9/10/17

Σαν σήμερα οι Ρότσιλντ και οι Άγγλοι δολοφόνησαν τον Εθνάρχη Καποδίστρια

27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα
του νέου Ελληνισμού

του Σπύρου Χατζάρα

Ήταν Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. Με απόφαση των Ρότσιλντ και εντολή του αχυρανθρώπου του, Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο πράκτορας των άγγλων αστυνομικός διευθυντής Ναυπλίου, ο Αλμέιντα, έβαλε τον Κουλοχέρη Κρητικό Κοζώνη σωματοφύλακα του Καποδίστρια με εντολή να τον πυροβολήσει στο κεφάλι μπροστά στο άγιο Σπυρίδωνα για να ενοχοποιηθούν οι επίσης συνωμότες Μαυρομιχαλαίοι που είχαν τον ρόλο του Όσβαλντ.
Οι άλλοι, που του έδωσαν τη «χατζαριά» στο Στομάχι είχαν στρατολογηθεί από τη Στοα του Ρωμα και διέφυγαν από το Ναύλιο.
Το διπλό χτύπημα είναι τελετουργικό Καμπαλιστικό. Το σχέδιο της δολοφονίας ήταν γνωστό στον Κυβερνήτη.
Ο προγραμματισμός, ήταν να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά το απέτρεψε ο Αυγουστίνος που δεν τον άφησε να πάει στην Εκκλησία. Έτσι χάσαμε τήν Κορωνίδα του Ελληνικού Γένους, τόν αληθή καί στύλον τής Πατρίδος καί τό καύχημα του Γένους ολοκλήρου, τον Ιωάννη Καποδίστρια τον δεύτερο Μιλτιάδη , τον άλλον Θεμιστοκλέα, που ελευθέρωσε το Γένος και τη Πατρίδα.
Ο τοκογλύφος Ρουφιανογιάννης που ήταν πράκτορας των «Συνταγματικών» Αγγλων στο Καποδιστριακό Ναύπλιο, μας άφησε στα απομνημονεύματα του, το κλειδί, για την αναζήτηση των δολοφόνων του Καποδίστρια. Ήταν το μήνυμα που του έστειλαν από την Ύδρα, τον Αύγουστο του 1831. «Άσε θα γένει αλλιώς το πράγμα».
Οι δολοφόνοι, καθοδηγήθηκαν από την Ύδρα, από τον Αλ. Μαυροκορδάτο, και τα ανδράποδα των άγγλων, και υλοποιήθηκε από τους συνωμότες της «στοάς του Ηρακλέους».
Το νήμα, μας πάει και πιο πέρα, στην Στοά της Ζακύνθου, στον Δ. Ρώμα που καθοδηγούσε τη «στοά του Ηρακλέους», και στην αγγλική διοίκηση στα Επτάνησα, που μεταβίβαζε τις οδηγίες της αγγλικής κυβέρνησης δια του Ρώμα προς τη «συνταγματική συμμορία», της Ύδρας.
Η πολιτική βάση της συμμορίας των δολοφόνων , είχε οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια που έθεσαν τα «δάνεια της Αγγλίας».
Η απόφαση για την εκτέλεση του Καποδίστρια, δεν ελήφθη στην Ελλάδα , αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα . Εκδόθηκε από τη στοά του Λονδίνου, διότι ούτε ο Ρώμας, ούτε κανείς άλλος Τέκτων, θα τολμούσε να δολοφονήσει έναν «αδελφό» «τρίτου βαθμού», χωρίς την εντολή του μεγάλου διδασκάλου της μητέρας Στοάς .
Για τον λόγο αυτό ,180 χρόνια μετά τη δολοφονία, που έγινε για να ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει ο Ιωάννης Καποδίστριας για το ελληνικό Έθνος , ο φάκελος με τα σχετικά έγγραφα παραμένει «άκρως απόρρητος» στα Βρετανικά αρχεία. Από τα ρωσικά αρχεία που δεν είναι απόρρητα μαθαίνουμε ότι ο Ρώσος αντιπρέσβης Ριμποπιέρ στην έκθεσή του για την δολοφονία του Καποδίστρια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η «δολοφονική χειρ εξοπλίσθη παρά της Αγγλίας». Κανένας δεν έχει συκοφαντηθεί τόσο συστηματικά, τόσο εν ζωή όσο και μετά θάνατον, όσο ο αρχηγός της εθνικοαπελευθερωτικής μας Επανάστασης, η σπουδαιότερη μορφή όλων των Νέων Ελλήνων, ο Εθνάρχης και Εθνεγέρτης Ιωάννης Καποδίστριας.
