1/5/18

Φτάνει πια με τους «πατριώτες» και «αντιστασιακούς» κομμουνιστές που πολέμαγαν στο πλευρό των συμμάχων. Οι Κομμουνιστές δεν ήταν και δεν είναι Έλληνες. Δεν ήταν και δεν είναι Πατριώτες. Και δεν είναι καν άνθρωποι. Ανθρωπόμορφοι είναι!

Πέρασαν 77 χρόνια από την Κατοχή και 74 από την απελευθέρωση. Όπως πέρασαν και 187 από τη δολοφονία του Εθνάρχη Κυβερνήτη. Και το χαφιεδομάνι συνεχίζει το ίδιο μπούρου-μπούρου.

Όλοι τους Πατριώτες. Η μεγαλύτερη ληγή της Ελλάδος είναι ο γιαλαντζί πατριωτισμός των Εφιαλτών.

Βαρέθηκα κουράστηκα Αμάν. Ωχ αδερφέ.

Κάθε χρόνο τα ίδια με τους «πατριώτες» «Αντιστασιακούς» που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Καισαριανή.

Οι Ρουφιανοπαριώτες , Μακρυγιαννικοί , Μπολεσεβίκοι, δεν ήταν ούτε Έλληνες ούτε Πατριώτες. Υπάλληλοι των Άγγλων ήσαν και πληρωνόντουσαν με χρυσές λίρες.
Χεστήκαμε που τους εκτέλεσαν.

Και τις μαυροφορεμένες «κομμουνίστριες πουτάνες» ,που έστειλε το ΚΚΕ στην Μητρόπολη για να συγκινήσουν τον Δαμασκηνό. Σαν τον Άθεο και Αβάπτιστο Αλεξ Χαβαναγκίλα με την λαμπάδα στον Επιτάφιο και την Ανάσταση.
Άει σιχτίρ πιά.

Οι Γερμανοί σκότωσαν στην Καισαριανή πολλούς καλούς Έλληνες και καλούς Πατριώτες αλλά για αυτούς οι Ρουφιάνοι δεν έχουν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Και για τους 100 που εκτέλεσε ο Παπαδόγγονας φώναζαν και στον Μιλιγαλά.

Αυτές , ήταν οι «σφαγές» των Ταγμάτων Ασφαλείας, και οι 27 «κομμουνιστές» που τυφέκισε ο ταγματάρχης Αντώνιος Σμυρλής σε αντίποινα για τη δολοφονία από την ΟΠΛΑ του ταγματάρχη Παναγιώτη Ι. Γεωργανά.

Για αυτούς τους κομμουνιστάς, έσφαξαν 5000, σε Καλαμάτα, Γαργαλιάνους, Μελιγαλά, Πύλο, Αχλαδόκρασο κλπ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γνώμη έχεις κ. Χατζάρα για αυτό το άρθρο μιας καθηγήτριας ιστορίας της Παντείου;

https://greekcivilwar.wordpress.com/2017/01/08/gcw-791/

Ανώνυμος είπε...

Αντί Χατζάρα να ασχολούμαστε με το τι έγινε 70 χρόνια πριν, μήπως να δούμε πως θα την βγάλουμε καθαρή σήμερα;

Γιατί οι διοικητές της 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο αλλάζουν σαν τα πουκάμισα; Μετά από την ξαφνική καρατόμηση και αποστράτευση πέρυσι του υποστρατήγου Πάτμιου, ο τωρινός διοικητής (Τσερπές) είναι παιδί της Στοάς... Τι εξυφαίνεται στη Λέσβο;