9/5/18

Η πρόκληση της Στοάς και του Μασόνου ενοίκου της Ηρώδου Αττικού

Στις 9 Μαίου 1956, ήταν η παραμονή της εκτέλεσης με απαγχονισμό από την Αυ6τοκρτατορία της Πουστιάς του Μιχαλάκη Καραολή και του Ανδρέα Δημητρίου. Στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Επιτροπής Ενώσεως Κύπρου (ΠΕΕΚ) κατέβηκαν χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο της Ομόνοιας για να διαδηλώσουν κατά των Βρετανών και να ζητήσουν να μην εκτελεστούν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ.
Η αγγλόδουλη κυβέρνηση Καραμανλή για να μην πάνερ οι διαδηλωτές στην αγγλική πρεσβεία έβαλε την αστυνομία και χτύπησαν στο ψαχνό. Η Αθήνα βάφτηκε στο αίμα. 4 νεκροί και 265 τραυματίες που καταγράφηκαν στα νοσοκομεία.
Σήμερα 9 Μαΐου, στα 62 χρόνια ο μασόνος ένοικος της Ηρώδου Αττικού κάλεσε τον γιό της δολοφόνου   των Ηρώων μας για να μας... τιμήσει.
Σήμερα στις 14:50 αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, (το Ταμπόν) με τη σύζυγό του Δούκισσα της Κορνουάλης, Γκαμίλα, μετά από πρόσκληση του Προκόπη. Και αύριο, στην επέτειο του απαγχονισμού του Μιχαλάκη Καραολή και του Ανδρέα Δημητρίου, ο Κάρολος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πρόκειται για πρόκληση σε ότι έχουμε ιερό και όσιο. Και δυστυχώς δεν έχει ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα.
  Οι αφελείς θα μου πουν «περασμένα ξεχασμένα».
Η Στοά δεν ξεχνά όμως. Και διάλεξαν σημαδιακή ήμερα για την επίσκεψη.

Η Γκαμίλα θα ξεναγηθεί στο μουσείο Μπενάκη από την σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά και στη Μονή Καισαριανής. Την Παρασκευή ο Κάρολος και η Καμίλα θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Στις 9 Μαΐου 1936 έγινε η προλεταριακή επανάσταση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, που την αντιμετώπισε με τα οπλα η χωροφυλακή. Το 1941, παραδόθηκε η κρυπτογραφική μηχανή των Γερμανών «Αίνιγμα» μαζί με τους Κώδικες στους Αγγλους, το 1978 βρέθηκε στη Ρώμη το πτώμα του Αλντο Μόρο και το 1980, ο Γεώργιος Ράλλης ανέλαβε πρωθυπουργός. Το 2004 ο Νωθρός διέγραψε τον Καρατζαφέρη για τα μάτια της Σαλώμης.

Όλα τα γεγονότα της 9ης Μαΐου θα τα διαβάσετε εδώ..
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/05/9.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο πρεπει να πεσει λεπιδι χατζαρα και οχι εκλογες,οι εκλογες ειναι για πουστηδες

Ανώνυμος είπε...

Λες για αυτό φίλε πάνε όλοι στα σώου μαγειρικής; Προπονούνται στο λεπίδι με τα καροτάκια;

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια απ τα ψηλα βουνα. ναι Σπυρακο εχεις απολυτο δικιο δια μιαν εισετι φοραν!!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

21ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ,1867-1967 ΤΑ 100ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ...ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ,ΜΕ ΑΡΜΑ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.17Ν- 1717 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

Για ψάξε για τον πούστερμαν αυτόν φωτογραφίες του σε tabloid να φιλιέται με toy boy με τις groverbusinnes σε πουστιέρα...