17/6/15

Δώστου Ζωή μη τον λυπάσαι

Θα τον στείλει και στον εισαγγελέα;

Μπορεί μερικές φορές να το παρατραβάει σε δευτερεύοντα, ΄’όπως το κατούρημα των αστυνομικών, αλλά αυτή τη φορά έπεσε μέσα. Λίρα 100, η πρόεδρος. Επιστρέψε ως «απαράδεκτη», την ρουφιανο- Έκθεση της νομισματικής πολιτικής στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αν τον φώναζε για να του ρίξει και μια «θεσμική» καρπαζιά επειδή «παραβιάζει το δικαίωμα του λαού στην αλήθεια και την διαφάνεια», θα ήταν ακόμη καλύτερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ

λυσανε τα προβληματα των ελληνων και ασχολουνται με τα τριτοκοσμικα βοδια που συρρεουν να πιασουν πορτα στον ελληνικο χριστιανοσοσιαλιστικολιμπεραλε παραδεισο

μαζευουν τα προσφυγικα σκουπιδια που με δολο τους στελνει η τουρκια απο καθε μερος της γης και ριχνουν συνεχως την ποιοτητα του πληθυσμου και την ποιοτητα ζωης στην ελλαδα

και πετανε λεφτα που τα στερουν απο τη χωρα και τους ελληνες που τα χρειαζονται για να χρηματοδοτουν την δημιουργια ξενων πληθυσμιακων θυλακων στο εδαφος !

κατασκευαζουν με κρατικο χρημα μειονοτικους θυλακες στη χωρα!


και οι χθεσινοι τα εκαναν και οι σημερινοι

ολο το πολιτικο συστημα με τετοιες μαλακιες ασχολειται χρονια τωρα και εκει ειναι συμφωνο σε απαρτια

εχουν βρει τα κομματικα φιλια καθαρματα πηγη εισοδηματος και πλουτισμου απο τετοιες εργολαβιες και καταστρεφουν τη χωρα δημιουργωντας ξενους θυλακες αποσταθεροποιησης και απαξιωσης της ποιοτητας ζωης στις πολεις της χωρας.

πουλανε τη χωρα για να κονομανε με την τακτοποιηση του προιοντος που στελνει το δουλεμποριο

μονο να αυγατιζουν τα σκατα ειναι αξιοι
να δημιουργησουν κατι ειναι αχρηστοι

γελοιοι

---------

η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, προχώρησε προ ημερών στην υπογραφή διαδοχικών αποφάσεων για τη χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, που αφορούν την υποδοχή, τη διαμονή και τη διατροφή ευαίσθητων ομάδων μεταναστών στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα, επικυρώνοντας και επεκτείνοντας, ουσιαστικά, σχετικές αποφάσεις που είχε προωθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Η πρώτη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Μέτοικος 2015», που ανατέθηκε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «΄Αρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων», συνολικού κόστους 957.000 ευρώ, που θα αντληθούν από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Το σχέδιο αφορά τη συνέχιση λειτουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας στο πλαίσιο της υποδοχής αιτούντων άσυλο, κατά κύριο λόγο ανηλίκων και μονογονεϊκών οικογενειών. Πρόκειται για μια εστία προσφύγων στην Αθήνα, χωρητικότητας 48 ατόμων, και δύο κοινωνικών διαμερισμάτων στην περιοχή της Αθήνας, που προορίζονται για τη μεταβατική φιλοξενία ή την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών. Επίσης, για έναν ξενώνα φιλοξενίας στη Μακρινίτσα του Βόλου, έναν ξενώνα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έναν ξενώνα φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, εκτός από τη διαμονή, τη σίτιση και την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, είδη υγιεινής και καθαριότητας, κάθε δομή, ανάλογα με τα άτομα που φιλοξενεί, προσφέρει και στοχευμένες υπηρεσίες, όπως ένταξη παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας σε δημόσια σχολεία της περιοχής, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξή τους. Η δεύτερη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Στέγη 1», που ανατέθηκε στον φορέα με την επωνυμία «Praksis», εγκεκριμένου συνολικού κόστους 295.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έργου από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Το εν λόγω έργο, που ανήκει στο πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας δικαιούχων διεθνούς προστασίας, σχετίζεται με τη λειτουργία 25 διαμερισμάτων σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και της Λέσβου.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lefta-uparchoun.-mono-omws-gia-tis-mko-pou-ascholountai-me-lathrometanastes#ixzz3dK0FSuFz

Ανώνυμος είπε...

