17/5/19

Περίεργες συμπτώσεις με την καταγωγή του Τσίπρα

 Του Χρήστου Μαντζιάρη 
  
Το 2015 η τουρκική εφημερίδα Hudut της Αδριανουπόλεως έγραψε ότι ο Τσίπρας «είναι εγγονός μιας οικογένειας που μετοίκησε στην Ελλάδα από την βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρελί». Το δε χωριό του ονομάζεται Μπαμπέσκι. Στο Μπαμπέσκι είχαν εγκαταστεθεί εβραίοι. 
Ακολούθως, η παραπάνω είδηση αναδημοσιεύθηκε και από τις μεγαλύτερες τουρκικές εφημερίδες όπως η «Σαμπάχ» και η «Χουριέτ» και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην Τουρκία. 

Για να γίνει ξεκάθαρη η καταγωγή του Τσίπρα, πρέπει να μας πουν την καταγωγή του προγόνου του πέντε γενεές πίσω, γιατί τον ξέρουν. 
Αυτοί που προώθησαν τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία της Ελλάδος σε νεαρή ηλικία είναι σίγουροι ότι ο Τσίπρας είναι δικό τους παιδί σύμφωνα με τους δικούς τους κληρονομικούς νόμους, βάσει της ανθρωπολογίας.
 Οι νόμοι αυτοί είναι υποχρεωτικό να ισχύουν για τον καθένα της αρεσκείας τους, ο οποίος έχει προκριθεί – επιλεγεί για θέση ιδιαιτέρας σπουδαιότητος, οπότε είναι υποχρεωτικό να γνωρίζουν όλους τους προγόνους του, μόνον σε βάθος 5 γενεών. 
Η κληρονομικότητα είναι σημαντικότατο στοιχείο για τους κρυφούς ηγέτες, για τα πρόσωπα που θα επιλέξουν και που θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των καταχθόνιων σχεδίων τους. Θα δούμε παρακάτω χαρακτηριστικό παράδειγμα ηγέτου στην Ελλάδα για τον οποίο, παραβλέφθηκε η κληρονομικότητα, αναγκαστικά, και προέκυψε πρόβλημα. 
Η Hudut είχε γράψει «μιας οικογένειας», δεν προσδιόρισε φυλετικά χαρακτηριστικά ενώ θα είχε κάθε συμφέρον να το κάνει εάν ο Τσίπρας είχε τούρκικη καταγωγή. 
Αν υποτεθεί ότι έχει εβραϊκές ρίζες, τότε πρέπει να δούμε και τις μετακινήσεις των εβραίων στην ευρύτερη περιοχή και επιπροσθέτως οι εβραϊκής φυλής πολίτες της κάθε χώρας έχουν δικαίωμα, βάσει του Νόμου του Μωυσέως, ν’ αλλάζουν τα ονόματά τους και να τα προσαρμόζουν στα ονόματα των χωρών που ευρίσκονται για ευνοήτους λόγους. 

Στο Μπαμπέσκι λοιπόν εγκαταστάθηκαν εβραίοι, αυτό σημαίνει ότι ήρθαν από Βορειοδυτικά σε σχέση με αυτό εδάφη, μέσω της κοιλάδος του ποταμού Έβρου (Μαρίτσα, στα Βουλγαρικά) κινούμενοι προς τα Νοτιοανατολικά.
 Η μορφολογία του εδάφους καθιστούσε την πορεία σχεδόν υποχρεωτική και έτσι έφθασαν στην ευρύτερη περιοχή της Αδριανουπόλεως. Αν κοιτάξει κανείς τον χάρτη με προσοχή, θα δει ότι στις περιοχές της σημερινής Βουλγαρίας όπου υπήρχαν εβραίοι και μετακινήθηκαν, υπάρχει μία μικρή πόλη που είχε Εβραϊκή Κοινότητα, και ονομάζεται Τσιρπάν. 
Το όνομα της οποίας μοιάζει με παράλλαξη του επωνύμου του πρωθυπουργού. Σύμπτωση. 

Η λέξη «Τσιρπάν» έχει δώσει πολλά επώνυμα σε Ελλάδα και Τουρκία. Στην Ελλάδα ως «Τσιρπανλής» και στην Τουρκία ως «Τσιρπανλί».