Ο Καποδίστριας ήταν Εθνικιστής και Επαναστάτης.
Κατείχε στο έπακρον την «Τέχνη της υποκρισίας» και την χρησιμοποίησε για να φτάσει στον Σκοπό του. Ο Καποδίστριας δεν ήταν ούτε μεταρρυθμιστής, ούτε οπαδός της «λιτότητας των δανειστών και του ΔΝΤ», ούτε οπαδός της «ευρωπαϊκής ιδέας», όπως τον παρουσιάζουν οι δολοφόνοι του.
Ο επικοινωνιακός πόλεμος που εξαπέλυσαν εναντίον του , η Στοά του Λονδίνου και η Αγγλική κυβέρνηση από το 1829, με την έγκριση του ανθρώπου των Ρότσιλντ, του Δούκα του Ουέλλιγκτον, κατά κόσμο Άρθουρ Γουέλεσλι , συνεχίζεται αμείωτος έως και τις μέρες μας. 
Σε αυτή την προσπάθεια επιστρατεύτηκαν πολλοί εκτός από τους πράκτορες όπως ο Φρειδερίκος Τιρς, ο Τζορτζ Φίνλεϊ, ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο Θεόκλητος Φαρμακίδης, οι αδελφοί Σούτζοι, και τα τέκνα της Στοάς, όπως ο Κοραής. Μέχρι και τον εξάδελφο των Ρότσιλντ, Κάρολο Μάρξ επιστράτευσαν. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι «ρουφιάνοι» όπως ο «κόκκινος τενεκές», Γιάννης Κορδάτος, και ο «ψευτοστρατηγός» της Στοάς του Ηρακλέους Ρουφιανογιάννης.
Εκτός από τις χιλιοειπωμένες «πολιτικές» κατηγορίες, ότι δήθεν αρνήθηκε την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας , ότι ήταν αριστοκράτης, αντιδραστικός, τύραννος, ρωσόφιλος, κλπ, η μεγαλύτερη προσβολή που εξαπολύθηκε στη μνήμη του, από τους Άγγλους και τη Στοά του Λονδίνου μετά θάνατον, ήταν, ότι δεν προερχόταν από ελληνική, αλλά από «εξελληνισμένη οικογένεια». Στόχος τους βέβαια ήταν να διαψεύσουν την ιστορική συνέχεια του ελληνισμού, καθώς η οικογένεια των Καποδίστρια αποτελούσε κλασσικό τέτοιο παράδειγμα.
Ακριβώς αυτό το προπαγανδιστικό επιχείρημα επανέλαβε και η πρέσβειρα της Σλοβενίας στην Αθήνα κ. Ανίτα Πίπαν, σε εκδήλωση της Στοάς για τον «εορτασμό» των 240 χρόνων από τη γέννηση του Καποδίστρια στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο . Ευρισκόμενη σε διατεταγμένη αποστολή η ξένη τον πυροβόλησε και πάλι, 185 χρόνια μετά τη δολοφονία του λέγοντας:
«Η οικογένεια Βιττόρι, όταν μετακόμισαν στην Κέρκυρα, άλλαξαν τη θρησκεία τους και από Καθολικοί έγιναν Ορθόδοξοι , εξελληνίστηκαν και άλλαξαν επώνυμο. Οι πρόγονοι του Καποδίστρια προέρχονται από μια οικογένεια ευγενών που ονομαζόταν Vittore, και οι ρίζες τους στο Κόπερ χρονολογούνται από το 1329. Σύμφωνα με το οικογενειακό ιστορικό, ένας κλάδος της οικογένειας Vittore μετανάστευσε στο νησί της Κέρκυρας, το 1337, λόγω των συνεχών συγκρούσεων με μια άλλη εξέχουσα οικογένεια του Κόπερ, τους Verzi. Το αρχείο του Κόπερ κάηκε το 1380, και έτσι δεν υπάρχουν ιστορικά αρχεία της οικογένειας.».
