26/8/17

Για έναν πολύ βλάκα δεξιόρουφιάνο

Κώλος και βρακί, ήσαν οι πράκτορες
Πολυζωίδης και Μάσσων

Δεκατρείς ημέρες μετά τη δολοφονία του Εθνάρχη , στις 9 /21 Οκτωβρίου 1831, η πατσαβούρα των Άγγλων, ο «Απόλλων» της Ύδρας , ανέστειλε την κυκλοφορία του. Στο τελευταίο φύλλο του «Απόλλωνα», ο Πολυζωίδης και η παρέα των δολοφόνων πρακτόρων έγραφαν: «Παύομεν την έκδοσιν της εφημερίδος μας, επειδή απολαύσαμεν τον σκοπόν μας- ο τύραννος δεν υπάρχει πλέον». Το έργο είχε επιτευχτεί .

Ο μόνος λόγος ύπαρξης και χρηματοδότησης του «Απόλλωνα», ήταν η πρόκληση εσωτερικής αστάθειας και η ανατροπή του Καποδίστρια.
Αρχισυντάκτης της πατσαβούβρας ήταν ο πράκτορας Τάσος Πολυζωίδης. Σύμβουλος Έκδοσης ήταν ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και συντάκτες ο πράκτωρ Θεόκλητος Φαρμακίδης, ο πράκτωρ Κωνσταντίνος Ζωγράφος και ο φαναριώτικες αδελφοί Σούτζοι. Στο μεταφραστικό, για την απόδοση των αντικαποδιστριακών κείμενων των αγγλικών εφημερίδων, δούλευε ο (φιλέλληνας) πράκτορας Εδουάρδος Μάσσων, (Edward Masson),
ο μετέπειτα επίτροπος του ….«Λαοδικείου».

Αυτή ήταν η στενή παρέα των δολοφόνων του Καποδίστρια.
Κώλος και βρακί, ήσαν οι πράκτορες Πολυζωίδης και Μάσσων. Αλλά οι χαζοί δεξιρουφιάνοι επειδή τους το είπε η Συναγωγή και η Στοά τον εχουν στο … «Πάνθεον» τον αρχιρουφιάνο, όπως και το μεός της Στοάς «Ρόπαλον του Ηρακλέους» Ρουφιανόγιαννη.

Η εντολή για την έκδοση της εφημερίδας «Απόλλων», δόθηκε με ιδιόχειρο σημείωμα του υπαλλήλου του Ρότσιλντ, του Δούκα του Ουέλλιγκτον, προς τον λόρδο Αμπερτήν στις 10/22 Μαΐου 1829, για να εξαπολυθεί επικοινωνιακός πόλεμος κατά του Καποδίστρια.
Το χειρόγραφο σημείωμα του Ουέλλιγκτον για την έκδοση του «Απόλλωνα», βρίσκεται στο αρχείο Ουέλλιγκτον , με κωδικό «Docref=WP1/1022/8».
Ο Ουέλλιγκτον έδωσε και την εντολή για τη δολοφονία του Εθνάρχη.
Εάν υπήρχαν πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές και όχι πεμπτοφαλαγγίτες της Στοάς, τα αγάλματα και οι προτομές του «Φάρου της Εθνοπροδοσίας», του πράκτορα των Άγγλων Τάσου Πολυζωίδη, που πανηγύριζε για την δολοφονία του Εθνάρχη γράφοντας , « έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος», και που εξηγούσε «έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων», θα είχαν προ πολλού γκρεμιστεί.
Αυτές οι προτομές που στήνουν οι Εφιάλτες της Στοάς και η εβραϊκή φράξια των δεξιόρουφιάνων, είναι μαχαιριά στην καρδιά της Πατρίδας.

ΥΓ. Τον νου σου εσύ, στον Αντρέ,  μαλάκα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες Χατζάρα που πάλι στα λόγια μου έρχεσαι; Πόσο καιρό σου λέω τώρα, ότι δεν φταίνε για όλα μόνον οι κομμουνιστές; Υπάρχει σαπίλα σε όλες τις παρατάξεις. Είναι όλες διαβρωμένες από τους Εβραιομασόνους, οι οποίοι σαν το σαράκι μέρα με τη μέρα κατατρώγουν τα υποστηρίγματα του Έθνους.

Κι ενώ εμείς τα βλέπουμε όλα αυτά, βλέπουμε τα πριονίδια και τις τρύπες που ανοίγουν στα υποστηρίγματα που είναι ακόμη υγιή, τι κάνουμε Χατζάρα; Απολύτως τίποτα! Καθόμαστε και γράφουμε μαλακιούλες στα διάφορα μπλογκ. Δυστυχώς είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ


Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΡΟΥΣΑΛΑΗΜ(ΜΑΛΛΟΝ) ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΡΙΚ

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΙΤΟΣΗΜΙΤΗΣ ΤΡΑΓΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΝΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ KAI ARAPΙDES KI ALBANOYS ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΕ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ KAI ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ !!!


ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ

ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΑΜΩΝΑΔΕΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΤΟ ΔΕ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΥΓΕ ΣΤΕΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ,ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


STOP MIND BORDERS!


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ !!!

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !

Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ



ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΝΑΡΚΙΣΑ


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ
ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ !



ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ !

Ανώνυμος είπε...

@Κυρ Αυγ 27, 07:28:00 π.μ.

Μην μπερδεύεις την δεξιά κοσμοθεώρηση με τους δεξιούς που την εκπροσωπούν!
Είναι τεράστιο λάθος. Ετσι αθωώνεις την αριστερή ιδεολογία και όσους συνειδητά την ασπάζονται.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Θεόδοτος συνιστά θερμά στους αναγνώστες του την μελέτη αυτού του περιεκτικού και ιδιαίτερα κατατοπιστικού άρθρου.

Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Οι συμβολισμοί που αποδίδονται στις έξι κατευθύνσεις του χώρου, πάνω- κάτω, εμπρός- πίσω, δεξιά - αριστερά, είναι τόσο παλαιοί όσο και ο ανθρώπινος πολιτισμός. Το ον, τόσο στην υλική όσο και στην υπερβατική του διάσταση, δεν υπάρχει μόνο του, ούτε η συνείδηση και η αντίληψη του αναδιπλώνονται μονίμως εντός του, αλλά σχετίζεται με άλλα όντα και με τις ''καταστάσεις-ποιότητες'' που αυτά δημιουργούν. Έτσι λοιπόν, το ον ΚΟΙΤΑΖΕΙ για να αντιληφθεί που βρίσκεται το ''άλλο'', από πού έρχεται και τι αυτό ''φέρνει μαζί του'', ποιες είναι δηλαδή, οι ''ποιότητες'' που το συνοδεύουν: Ο «κάτω κόσμος» είναι ο Άδης, ο χώρος των σκιών και της θλίψης, ο «πάνω κόσμος», είναι ο τόπος των ουρανίων υπάρξεων και του φωτός. «…Ο μεν δίκαιος ληστής ευρίσκεται «εκ δεξιών» του Κυρίου, έχει την όψιν ήμερον και παρακαλεστικήν, ο δε κακός ληστής, οπού είναι σταυρωμένος «εξ αριστερών» του Κυρίου, έχει την όψιν ηγριωμένην…». Οι Πυθαγόρειοι συσχέτιζαν το εμπρός με την δεξιά και το πίσω με την αριστερά. Αρχετυπικά λοιπόν, οι έξι κατευθύνσεις του χώρου έχουν ''χρωματιστεί'' θετικά ή αρνητικά ανάλογα με ποια από αυτές επέλεξε (αρχεγονικά) μία συγκεκριμένη ποιότητα για να φανερωθεί και να εκφραστεί.
Σιτουασιονιστές:"Η ομορφιά είναι στο δρόμο"

Θα ξεκινήσουμε αυτή την μικρή εργασία, στηριζόμενοι σε μία παραδοχή την οποία είχαμε αναφέρει σε ένα παλαιότερο άρθρο: Ο ραββίνος Jacob Taubes, ο οποίος υπήρξε καθηγητής θρησκειολογίας στο πανεπιστήμιο του Harvard (ιδεολογικά τοποθετημένος στην άκρα αριστερά) στο γνωστό έργο του Abendlandische Eschatologie (= "Δυτική εσχατολογία", που ήταν η διδακτορική του διατριβή), στο πρώτο κεφάλαιο εξετάζει τον γνωστικισμό και την σχέση του με τα σύγχρονα πολιτικά ρεύματα της αριστεράς. Γράφει λοιπόν τα εξής: «Και...το ότι εδώ δεν πρόκειται για μία παραξενιά της γνώσης, αλλά για ένα βασικό στοιχείο της γνωστικής εξέγερσης (όπως γενικά λέγεται το ριζικό ΠΑΘΟΣ της επανάστασης) φαίνεται καθαρά από τη σύγκριση με τις σύγχρονες τάσεις που διεκδικούν τον όρο «αριστερά» - παρόλο που, ή μάλλον ακριβώς διότι ότι σε όλες τις γλώσσες αυτός ο όρος έχει μία δυσοίωνη και αρνητική έννοια. Είναι αυτονόητο ότι δεν [είναι λόγω] εξωτερικών και τυχαίων αιτίων, όπως για παράδειγμα η θέση των εδράνων στο κοινοβούλιο, που τα σύγχρονα ρεύματα διάλεξαν για τον εαυτό τους το λάβαρο της αριστεράς. Το κάνουν διότι δέχονται θετικά όλα αυτά που ο κόσμος απορρίπτει σαν αριστερά ακριβώς με την γρουσούζικη έννοια που έχει ο όρος.»

http://theodotus.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html