 Έλα όμως που όμως που στην Ελλάδα υπήρχε ήδη ένας άλλος διάσημος «ανλής» από την ευρύτερη εκεί περιοχή, ο Καραμανλής. 
Ας θεωρηθεί κι αυτό σύμπτωση. Υπήρχε ο Καραμανλής την ίδια ακριβώς περίοδο που ο πατέρας του Τσίπρα ήταν μεγαλοεργολάβος και έφθασε να είναι και συνεργάτης του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπαδοπούλου. 
Επιστρέφουμε πάλι στην πόλη Τσιρπάν. 

Η πόλη αυτή έχει αναδείξει πολλούς ήρωες πολέμου, ήρωες για τους Βουλγάρους φυσικά. Δυσανάλογα πολλούς σε σχέση με άλλες πόλεις της Βουλγαρίας και αποτελεί καύχημα αυτό για τους κατοίκους του Τσιρπάν. Όλοι αυτοί οι πολεμιστές έχουν ένα κοινό. Αγωνίστηκαν για την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας. Σύμπτωση. Τόσο πολύ «καίγονται» οι Τσιρπαν-ιώτες για την Μακεδονία μας ή υποδαυλίστηκαν από κάποιους που ζούσαν εκεί και που ονειρεύονται δική τους την Θεσσαλονίκη; 
Είναι και το άλλο.
 Δίπλα στην πόλη Τσιρπάν υπήρχε μία βυζαντινή πόλη για την οποία είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κανείς πληροφορίες. Πληροφορίες υπάρχουν ΜΟΝΟ στα Βουλγαρικά(!!!) στην Google. Σε καμία άλλη γλώσσα. 
Η πόλη αυτή συμπτωματικά πάλι, ονομαζόταν Αλεξιόπολις, επειδή την έκτισε ο Αυτοκράτωρ Αλέξιος Κομνηνός. Επιπλέον, ο ένας γιός του Τσίπρα ονομάζεται «Ορφέας», όνομα Θρακικό, δηλαδή από την ίδια περιοχή για την οποία μιλάμε.

 Πριν πάμε να δούμε το τελικό συμπέρασμα που δεν είναι σύμπτωση, χρεωστώ την πληροφορία σχετικά με το «παρ’ ολίγον λάθος» που έκαναν οι κρυφοί ηγέτες όταν επέλεξαν για πρωθυπουργό της Ελλάδος κάποιον ο οποίος είχε κάποια απόκλιση από την κληρονομική γραμμή οικογένειας πρωθυπουργού. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β’, ο οποίος δεν ήταν απ’ ευθείας απόγονος του Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α’. Ήταν θείος και ανιψιός. 
Να λοιπόν γιατί δίνουν τόση μεγάλη σημασία στην άμεση οικογενειοκρατία! Ξέρουν αυτοί. Εμείς δεν ξέρουμε. Το τελικό συμπέρασμα, για να ολοκληρώσω, είναι πολύ σημαντικό. Κρίμα που τόσοι «μεγάλοι» αναλυτές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ δεν το ανέδειξαν καθόλου. 
Ή, μπορεί και να μην θέλουν να το δούμε, διότι είναι κάπως σοκαριστικό. Και οι τρεις πρωθυπουργοί της Ελλάδος, με καταγωγή από την περιοχή μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Αδριανουπόλεως, έχουν συνδέσει τα ονόματά τους μ’ εθνικές συμφορές και απώλειες ελληνικών εδαφών! Και οι τρείς! Ελευθέριος Βενιζέλος από Θεσσαλονίκη, Μικρά Ασία, 1922. Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Α’ από Σέρρες, Κύπρος, 1974. Αλέξης Τσίπρας, από Κιρκλαρελί (Αδριανούπολη), Μακεδονία, 2019, εδώ η απώλεια εδαφών είναι σε εξέλιξη. Η συμμετοχή του λαού στις εκλογές, επειδή έχουμε εκλογές σε λίγο, φαίνεται ότι κατάντησε σε επίρριψη ευθυνών στον λαό και όχι σε ανάδειξη ηγετών. 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, όπως προανέφερα, αποτελούν συμπτώσεις, αλλά για κάποιους μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία. 

Χρήστος Μαντζιάρης 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. συμφωνείτε με την άποψη μερικών ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της Μικρασιας το '22;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος ήταν μασόνος, οπότε έκανε ότι του έλεγε η Μεγάλη Στοά και η Στοά της Αγγλίας... Όταν ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β´ έγινε κι αυτός μασόνος, ξαφνικά τακιμιάσανε και πάλινορθώθηκε η Μοναρχία...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει σωτηρία δεν μας φτάνουν οι ηλίθιοι που πιστεύουν στο ρουφογιάννη έχουμε και τους ηλίθιος που πιστεύουν στον Μπεν Ιζαέλ.