Επομένως, η καταγωγή των Καποδίστρια , δεν ήταν, «από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής» ,όπως λένε οι αγράμματοι της Στοάς των Αθηνών και του διαδικτύου, αλλά από την «Caput Histriae», την πρωτεύουσα της Βενετικής Ιστριας, δηλαδή την πόλη Capodistria , την βυζαντινή Ιουστινούπολη , το σημερινό Κόπερ της Σλοβενίας. Σύμφωνα πάντως με την αγγλική προπαγάνδα,
οι Καποδίστριες ήσαν είτε Ιταλοί, είτε Σλοβένοι, είτε Κροάτες, είτε Γερμανοί και δεν ήσαν Έλληνες. Εξελληνίστηκαν. Και ήσαν Καθολικοί που «αλλαξοπίστησαν».
Η απάτη, και η παραχάραξη της ιστορίας και της καταγωγής των Καποδίστρια στηρίζεται στην ανακάλυψη, της Οικογενείας Βιττόρι, στο Κόπερ η οποία εμφανίζεται στα Βενετσιάνικα αρχεία το 1329.
Όμως το βυζαντινό οικογενειακό όνομα των Καποδίστρια ήταν «Νικηταίοι» και το «Βιττόρι», είναι απλή μετάφραση τούτου. Η συγγένεια των Καποδίστρια με τους Βιττόρι του Κόπερ, ήταν γνωστή στους αντικαποδιστριακούς, και ο πρώτος εντεταλμένος της Στοάς, που λάνσαρε τον «εξελληνισμό» της οικογένειας, ήταν ο υπάλληλος των Άγγλων, Αναστάσιος Γούδας.
Ότι έλεγε ο Γούδας το 1874 , το επανέλαβε και η πρέσβειρα της Σλοβενίας. Πάντως το 1864 ο Γερμανός ιστορικός Καρλ Μέντελσον-Μπαρτόλντι δεν έγραψε ούτε για «Καθολικούς», ούτε για «εξελληνισμένους».
Αντίθετα τόνισε ότι από την οικογένεια υπήρξαν ιερείς, ηγούμενοι και αρχιδιάκονοι. Το ζήτημα με όλους υβριστές και συκοφάντες των Καποδίστρια ,όπως παραδέχτηκε και η πρέσβειρα της Σλοβενίας, είναι ότι ο τελευταίος απόγονος της Οικογενείας «Vittori» απεβίωσε το 1855, ενώ «το αρχείο του Κόπερ», κάηκε το 1380. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την προέλευση της οικογενείας Βιττόρι, ούτε για το πότε εγκαταστάθηκαν στο Κόπερ. Όλοι οι «ιστορικοί» και οι «ερευνητές» της «αγγλικής υπηρεσίας» δεν μπόρεσαν βέβαια να βρουν και να προσκομίσουν ούτε ένα δείγμα επικοινωνίας ανάμεσα οικογενειακό κλάδο που έμεινε στην «Καποντίστρια» και στον κλάδο που μετακόμισε στην Κέρκυρα. Έτσι η καταγωγή των «Βιττόρι» παραμένει μυστήριο. Η χρονολόγηση όμως των ίδιων των Καποδίστρια, ξεκίναγε 80 χρόνια πριν από τους «Ιστορικούς» της Στοάς και της Αγγλίας. Από το 1250. Σύμφωνα με την προφορική παράδοση της οικογένειας του Καποδιστρίου, οι ρίζες τους βρισκόντουσαν στον ΙΓ' αιώνα μ. Χ. Τότε, ένας βυζαντινός προγονός τους, που υπηρετούσε στον στρατό της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Φρειδερίκου Β΄ Χοχενστάουφεν, έλαβε τον τίτλο και την κομητεία της Ιουστινουπόλεως. Οι αδελφοί Καποδίστρια πέρασαν στην Κέρκυρα το 1329, τη χρονιά που οι Ενετοί κατέγραψαν τους Βιττόρι. Επομένως οι Καποδίστριες δεν είχαν ποτέ το όνομα Βιττόρι που έλαβαν όσοι έμειναν πίσω, και έγιναν καθολικοί. Και επειδή έγιναν καθολικοί οι άλλοι, οι ορθόδοξοι τους ….διέγραψαν. Για αυτό και δεν υπάρχει ούτε ένα δείγμα επικοινωνίας ανάμεσα οικογενειακό κλάδο που έμεινε στην «Καποντίστρια» και στον κλάδο που μετακόμισε στην Κέρκυρα.
