28/6/15

Το πραξικόπημα των Τραπεζιτών έγινε

Είναι λίγος και δεν είναι ηγέτης

Στάθηκε για λίγο στις Θερμοπύλες αλλά ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Ψέλλισε πως «ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος», όπως του είπε ο επικοινωνιολόγος του, και είπε ότι φταίει το (ανύπαρκτο) Ουρογκρουπ που οδήγησε την ΕΚΤ να μην αυξήσει τον ΕΛΑ, που ανάγκασε την Τράπεζα της Ελλάδα να εισηγηθεί κλειστές τράπεζες και capital controls.
Και δεν διέταξε τη σύλληψη του Στουρνάρα και όλου του ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδας που εισηγούνται κλειστές τράπεζες και capital controls, αντί να διασφαλίζουν ως έχουν καθήκον τη ρευστότητα των Τραπεζών.
Το πραξικόπημα των Τραπεζιτών έγινε, τα πάντσερ βγηκαν και ο ALEXIS , o Τσακαλώτος και ο Μπαρουχ-άκης πέρα βρέχει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,

ο ανθρωπος εχει να κανει με ενα λαο ψοφιμι. Ιστορικα ξωφλημενο. Την κυριακη, κατω απο την ενταση του σοκ θα ψηφισει ΝΑΙ. Να ειστε σιγουρος. Προτιμα τη σκλαβια. Αυτοι που εστησαν το κολπο με τη χωρα ειναι μεν διεστραμμενοι αλλα μεθοδικοι, οπως αλλωστε ειναι οι εβραιαοπροτεσταντες. Κοιμηθηκε αυτος ο ψοφοδεης λαος. Δεν θα μπορουσε να αντιταξει το οχι ο Μεταξας αν ειχε να κανει με ενα τετοιο λαο. Ο Σωκρατης ηραν ξαγρυπνος ολη τη νυχτα πριν απο τη μαχη της Ποτιδαιας......Οχι ο ελληνικος λαος πλεον. Καθευδει... Φοβουμαι αιωνιως.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...