17/1/14

Τα κορίτσια του von Mouroutis γράφουν την δική τους ιστορία

Οι εργαζόμενοι στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλουν
τις μανδάμ Κατσίμη και Αντωνιάδου

Μέχρι τώρα είχαμε δημοσιογράφους που υφίσταντο τον απηνή διωγμό εκδοτών, παραβιάσεις ΣΣΕ, πιέσεις για υπογραφή ατομικών συμβάσεων και απειλές για απολύσεις εργαζομένων και τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ να αντιμετωπίζουν τις εργοδοτικές επιθέσεις.
 
Πού να το φανταζόταν κανείς, ότι οι συνδικαλιστές θα είχαν πάρει μαθήματα από τους εκδότες και θα προσπαθούσαν να τα υλοποιήσουν και στην ΕΣΗΕΑ. Εκεί λοιπόν κατάντησαν την ΕΣΗΕΑ Κατσίμη και Αντωνιάδου, τις οποίες καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Δημοσιογραφική Ένωση για παραβίαση των ΣΣΕ, πιέσεις για υπογραφή ατομικών συμβάσεων και απειλές για απολύσεις στους εργαζόμενους στην Ένωση που όμως δεν θα υποκύψουν.

Η μετωπική σύγκρουση στον 6ο όροφο του μεγάρου της Ακαδημίας είχε χθες από τη μια μεριά την Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα σε ρόλο εργοδότη και από την άλλη όλους τους εργαζόμενους με εξαίρεση τον καινούργιο προϊστάμενο με μισθό ρετιρέ με υπερωρίες καπέλο επειδή έχει και καθήκοντα συνοδού της Προέδρου σε εξωτερικά ραντεβού.
Ήδη ζητήθηκε η παρέμβαση της ΕΠΗΕΑ με προσωπικά διαβήματα εργαζομένων αλλά και με επιστολή αναφορά του συνδικαλιστικού εκπροσώπου.
Και να σκεφτεί κανείς ότι η Μαρία του Μουρούτη και η Μαριλένα του Σύριζα στην ΕΣΗΕΑ, που συνεργάζονται άψογα, καταγγέλλουν στο ΣΕΠΕ τους εργοδότες για παραβιάσεις ΣΣΕ και δικαιωμάτων.
Μόνο που τώρα πλησιάζει η ώρα που θα τα λουστούν οι ίδιες. Εκτός κι αν δίνουν εξετάσεις στον Ψυχάρη που επισκέπτεται Παρασκευή πρωί τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, κουβαλώντας καινούργιο πακέτο περικοπών για άλλα δύο χρόνια και απολύσεις στον ΔΟΛ και ψάχνουν άλλοθι για να τα συμφωνήσουν μαζί του.

Πηγή www.matrix24.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνική Προεδρία προωθεί τον υπερεθνικό ευρωπαϊκό «πατριωτισμό» και τον ευρωστρατό


http://christoskapoutsis.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα παιχνίδι όπου από μια αόρατη κλωστή κρέμονται δυο καραγκιοζάκια.

Η κλωστή είναι δεμένη στο καπάκι μιας βαλίτσας και στην συνέχεια, σ ένα καρφί καρφωμένο στον τοίχο.

Από κει πάει στην τσέπη ενός δήθεν αδιάφορου υπαίθριου μικροπωλητή πού τραβάει σιγά και κουνάει απαλά το σχεδόν αόρατο νήμα.

Έτσι κατορθώνει, σύμφωνα με τις εντολές του να χορεύουν τα μικρά καραγκιοζάκια.

Όταν κάποιος από τους θεατές αυτού τού παιχνιδιού, υποπτευθεί τι συμβαίνει και θελήσει να περάσει ανάμεσα από τον μικροπωλητή και την τεντωμένη κλωστή, ο άλλος θα προσπαθήσει να τον σταματήσει για να μην αποκαλυφθεί.

Αν ο πωλητής αυτού τού έξυπνου παιχνιδιού είχε μια αστυνομία, ένα δικαστήριο, εφημερίδες, δηλαδή αν ήτανε αυτός το σύστημα, θα έδιωχνε αυτόν τον ονειροπαρμένο που πήγε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Και κάποιο δικαστήριο θα τον καταδίκαζε και ο τύπος θα έβρισκε σωστή αυτή την απόφαση ή θα απαξιωνε το θέμα.

Εκείνοι πού κατά καιρούς είχαν την απερισκεψία να θέλουν να αποκαλύψουν το αόρατο μεταξωτό νήμα του κολπατζή, εξαφανίστηκαν από ένα αόρατο χέρι ή τέλειωσαν τη ζωή τους στο περιθώριο.

Ανώνυμος είπε...

σε μια αιθουσα σκοτεινη δικαζουν

την πατριδα μου κλαιω εγω

μια φυλακη ο τοπος μας

και μας καταδικαζει.




Ο Ροζ Πολτός και η γλίτσα πέριξ

http://sxatzaras.blogspot.gr/2008/03/blog-post_16.html

Ανώνυμος είπε...


ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 21ου αιωνα

το πειρατικο του καπτεν τζιμι που με αυτο θα φυγετε και σεις


http://www.youtube.com/watch?v=X_uS4hn75C0


μοιραζουν τις ελλαδικες υπηκοοτητες για ψυλλου πηδημα σαν... σερβιετες σε σουπερ μαρκετ.

αντι για αυτες ομως μηπως θα ηταν καλλιτερα να μοιραζουν τις γυναικες και τις κορες τους και κυριως τις μαιτρεσες τους οι μανδαρινοι του πειρατικου (μαζι με κανεναν λογαριασμο τραπεζης στην αλλοδαπη);

περισσοτερο τοπο θα πιασουν τα χουβαρντιλικια και πιο χρησιμες θα ειναι στους ...τουριστες-πειρατες του αιγαιου



Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...