«Η οικογένεια Καποδιστρίου είναι αρχαιοτάτη, αναγομένη μέχρις αυτού του ΙΓ’ αιώνος μ. Χ. και οι ρίζες της ανιχνεύονται στο δεσποτάτο της Ηπείρου, και ήσαν συγγενείς των Νικηταίων της Κωνσταντινουπόλεως και αποτελούν επομένως, «βλαστούς του ημετέρου γένους», κατά την έκφραση του Ιωάννου Κομνηνού του Δουκός.
Μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους το 1204, ένας κλάδος της οικογένειας εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Αργυροκάστρου, αι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον Δεσπότη της Ηπείρου και Βασιλέα της Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Κομνηνό, ο οποίος ήταν σύμμαχος του αφορισμένου από τον Πάπα, Γερμανού Αυτοκράτορα Φρειδερίκου Χοχενστάουφεν, και ο οποίος χρειαζόταν έμπιστους Ορθοδόξους στρατιωτικούς γιατί δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τους καθολικούς μετά τον αφορισμό του.
Κατά το 1250 μ.Χ , «πρόγονός τις», των Καποδίστρια, «ανδραγαθήσας παρά τω αυτοκράτορι της Γερμανίας Φρειδερίκω τω Β’» ,κατά την καταστρεπτική για τους Παπικούς μάχη της Τσίνγκολι στις 20 Αυγούστου 1250,έλαβε, «τον τίτλον και την κομητείαν της Ιουστινουπόλεως»,δηλαδή, στο σημερινό Κόπερ της Σλοβενίας, που, ως πρωτεύουσα της Ίστριας ονομαζόταν «Caput Histriae» και λέγεται στα ιταλικά ακόμα και σήμερα Καποντίστρια ή «Capodistria».
Η καταγωγή των Καποδίστρια επομένως, δεν ήταν «από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής, (Capo d’Istria)», ούτε «από τη Βενετία». Επειδή οι πρόγονοι των Καποδίστρια ήσαν προσκείμενοι πολιτικά στον Φρειδερίκο ανήκαν στους «Γιβελίνους» και ως Γιβελίνοι αντιμετώπισαν τους διωγμούς των Παπικών Γουέλφων. «Καταδιωκόμενοι παρά του υπερισχύσαντος εν τη πόλει Καποντίστρια κόμματος του Πατριάρχου της Ακυληίας, ούτινος επί κεφαλής ίστατο η κραταιά οικογένεια Γουέρκη», οι αδελφοί Νικηφόρος, (Βίκτωρ), και Νικόλαος Καποδίστριαι, «αφίκοντο τω 1329 εις Κέρκυραν», που βρισκόταν ακόμα στην επικράτεια του βασιλείου της Νεαπόλεως .
«Εν Κερκύρα αποκαταστάντων των δύο τούτων αδελφών, ο Βίκτωρ ενυμφεύθη την μονογενή θυγατέρα του πλουσίου και ευγενούς Κερκυραίου κόμητος Κονδόκαλη και εκ του γάμου τούτου έλκει το γένος η οικογένεια του Καποδιστρίου».
Πάντως οι Καποδίστριες εγκαταστάθηκαν στην Κέρκυρα το 1329, πριν την κατάληψη της από τη Βενετία, και το 1386 συμμετείχαν στις μάχες για την κατάληψη των φρουρίων των Κορυφών, του Αγγελόκαστρου και της Κασσιόπης από τους Ανδεγαυούς, και για αυτό συμμετείχαν εξ αρχής στο «Συμβούλιο της Κοινότητας».
Η οικογένεια των Καποδιστρίων ανήκε στους «nobili» από το 1386, και επομένως είναι εντελώς εσφαλμένο το ότι «προεγράφησαν μεταξύ των ευγενών οικογενειών της Κερκύραςτο 1477″ και ότι δήθεν, «η οικογένεια Καποδίστρια στα αρχεία των ευγενών της Κέρκυρας το 1477 αναφερόταν ως καθολική».
Άλλωστε δεν υφίσταται ούτε έχει δημοσιευτεί και δεν υπάρχει απολύτως κανένα έγγραφο «του 1477», στο οποίο αναφέρονται οι Καποδίστριες ως «Καθολικοί» , ενώ το λεγόμενo “Libro d’ Oro”, αποφασίστηκε να συνταχθεί το 1572.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθανατος ο φωτοδοτης του Έθνους μας.

