20/6/15

Η Παγκόσμια Ολιγαρχία και η Ψωροκώσταινα

Οι «Αθέατοι», τράβηξαν χειρόφρενο στους «εκλεγμένους», διότι οι πολιτικοί είναι υφιστάμενοι των τεχνοκρατιών της Οικονομίας, οι οποίοι εκτελούν τις εντολές των «ΑΝΩΘΕΝ ΑΘΕΑΤΩΝ». Των «Επάνω», που λένε και οι ευρω-Αριστεροί του Alexis, διότι κάτω, (Υπό) είμαστε όλοι. Από τη Δωροθέα μέχρι τον άνεργο.

Η «πολιτική» υπακούει στις διαταγές των «ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ» περί αποδοτικότητας και για αυτό και η δυστοκία με την κυβέρνηση των Αριστερών, που θέλουν «πολιτική λύση» με σεβασμό των «κανόνων της δημοκρατίας». Δεν υπάρχει λαϊκή Κυριαρχία, δεν υπάρχει Δημοκρατία, αλλά μόνο οι «Ερπύστριες» των «ΑΝΩΘΕΝ ΑΘΕΑΤΩΝ και Αφορολόγητων».
Η Παγκόσμια χρηματοπιστωτική Χούντα που δίνει εντολές και τελεσίγραφα.

Οι «ετερόφωτοι» αρχηγοί Κρατών και κυβερνήσεων, δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν. Και μετα την εντολή από τους «Πάνω» η σιδηρά Καγκελάριος μαζεύτηκε .
«Εάν δεν υπάρξει προεργασία, η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα». «Η Σύνοδος της Δευτέρας μπορεί να λάβει αποφάσεις, και να επικυρώσει μόνο τη συμφωνία της Ελλάδας με την Τρόικα. (ΔΝΤ-ΕΚΤ βασικά, άντε και Κομισιόν). Την ανάγκη να προηγηθεί η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και της τρόικας είχε υπογραμμίσει το μεσημέρι και ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Έτσι και ο Ντόναλντ κάλεσε για να συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των χωρών της Ευρωζώνης στον πρόεδρο του Ουρογκρούπ , την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα τι γινεται ;

αληθεια το υπουργειο οικονομικων κανει κανενα ελεγχο στα καλοκαιρινα μερη για φοροκλοπη;

επισης το τμημα ηθων υπαρχει ακομη;

θα κανει κανενα ελεγχο στα νησια για τις κρυφες βιζιτες και την αδηλωτη φοροδιαφυγη απο την πορνεια που παραδοσιακα αυξανεται απο τις περιστασιακες του καλοκαιριου σε τουριστικα μερη;

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτοφανές για τα χρονικά φαινόμενο μαζικών εκδηλώσεων υπέρ της παραμονής της χώρας και του λαού στο τέλμα των μνημονίων, δυστυχώς μας εισαγάγει πλέον στην επικίνδυνη ζώνη του λυκόφωτος. Το συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, αλλά και τα άλλα που έπονται, φέρουν βεβαίως την ετικέτα «Made in E.E.».

Τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορία της Δύσης και όλα τα εντετελμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην πατρίδα μας βάλθηκαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος αποτελούν αυθόρμητες εκδηλώσεις του ελληνικού λαού, που παλεύει, τάχα, για την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην παραγματικότητα όμως πρόκειται για μέρος μιας ενορχηστρωμένης μεθόδευσης των ευρωκρατών, για καθαρά γεωστρατηγικά θέματα. Στόχος είναι να σπείρουν την διχόνοια στον ελληνικό λαό , προκειμένου να αρθεί και η παραμικρή περίπτωση παλλαϊκής αντίστασης ενάντια στην επικυριαρχία της Γερμανίας και της Ε.Ε.

H συγκέντρωση της Πέμπτης, κάθε άλλο παρά αυθόρμητη ήταν. Δεν έχει κανείς παρά να δώσει την αρμόζουσα προσοχή στα περίτεχνα και επαγγελματικά πλακάτ, όλα ομοιόμορφα φτιαγμένα. Είναι προφανές πως κάπου κεντρικά κατασκευάστηκαν και μοιράστηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το ίδιο και οι αναρρίθμητες δωδεκάστερες σημαίες.

Ξέρετε πολλούς να διατηρούν εύκαιρη στο σπίτι τους μια "σημαία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και μάλιστα όλες ισομεγέθεις και αγορασμένες από τον ίδιο προμηθευτή;

Δεν είναι δύσκολο, να στήσουν και στη χώρα ένα τηλεσκηνικό αλά Ουκρανία. Καθ’ ότι, εκτός από την ευδοκιμούσα βλακεία, η οποία εύκολα επικάθεται σαν σκουριά στα τηλεορασόπληκτα απαίδευτα πλήθη, κινητοποιούνται μαζί τους και κάθε λογίς κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι των δοσιλογικών κομμάτων.

Πολύ περισσότερο που μερικές δεκάδες ευρώ το κεφάλι, ψίχουλα για τους μεγολοκαρχαρίες χρηματοδότες, αποτελούν για τους εξαχριωμένους ένα σοβαρό ποσό για τη κάλυψη των ιδιοτελών αναγκών τους.