30/5/18

Με ένα γράμμα του Χαβαναγκίλα λύθηκαν όλα. Το Δημοψήφισμα στα Σκόπια θα γίνει μαζί με τις εκλογές στην Ελλάδα. (7 Οκτωβρίου)

Ο σύντροφος Ζάεφ έδωσε συνετευξη στα Σκόπια και αποκάλυψε ότι δεν χρειάζεται να υπογραφή η συμφωνία με την Ελλάδα και ότι για να ξεκινησει διαπραματευαεις με την ΕΕ και να μπει στο ΝΑΤΟ αρκέι μια επσοτλή του ΝΑΤΟ κομμουνιστή συντρόφου Τσίπρα. 
Ο Ζάεφ είπε ότι εχει συμφωνηθεί η μακεδονική γλώσσα, ότι η διαπραγμάτευση για το όνομα συνεχίζεται και επανέλαβε ότι η λύση που θα συμφωνηθεί θα τεθεί σε δημοψήφισμα που θα γίνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, νέα σφαλιάρα έφαγε η "υπερδύναμη" του κώλου, αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, αφού αποδεικνύεται ότι οι νεκροί από τον τυφώνα "Μαρία" στο Πουέρτο Ρίκο ήταν 4.600(!) και όχι 64 όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα από την αμερικανική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ...

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-44294366

Αυτά ούτε σε τριτοκοσμική χώρα δεν συμβαίνουν και οι αμερικανοί πολίτες του Πουέρτο Ρίκο, μετά από τόσους μήνες, ακόμη παλεύουν αβοήθητοι να αποκαταστήσουν το ηλεκτρικό ρεύμα!