Ανώνυμος είπε...

βιολογικο θαυμα

οι δυτικες δημοκρατιες και το ελλαδικο κιναιδοβουλιο


πετυχαν ενα νεο επιστημονικο θαυμαεφτιαξαν στον εργαστηριο βιοφυλετικης και γενετικης του κιναιδοβουλιου

αρσενικο ειδος με κλειτοριδα


και θηλυκο με πουτσο και αρχιδια


πρωτο πειραματοζωο της νεας τεχνικης που βασιζεται σε βλαστοκυτταρα δικαιωματισμου προοδευτισμου και δημοκρατιας


ο προεδρος της δημοκρατιας που απεκτησε βαμμενα κοκκινα μαλλια μεχρι το κωλο και απαιτει πλεον να τον φωναζουν στο βασιλικο μεγαρο, που και αυτο εκανε αλλαγη σε προεδρικο (πρωτος διδαξας), αρη η σουλτανα η καρολα μαρξ

ενω ακολουθει ο μπασταρδος ερνεστο του τσιπρα που θα ονομαστει ροζα μη με κοιταζεις και η σπιτωμενη του που θα γινει σακης ο υδραυλικος μηχανικος της παντειου

ειδες προοδο η επιστημη;


ευχαριστουμε δημοκρατιαποια φυση και ποια βιολογια,

ειναι ρε η δημοκρατια

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου πού φτάνουν για να δούνε την αυταπόδεικτη Ελληνικότητα του Καποδίστρια και τώρα θέλουν να την δίνουν στα "προσφυγόπουλα" και στους συγγενείς τους, με το που πατάνε το πόδι τους εδώ !

Ανώνυμος είπε...

TA TEIXH ΣTHN EYΡΩΠΗ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ

ΟΙ ΦΡΑΚΤΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΕΣ ,

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ,

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-ΠΡΟΣΦΥΓΑ


Η ΝΕΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΟ 1945
ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΒΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΦΙΛΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΛΑΤΑΙΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος - 10 Οκτωβρίου 2017 - 11:41 π.μ.

Κυρία Καλλιόπη, τα σούργελα Σπυρόπουλος και περιστεροχεσμένος πήραν τα κουβαδάκια τους και πήγαν σε άλλα μπλογκ να σε κατηγορήσουν:

http://deltio11.blogspot.com/2017/10/blog-post_9.html

Απάντηση

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ - 10 Οκτωβρίου 2017 - 12:37 μ.μ.

Σούργελα είναι και θα συνεχίσουν να είναι...
Τώρα, αν ο Χατζάρας, θέλει να πέσει στο επίπεδό τους, πρόβλημά του.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ.


ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ:

http://attikanea.blogspot.com/2017/10/blog-post_97.html

http://attikanea.blogspot.com/2017/10/blog-post_97.html?showComment=1507624873667#c6212696265791515122

http://attikanea.blogspot.com/2017/10/blog-post_97.html?showComment=1507628278462#c6643682159875167798

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΤΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

Η Πόπη Σουφλή είναι φίλη μου από το 2012. Παρ'όλα αυτά, εγώ ο ίδιος εάν έβρισκα αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι μασόνα και ότι με δούλευε περί του αντιθέτου όλα αυτά τα χρόνια, θα τα είχα δώσει αυτά τα στοιχεία στο ίντερνετ..στεγνά.

Φαντάσου λοιπόν όλοι αυτοί του "υπέρβαση", στους οποίους συμμετείχε (ή απλώς παρακολούθησε...δεν θυμάμαι καλά)και ο Γκόνος, και οι οποίοι την μισούν επειδή τους κατηγόρησε για μασόνους και ποτέ δεν έδωσε στοιχεία.

Το βίντεο "συνέντευξη με έναν μασόνο" του Γκόνου, θυμάμαι καλά ότι το ξαναείδα αρχές του 2017, αλλά τώρα δεν υπάρχει στο youtube.

Απαντάει λοιπόν ο μασόνος (ή πρώην μασόνος..δεν θυμάμαι καλά) στον Γκόνο, όταν ο Γκόνος τον ερωτά "Ανήκει η Πόπη Σουφλή στην στοά των Δελφών ή όχι;":
" Αυτή η στοά είναι ένα είδος συλλόγου ή μη κερδοσκοπικής εταιρείας, τα οποία υποχρεούνται από τον νόμο να δώσουν την λίστα των μελών τους σε ιδιώτη, ο οποίος εγγράφως θα αιτηθεί κάτι τέτοιο. Μπορείς έτσι..να μάθεις".

Ποτέ τελικά ο Γκόνος δεν δημοσιοποίησε μια τέτοια λίστα, ή καλύτερα μια φωτό της λίστας (απαντήσεως του αιτήματος) με το όνομα της Σουφλή μέσα, κι έστω διαγραμμένα με μαρκαδόρο τα υπόλοιπα ονόματα.
Θεωρώ σίγουρο ότι προέβη σε μια τέτοια κίνηση, δηλ. να κάνει αυτή την αίτηση, αλλά προφανώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Εάν συνέβαινε το αντίθετο...το Αττικά Νέα θα είχε μπει ήδη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας από το 2014.

Θέμα απλής λογικής είναι όλα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΥΓ.
Στο προαναφερθέν βίντεο, θυμάμαι ότι ο κος Γκόνος ανέφερε επίσης ότι η κα Σουφλή είχε σύζυγο υπουργό.
Επειδή γνώριζα προσωπικά τον σύζυγό της, πριν γνωρίσω την κα Σουφλή, βεβαιώνω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Θα πρότεινα κε Χατζάρα, επειδή ενδιαφέρονται για την αλήθεια οι αναγνώστες των εμπλεκομένων ιστοσελίδων, να ξεκινήσετε κι εσείς μια έρευνα εάν σας είναι εφικτό, περί των δύο αυτών θεμάτων (μασόνα-σύζυγος υπουργού).

Ευχαριστώ

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Γαμα τους τα πρεκια Σπυρο....ξεβρακωσε τους ψευτοιστορικους και τους ημια-αγραμματους που κανουν τους φωστηρες απ οταν βγηκε το youtube....Εκπληκτικη η αναλυση περι της καταγωγης του Αληθους Στυλου του Εθνους.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Νομίζω αγαπητέ Κώστα, πως έχασες το μέτρο, στην προσπάθειά σου να κρατήσεις ίσα βάρκα ίσα νερά, μ' έναν ψυχοπαθή...και μάλιστα να τον υποστηρίζεις πως ήταν ο μόνος (αυτό το 1%) που είχε γνώσεις... λόγω ελληνοκεντρισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιές γνώσεις μωρέ;
Ένας ψυχοπαθής που πιστεύει στον Θεό Απόλλωνα είναι...
Αυτό το έχουν αντιληφθεί άπαντες... εσύ μόνο εξακολουθείς να τον υποστηρίζεις...

Όταν δεν γνωρίζεις τα περί του ρεπορτάζ μου, είναι τουλάχιστον αφελές, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση, να γράφεις σε ότι με αφορά, πως... "νόμιζε πως πρόσφερε κοινωφελές έργο"!
Δεν έχεις ιδέα περί της δημοσιογραφίας, δεν έχεις ιδέα περί του συγκεκριμένου θέματος και εκφέρεις και άποψη...
Tragik!

Όσο για το ποιό κόμμα πίστευα ανιδιοτελώς στα νεανικά μου χρόνια, δεν νομίζω ότι αφορά το αναγνωστικό κοινό.

Τελικά, όπως σου τα είπα είναι τα πράγματα.
ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Ειλικρινά λυπάμαι...
Όταν το καταλάβεις ίσως να είναι αργά.

Tragik... Tragik... tragik...