4/5/18

Κατέρρευσε ο Κεντροαριστερός Συνασπισμός

Οι Τούρκοι πήγαν στη Λέσβο
για την ασφάλεια του Αλεξ Χαβαναγκίλα
Η περιοδεία του Μινχάουζεν Οβριόπουλου στο Βόρειο Αιγαίο έδειξε και στις κάμερες ότι ο Κεντροαριστερός Συνασπισμός που έφερε τους ΕΚΟΥΜΟΥ στην εξουσία εχει καταρρεύσει .

Στο «Κόκκινο» νησί συμμάχησαν στο Πεζοδρόμιο Πασοκόσκυλα και Περισσός, και κατέβασαν 3.000  διαδηλωτές. Οι Πασόκοι και οι νεοδημοκράτες μαγαζάτορες επίσης συμμάχησαν και είχαν κατεβάσει ρολά.

Ο «Κουμπάρος» Ταγίπ ,έστειλε «τουρίστες» από απέναντι για να προστατεύσουν το «κοντό» παλικάρι, που είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Έγινε και ένα ψιλο- επεισόδιο με τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο, για να έχουν να φωνάζουν οι εφιαλτοπατριώτες του Σκάαααι.

Στην «προεδρική Φρουρά» μαζί με τα ΜΑΤ από την Αθήνα , και τα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ , οι παρακρατικοί Αλληλέγγυοι και η ΑΝΤΙ-ΦΑ.

Πάντως, ο «ανεπιθύμητος», υπό την προστασία των ΜΑΤ και της ΜΙΤ έβγαλε δεκάρικο «υπέρ του διαλόγου» και της ανάπτυξης για τις κάμερες της ΕΡΤ.

Ο Μινχάουζεν Χαναγκίλα ξαναμίλησε για «δίκαιη ανάπτυξη», για «δυνατότητα ανακούφισης των πιο αδύναμων» , μετά  τον Αύγουστο, και πριν από την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου προκαλεί καμμία εντύπωση που ακόμη ο μασόνος συμμορίτης Τσίπρας έχει κάποιο μικρό λαϊκό έρεισμα, μετά από όσα έχει κάνει...

Αυτός ο έρμος Ελληνικός λαός τι άλλες επιλογές έχει; Τον άλλο μασόνο συμμορίτη Κούλη, το μασονικό τάγμα της Χρυσής Αυγής, τον μασόνο στα γεράματα Λεβέντη και άλλες άθλιες μασονικές παραφυάδες...

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση στα σχέδια της διεθνούς μασονίας και ο Ελληνικός λαός οδεύει χωρίς ηγέτη στην βέβαιη καταστροφή του...