28/6/15

Μετά το πραξικόπημα οι Τοκογλύφοι Πάνε για Νίκη

Οι επικοινωνιολόγοι του Χρηματοπιστωτικού Καρτέλ , πιστεύουν ότι σήμερα με το πουσάρισμα της πρότασης Γιουνκέρ για το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία το κλείσιμο των τραπεζών και τον έλεγχο στην κίνηση των τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών, επιτεύχθηκε το πρώτο "τσαλάκωμα" του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέχρι το δημοψήφισμα, που πάνε να το κερδίσουν.
Η κυβέρνηση αποδείχθηκε ότι δεν είχε σχέδιο και ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει πολιτικά το πραξικόπημα των τραπεζιτών που τιμωρούν «έναν ολόκληρο λαό», -που λέει και ο ALEXIS-, με την έλλειψη ρευστότητας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουν χεστει ηδη πανω τους οι κουραδοελληνες μονο. δεν θα εχουν την επομενη εβδομαδα να παραγγειλουν πιτσες και πιτογυρα. φοβαμαι μην ψηφισουν ναι οι μαλακες στο τελος. μετα απο τοσο φοβο απο τα βοθροκαναλα.

Ανώνυμος είπε...

Εχει καταστει σαφες οτι οσο μια χωρα δεν εχει στα χερια της το εκδοτικο προνομιο,

τοσο θα ειναι υπο συνεχεις εκβιασμους των κατοχικων της δυναμεων

η παραχωρηση του εκδοτικου προνομιου μιας μικρης χωρας και η συνδεση του νομισματος της με το γερμανικο μαρκο δια μεσω οικονομικων μασκαριλικιων συνιστα εσχατη προδοσια.

ουτε στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο δεν αντικατασταθηκε η δραχμη απο το μαρκο...

η παραχωρηση σε τραπεζιτες η σε ξενα κεντρα ληψης αποφασεων ερημην σου του εκδοτικου προνομιου ισοδυναμει με αυτοαφοπλισμο.

στην ελλαδα ενα διεφθαρμενο συνολο απο μμε τραπεζιτες και ολιγαρχες εκβιαζουν για λογαριασμο της συμμοριας των βρυξελλων και του εκβιαστη με το νομισματοκοπειο της φρανκφουρτης ενα εθνος.

καθισταται πλεον σαφες ,γιατι δεν μπορει να υπαρξει ποτε μεταεθνικο κρατος διχως σκλαβια.


καθισταται πλεον σαφες ,οτι διχως εκδοτικο προνομιο μια χωρα ειναι υποδουλη σε ξενα κεντρα ληψης αποφασεων

ειναι πλεον σαφες,οτι η χωρα χρειαζεται να αναλαβει τα εθνικα νομισματικα της εργαλεια


ειναι πλεον σαφες οτι διχως εθνικο νομισμα μια χωρα παυει να υφισταται και γινεται κατακτημενος χωρος στο ελεος μαφιοζων τυπου ε.ε και εκτ

ειναι πλεον σαφες,οτι η αφαιρεση του εκδοτικου προνομιου συνδυαζεται με την ιστορικως πρωτοφανη καταργηση των κανονων της μακροοικονομιας και υποκατασταση τους απο αυτους της μικροοικονομιας εναντι των εθνικων κρατων που αντιμετωπιζονται ως προβληματικες ιδιωτικες εταιριες και οι πολιτες ως εργαζομενοι της !


το πειραμα να συνδεθει η δραχμη και τα εθνικα νομισματα των χωρων μελων με το γερμανικο μαρκο μασκαρεμενο με αλλο ονομα,απετυχε οπως ηταν αναμενομενο εξ αρχης .

η ελλας συνεδεσε τη δραχμη με το γερμανικο μαρκο οπως η αργεντινη με το δολαριο

προκειται για αυτοκτονικη επιλογη ,η συνεχιση της θα διαιωνιζει το αδιεξοδο μιας αποτυχημενης ενωσης νομισματων που στηθηκε για να διευκολυνει στο διεθνες εμποριο τις πολυεθνικες επιχειρησεις 3-4 κρατων αυτης που εχουν και ολες τις πολυεθνικες στο εδαφος τους.

οσο η ελλας παραμενει με το εθνικο της νομισμα συνδεδεμενο με το γερμανικο μαρκο,θα παραμενει μια χωρα υπο κατοχη .

το 1940 ο μεταξας και οχι πρωτα ο λαος ειπε οχι

ο λαος αυτος αραγε εχει καμμια σχεση με εκεινο του 40 ωστε αυτη τη φορα να πει ο ιδιος οχι στους γκανγκστερ της ε.ε ;

η θα υποκυψει προηγουμενως δια των εκπροσωπων του στους εκβιασμους ?

διχως επαναφορα του εκδοτικου προνομιου,οι εκβιασμοι ειναι πρακτικα ανυπερβλητοι.

οποιος εχει το μηχανακι που τυπωνει χρημα επιβαλλει οτι θελει αργα η γρηγορα.

ειναι το οξυγονο ενος κρατους που μπορει να το στερησει προκαλωντας ασφυξια.



ελευθερια διχως εκδοτικο προνομιο δεν υπαρχει.

τα συμφεροντα ακομη και η υποσταση ενος εθνους υποτασσονται τοτε στις σκοπιμοτητες των αγορων και στους εκβιασμους τους

προκειται για μια δια του τραπεζικου τυραννια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλα σιγα μην περιμεναν να μεινουν κλειστες οι τραπεζες για να πανε για νικη...


ΥΓ: 82-18 απο τα αποδυτηρια ειναι Σπυρο

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ. ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΚΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΟΑΣΤΙΚΗ ΜΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΗΡΩΑ, ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΚΤΩ ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΑΠΙΛΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΕΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΑΛΤΕ Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ...ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ. ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΕΞΗ. ...


ΣΕΠΟΛΙΑ

Υ.Γ. Η Χ.Α. ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ; ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;