24/1/14

Οι Χαιβάν χαφιέ και η αριστερή Αλ Κάιντα!

Ο «αθώος» υπουργός της δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, που παραδέχτηκε στη Βουλή ότι πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια ΜαίρηΤσάμη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ανάκριση για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής , και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η προχρονολόγηση των τριών ενταλμάτων για την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν ένα τριπλό ανθρώπινο λάθος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο πλαίσιο του άτυπου συμβουλίου υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Ζάππειο, υιοθέτησε τις κατηγορίες Γιωτόπουλου για τον ένοχο Δένδια σχετικά με τον Χριστόδουλο Ξηρό , και άφησε αιχμές κατά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που δεν τον παρακολουθούσε στο διάστημα της άδειας του.
  «Ένας τέτοιος εγκληματίας όταν βγαίνει από τη φυλακή θα έπρεπε να παρακολουθείται». Είπε!
Ο Γιωτόπουλος είχε θέσει προς την κυβέρνηση το ακόλουθο ερώτημα: «Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παράδρομους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;».

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανέφεραν ότι η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είχε ενημερώσει εγγράφως από τις 24.12.2013 τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού και τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Βίας, ότι το καταδικασμένο μέλος της 17Ν πρόκειται να λάβει 9ήμερη άδεια την 1η Ιανουαρίου 2014 για να μεταβεί στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής και την 1η Ιανουαρίου 2014, ενημέρωσε για τη χορήγηση της άδειας στον Ξηρό, τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, τη ΓΑΔΑ, τη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας - ΥΔΕΖΙ (Εγκλημάτων Ζωής και Ιδιοκτησίας).

Από την άλλη πλευρά οι Χαιβάν Χαφιέ του Εβραίου από την Κέρκυρα απάντησαν ότι στην ελληνική Δημοκρατία δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για την παρακολούθηση κρατουμένων και σον αφορά στην ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι αφορά στον έλεγχο και μόνο των περιοριστικών όρων διαμονής, όπως εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και προφανώς δεν περιλαμβάνει κανενός είδους παρακολούθηση κρατουμένων που βρίσκονται σε άδεια.

Επομένως τον Τζωρτάτο γιατί τον παρακολουθούσαν;

Ο Σίμος πάντως μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, και απέρριψε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη.

Ο φαλακρός μασόνος στο Ζάπππειο έκανε σύνδεση της παράνομης μετανάστευσης με την τρομοκρατία και είπε: «Η τρομοκρατία είναι πιθανό να εκμεταλλευτεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης».
Τι ακριβώς εννοούσε; Αριστερή Αλ Κάιντα!

  Οι χαιβάν χαφιέ της «Αντιτρομοκρατικής» θεωρούν πως το διάγγελμα Ξηρού ακολουθεί την τακτική αλλων διεθνιστικων ή φονταμενταλιστικών οργανώσεων τύπου Αλ Κάιντα. «Εμφανίζει λαϊκό προφίλ για να κερδίσει μέρος του "αγανακτισμένου" Έλληνα. Μιλά απλά και σχετικά απολιτίκ».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε στη Βουλή στον κ. Αθανασίου, αλλά σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής : «Ασφαλώς και θεωρώ ότι είστε κουτοί. Η κουταμάρα και η ανοησία που σας διακατέχει είναι υπαρκτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...