιτες και εν συνεχεια ως ελληνες στο τελος του προσχεδιασμενου θεατρικου κλαυσιγελου, με την μεθοδευση της κολυμβηθρας του σιλωαμ ολων των πειρατων εποικιστων που ειναι η νομικη μετατροπη τους σε προσφυγες και σε νομιμους εποικους με κρατικες διαδικασιες.η ελλας δεν εχει γεωπολιτικα οφελη απο το βαρος του εποικισμου τουναντιον.

αντι αυτου καθε πειρατης που θα περισυλλεγεται μετα την συμφωνια για ανθρωπιστικους πλεον λογους που θα εχουν τοτε νοημα αληθες,θα μεταφερεται αμεσα σε τριτη ευρωπαικη η αλλη χωρα εγκαταλειποντας την ελλαδα και διχως να σερνονται στο ελλαδικο εδαφος νομικες οπερετες επιβραβευσης του με καθεστως νομικα εξασφαλισμενου εποικου παγιδευμενου σε εποικιστικους θυλακες αποσταθεροποιησης που απειλουν την εθνικη ασφαλεια και την κοινωνικη σταθεροτητα και συνοχη της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UeovFiCHue8

http://www.tempo.gr/images/stories/xatzidakis_374956/Untitled-2.jpg

Θέλω τα ώπα μου, θέλω τις τρέλες μου
θέλω τις τσάρκες μου με Ι.Χ
Θέλω τις φούμες μου, θέλω τις μάσες μου
θέλω τις ξάπλες μου στην εξοχή

Θέλω τ' αλλιώτικα, θέλω τ' απίθανα
και τα παράξενα που 'χει η ζωή
Θέλω τα γλέντια μου και τα ξενύχτια μου
θέλω τα όργανα ως το πρωί

Θέλω τα αστεία μου, τα καλαμπούρια μου
την σαχλαμάρα μου να την ε πώ
Θέλω τα χάδια μου και την σφαλιάρα μου
από τον άνθρωπο που αγαπώ

Θέλω τα πείσματα, θέλω τη ζήλια μου
και τις κορδέλες μου τις πονηρές
Θέλω τα όμορφα, θέλω τα ήσυχα
θέλω τις τρέλες μου τις ζωηρές

Θέλω τα ώπα μου, θέλω τις τρέλες μου
θέλω τις τσάρκες μου με Ι.Χ
Θέλω τις φούμες μου, θέλω τις μάσες μου
θέλω τις ξάπλες μου στην εξοχή.

Ανώνυμος είπε...

σπυρο κατεβαινουμε αθηνα την επομενη βδομαδα
που μπορουμε να σε συναντησουμε υπαρχει καποιο γραφειο????