12/9/14

Ελευθέρα Οικονομία και Επενδυτικός Ρατσισμός

Ήταν από την Λάρισα και είχε φτιάξει στο Αμέρικα την εταιρεία BBDA Global Investment Fund με έδρα το Λουξεμβούργο και λογαριασμό στη Νέα Ζηλανδία , που επένδυε σε «καινοτόμες ιδέες» στο χώρο του προγραμματισμού. Και είχε τζίρο 7,9 εκατ. δολάρια.Αλλά τον καταδίκασαν στη Βοστώνη για απάτη και ξέπλυμα χρήματος σε οκτώ χρόνια φυλακή και κάτι ψιλά .
Εάν δεν τον έλεγαν Ευριπίδη Γεωργιάδη αλλά Μάντοφ, θα του έδιναν και Νόμπελ επενδυτικής.
Είναι καθαρά ρατσιστική και η δίωξη και η καταδίκη,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στ. Θεοδωράκης: Το «Ποτάμι» θέλει να σας κατουρήσει!


Την θέση του ότι το «Ποτάμι» θέλει να κατουρησει και δεν είναι κίνημα δυσουριας, αλλά έχει θέσεις, στελέχη,πλαστικες βαρκες, λύσεις και παρακλησεις και μπορεί να βοηθήσει στην έξοδο της χώρας από την Ελλαδα, υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου της 79ης ΔΕΘ.

«Είμαστε ανοικτοί να δειπνησουμε με αυτούς που το δικιο του ολιγαρχη το πρέπει και με αυτούς που θα αποφασίσει ο ελληνικός λαγός.

Μας ειπαν όμως οτι αυτοί που θα αναλάβουν νευραλγικές θέσεις πρεπει να μην είναι ακροδεξιοί και από την άλλη να μην ειναι αντιεβραιωπαϊστές. Πρέπει να επιλέξουμε τους καθεστωτικοτερους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι η αναπαλαιωση του Συντάγματος και ένας νέος εκλογικος νόμος-τσελεμεντες θα πρέπει να αποτελέσουν την μεθοδευση της σημερινής καθεστωτικης βουλής.

«Η σημερινή βουλή πρέπει να αποφασίσει για δύο πράγματα . Πρέπει να αποφασίσει για ένα νέο εκλογικό τσελεμεντε και για την αναπαλαιωση του Συντάγματος.

Οι μεθεπόμενες εκλογές θα πρέπει να γίνουν με αναλογικοψηφιακο σύστημα μετατροπης της ψηφου. Είμαι υπερ αυτου που αποκαλείται “του μακρυχερη παρταολα το εκλογικό σύστημα και της πλουσιας φακλανας το ευρωπαικο καγκελον”

Επίσης πρέπει να αποφασίσει για την αναπαλαιωση του Συντάγματος. Να αλλάξει ο νόμος για την ευθύνη των εργολαβιων. Δεν θα πρέπει να υπάρχει εργολαβικη ασυλία. Να αποφασίζουν οι δικαστές αν θα διώκεται ή όχι ένας ολιγαρχικος», επεσήμανε ο κονφερασιε του «Ποταμιού» και Αποστολος Σαουλ του ελλαδικου εβραιωπαισμου.

Ανώνυμος είπε...

Οτι δεν ελεγχουμε το καταγγελουμε εγραφαν στην προμετωπιδα τους οι κουτβες(σχολεια κομμουνιστικης καθοδηγησης)στην ΕΣΣΔ.Το ιδιο κανουν παντου.Κανενα χρηματοπιστωτικο ιδρυμα η εταιρεια δεν μπορει να σταθει διεθνως αν δεν ειναι δικο τους η ελεγχομενο απ αυτους.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...