22/10/17

Οι σωστές μεταρρυθμίσεις και ο σωστός μεταρρυθμιστής

Ο τέως Σαράφμπασί και ανθύπατος του Τέταρτου Ράιχ στο υποθηκευμένο Ενέχυρο της «Ρουμέλιας», (Χελαδιστάν) , είπε στο κανάλι βοθρολυμάτων του ιουδαίου Αλαφούζ ότι, «δεν έχουν γίνει γνήσιες και αυθεντικές μεταρρυθμίσεις».
«Πολλές μεταρρυθμίσεις σχεδιάστηκαν λάθος και εφαρμόστηκαν λάθος, δυσφήμισαν τη λέξη», είπε ο αρχιτέκτονας του πλαστού ελλείμματος και της ψευτο-χρεοκοπίας του 2009.
«Οι επώδυνες λύσεις που επιλέχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, δεν έφεραν αποτέλεσμα και στοίχισαν ακριβά», είπε ο Προβό.

Προσέξτε: «Υπάρχουν οι σωστές «γνήσιες και αυθεντικές» μεταρρυθμίσεις και οι λάθος μεταρρυθμίσεις», που δυσφήμισαν τις μεταρρυθμίσεις.
Οι επώδυνες λύσεις δεν ήταν «μεταρρυθμίσεις».
Ο τέως Σαράφμπασί δεν ρωτήθηκε φυσικά από τα φερέφωνα του Αλαφούζ να δωσει ένα δυο παραδείγματα «λάθος μεταρρυθμίσεων» και «λάθος επώδυνων λύσεων», και ένα δυο «γνήσιες και αυθεντικές μεταρρυθμίσεις», που δεν έγιναν.

Η κατάργηση του Αγγελιοσήμου που θα έκανε πιο φτηνά τα απορρυπαντικά για τις νοικοκυρές ήταν τελικά λάθος μεταρρύθμιση και «λάθος επώδυνη λύση»,
ή ήταν γνήσια και αυθεντική μεταρρύθμιση από την «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ».

Και η μεταρρύθμιση της φορολοταρίας άργησε πολύ. Το ΔΝΤ την εισήγαγε στη Ρουμανία από το 2014.Εδώ, «χάθηκαν» …τρία χρόνια.

ΥΓ. Αυτό με τις σωστές και γνήσιες και λάθος μεταρρυθμίσεις μου θύμισε τη διαφήμιση της Πειραικής. Προσέξτε στην Ούγια η μεταρρύθμιση  να γράφει Προβόπουλος λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: