11/9/14

Όπως πάνε, θα κλείσουν μόνοι τους τη ΝΕΡΙΤ…

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

10/09/2014

Σαν τα ποντίκια πηδάνε από το βαπόρι της ΝΕΡΙΤ ημέτεροι, κουμπάροι και εργολάβοι. Κάποιους αγγίζει ήδη η εισαγγελική έρευνα για τον διαγωνισμό μαϊμού ,τις αναθέσεις και το πλιάτσικο με δικαιώματα μεταδόσεων και ακίνητα. Στο δρόμο που χάραξε ο Προκοπάκης συνεδριάζει αύριο η διοίκηση στην παράγκα της κυβερνητικής ενημέρωσης, όπου μοιράζονται κουστούμια σε καμιά εκατοστή διευθυντές με το οργανόγραμμα Μακρυδημήτρη, με το οποίο διαφωνούν ακόμη και δικοί του. Είναι τέτοιος ο συνωστισμός και τόσα τα γραμμάτια του Μαξίμου , που σε κάθε πέντε άτομα υπάρχει και ένας διευθυντής με το πακέτο του.
Φαίνεται πως ο Μουρούτης θέλει να προλάβει στη στροφή την Βούλτεψη και το οργανόγραμμα προβλέπει ακόμη:
-ένα μικρό στρατό από ανασυντάκτες, που θα έχουν αρμοδιότητα να ξαναγράφουν πληροφορίες και κείμενα , στο ύφος που ταιριάζει μόνο στο μνημόνιο.
-διεύθυνση αεράμυνας ή παλλαϊκής άμυνας στο μοτίβο της παλαιάς ΥΕΝΕΔ.
Και μαζί με αυτά «δόγμα» Ευαγγελάτου στο δελτίο, που συμπληρώνεται- στα αθλητικά- με τη συνταγή της περασμένης Κυριακής, από την Μαδρίτη στο Καραϊσκάκη, να έρχεται γάντι σε ιδιωτικές εταιρίες μεταδόσεων.

-Ε, να μην πάρει και την εκπομπούλα ο Ρένος…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ

Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

http://www.makeleio.gr/?p=162105

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...