Mακραν η καλλιτερη αναλυση που εχει δημοσιευτει για την ελληνικη περιπτωση

ετσι ακριβως εχουν τα πραματα

αυτη ειναι σε λιγες γραμμες η πραγματικοτητα


«Βόμβες» για την ελληνική κρίση και τη στάση των δανειστών έριξε ο Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Paul Craig Roberts. Υποστήριξε πως η ΕΚΤ «κόβει» 60 δισ. ευρώ κάθε μήνα για να υποστηρίξει και να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, αλλά την ίδια στιγμή δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ για την Ελλάδα γιατί απλά «η Δύση θέλει να λεηλατήσει την Ελλάδα».



Συστήνει στην ελληνική κυβέρνηση τη στάση πληρωμών ως τη μόνη διέξοδο, καθώς όπως σημειώνει θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τα δικά της ομόλογα και τονίζει πως αν έχει ανάγκη για εξωτερική πίστωση, θα μπορούσε να απευθυνθεί στη Ρωσία. Με λίγα λόγια κρίνει πως η Ελλάδα θα πρέπει να μπεί στην αναπτυξιακή των BRICS και να έχει μία πιο στενή σχέση με τη Ρωσία σε οικονομικό επίπεδο.



Με άρθρο του στο Global Research, που τιτλοφορείται «Πείνα είναι το τίμημα που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να μείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ο Αμερικανός οικονομολόγος αναφέρει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει καμία καλή διάθεση από τους εταίρους να σωθεί η Ελλάδα, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει τους δανειστές είναι να έχουν κέρδη από την ελληνική κρίση.



«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε απλά να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και να τυπώσει χρήματα ώστε να ασφαλίσει το ελληνικό χρέος. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ήδη τυπώνει 60 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα ώστε να σώσει το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα;» αναρωτιέται Paul Craig Roberts.



Συνεχίζει λέγοντας πως «ένας συντηρητικός ίσως να πει ότι μια τέτοια πράξη θα προκαλούσε πληθωρισμό, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δημιουργεί χρήμα με τη σέσουλα εδώ και 7 χρόνια, και σύμφωνα με την κυβέρνηση δεν υπάρχει πληθωρισμός. Γιατί η δημιουργία χρήματος για την Ελλάδα θα προκαλέσει πληθωρισμό αλλά όχι η δημιουργία χρήματος για την Goldman Sachs, τη Citibank και τη JP Morgan;».



Η απάντηση που δίνει ο Αμερικανός οικονομολόγος είναι πως προφανώς ο δυτικός κόσμος δεν θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα. «Η Δύση θέλει να λεηλατήσει την Ελλάδα. Η δουλειά είναι η Ελλάδα να λαμβάνει συνεχώς νέα δάνεια με τα οποία θα αποπληρώνει προηγούμενα δάνεια και σε αντάλλαγμα πρέπει να πουλήσει τις εταιρείες ύδρευσης σε ιδιώτες, να πουλήσει τον ΟΠΑΠ σε ιδιώτες, και για κάποιες ακόμα ιδιωτικοποιήσεις όπως να πουλήσει τα προστατευόμενα ελληνικά νησιά σε μεγαλομεσίτες».



«Είναι μια καλή δουλειά για όλους, εκτός από την Ελλάδα. Εάν η ελληνική κυβέρνηση είχε κάποια συναίσθηση, απλά θα χρεοκοπούσε. Αυτό θα απελευθέρωνε την Ελλάδα από τα δάνεια. Με λίγα λόγια, η Ελλάδα θα μπορούσε από μια βαριά χρεωμένη χώρα να γίνει μια χώρα δίχως χρέος. Η Ελλάδα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τα δικά της ομόλογα, κι αν χρειαζόταν εξωτερική πίστωση, η Ελλάδα θα μπορούσε να αποδεχθεί τη ρωσική προσφορά», επισημαίνει στο άρθρο του ο Paul Craig Roberts.



Καταλήγει δε σημειώνοντας πως εάν η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση είχαν συναίσθηση, θα πλήρωναν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. «Το ξήλωμα της αυτοκρατορίας της Ουάσιγκτον θα ξεκινούσε και η απειλή ενός πολέμου για τη Ρωσία και την Κίνα θα απομακρυνόταν. Ρωσία και Κίνα αντί να πληρώνουν για πολεμικές προετοιμασίες ενός πολέμου (σ.σ. με τις ΗΠΑ), θα μπορούσαν να γλιτώσουν όλα αυτά τα χρήματα σώζοντας την Ελλάδα».

Ανώνυμος είπε...

Η Αξιοτιμη κ.Προεδροs τηs βουληs κ.Ζωη Κωνσταντοπουλου
Τουs το εχει ετοιμο το Καλαποδι γυαλισμενο...
Η βαμενη οπη το λαλιστατο χωνδρω παλουκαρι ο Ντελαληs του Μνημονιου το Αλαλαζον Κυμβαλον ο Ντενεκεδοκρουστηs Οφσοροδοξοs Σαβανοτσεπηs θα κανει παρεουλα στην ΒΙΚΥ & στον ΑΚΗ οπωσδηποτε...