15/1/14

Τα μυστήρια των «Εθνικιστών»

Ανεμομαζέματα Μπουκουροσκορπίσματα!

Ο προφυλακισθής κ. Μπούκουρας είπε στην ανακρίτρια πως είναι συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή, όπως ο Π. Τατσόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η Λ. Κανέλλη με το ΚΚΕ, ότι μαθαίνει πακιστανικά για να συνεννοείται με τους υπαλλήλους του, και ότι οι φίλοι του υιού του είναι Αλβανοί.
Επομένως , είναι κάτι μεταξύ Γαβρίλη (Λιάνας) και Τατσόπουλου.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014. Ξεκινάει η ανάκριση. ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις αφορούν το σχολιασμό δηλώσεων του κ. Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών του κόμματος (σε αυτό το σημείο ξέφυγε στις ανακρίτριες η νέα κατηγορία που ετοιμάζουν περί κατάλυσης Πολιτεύματος καθώς και η κλήση και άλλων βουλευτών του κόμματός μας). Περιμένω τις ερωτήσεις σχετικά με το “βαρύ” κατηγορητήριό μου. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!

Απευθύνω λοιπόν την ερώτηση: ” Θα με ρωτήσετε κάτι για το κατηγορητήριό μου;” για να λάβω την απάντηση : “Κύριε κατηγορούμενε αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι εσείς! ” Αυτή ειναι η απάντηση της συζύγου ιδρυτικού μέλους της μνημονιακης ΔΗΜΑΡ… !!!

Βρέθηκα λοιπόν στη φυλακή όχι για πράξεις μου, ούτε για πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά για τις δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής (με λίγα λόγια, ξεκάθαρη ποινικοποίηση λόγου και ιδεών). Η απόλυτη ξεφτίλα και για τις δυο αριστερές ανακρίτριες και για τον αστικοδεξιούλη επίορκο Εισαγγελέα Ντογιάκο.

Μετά την αποτυχία τους να αποδείξουν έστω ΜΙΣΗ αξιόποινη πράξη, επειδή έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους στο μεγάλο αφεντικό τους, Δικτάτορα Σαμαρά, προφυλακίζουν 3 αθώους οικογενειάρχες με ΜΗΔΕΝΙΚΑ στοιχεία. Ας γνωρίζουν ότι υπάρχει Θεός και όλοι θα κριθούν.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
15/01/2014

Ανώνυμος είπε...

Αυτά του είπε να πεί ο βλάξ Κούγιας νομίζοντας οτι θα τον ξεχωρίσουν οι ανακριτές. Το πόσο βλαξ είναι αυτό το άτομο και πόσους έχει πάρει στο λαιμό του είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους ειδικούς.