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναπω.
2-3 χρονια πριν "εκλεγει" αυτος ο ρουφιανος, ηρθε στην Αθηνα και τον εψαχνε ο αρχιεγκληματιας εβραιος Περεζ.
(Τωρα ειναι η πουτανα του Αραφατ).
Τρεξανε λοιπον τα καρακωλια του συριζα και βρηκανε τον ρουφιανο Cipra να βρεχει τον kωλο του καπου στην Κρητη και τον εφεραν αρον-αρον στην Αθηνα.
Ποτε δεν μαθευτηκε τι ελεγχθει μεταξυ των δυο διποδων ζωων.
Αν ξερει κανεις ας μας ενημερωσει.


Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το όνομα CHIPRAS και το όνομα ΖΑΕΦ έχουν την ίδια καταγωγή. Ο ΖΑΕΦ παριστάνει τον Αλβανό...παριστάνει τον Μακεδόνα, αλλά το όνομα Ζάεφ όμως δεν είναι Αλβανικό ούτε Σλαυϊκό. Είναι ομόθρησκος του CIPRAH και μικρό πιόνι στην δημιουργία του υπερκράτους καβάντζα που ετοιμάζουν οι Αλβανοεβραίοι με τους Τουρκοεβραίους πασάδες. Το όνομα Ζάεφ εκεί κάτω το βρίσκεις και σημαίνει Φοίνικας....δηλαδή Ατλαντογενείς. Άλλοι βρίσκονται πίσω από αυτούς.Για αυτό και οι αγκαλιές του Φοίνικοβαβυλώνιου Ζάεφ με τον άλλο φοίνικοβαβυλώνιο τον Σόρος.
Πάντως ο εγκάθετος ο "δικός μας" με τον Ζάεφ μιά κοψιά είναι. Σαν κλωνισμένα
ανθρωπάκια είναι από την ίδια Κόκκινη μηλιά. Όπως και ο Μαδούρο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με Βενεζουέλα αλλά είναι Κολομβιανός Εβραίος όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν. Το όνομα Μαδούρο όμως είναι Μαζούρο, καθαρά εβραϊκό και σημαίνει ιερέας Κυνός (Μαζουρώθ: Βαβυλώνιος Κυνοκέφαλος ιερέας) ..Δημιούργημα της KGB φιλαράκι του ΖΑΕΦ και ΣΙΠΡΑ και μερικών άλλων τώρα στην κυβέρνηση της Ιταλίας. Εξ’ ου και η αλληλεγγύη. Στο κόλπο και ο βαβυλώνιος Πάπας. Κόσμος διαβολικά πλασμένος.
ο βιογραφικό του τα λέει όλα, ότι δηλαδή είναι Σεφαρντίμ Μαυριτανός Μοορ. Στην πραγματικότητα όμως είναι από την Δάουρα ή Ζάουρα του Ζοράν Ζαεφ...αυτός το τσιπρόσκυλο και ο Ζάεφ...είναι φυλετικά αδελφάκια.!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μασονοι είναι! Κι ο Δραγούμης μασόνος ήταν! Η δε Χρυσαυγή; Εκεί να δεις μασοναρια! Ρώτα τον μπαρμπα-Ηλία!

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι η έρευνα για την καταγωγή του Τσιπρα! Αλλά τα προβλήματα του ελληνικού λαού, των Ελλήνων όχι των λαθρο, πώς θα επιλυθούν; Διότι τα προβλήματα παραμένουν, οι εβραιοι κυβερνούν την ψωροκωσταινα και έχουν πιάσει όλα τα πόστα! Κι αυτός ο μαλακας ο λαός δεν ξεσηκωνεται! Επομένως τί μέλλει γενέσθαι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Σάβ Μαΐ 18, 08:15:00 π.μ
Τον ρωτησα και μου ειπε να βγουμε ολοι με κουπόνια να μαζεψουμε κανα φραγκο για τα ψηφοδέλτια.
εδωσα και γω κακομοιρη. η στοα της μασοναριας όπως λες δεν εδωσε μια.
οσο να σκουζει η παρεα του βαψομαλλια κοκο δεν εχει. τελος το παραμυθι της ψωροδεξιας

Ανώνυμος είπε...

Σωστωτατος ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Από τό 1880 σχεδιαζόταν η καταστροφή καί εξοντωση τού Ποντιακού καί Μικρασιατικού
Ελληνισμού.Τό 1914 οί Πόντιοι ζήτησαν στρατιωτική βοήθεια, ό "εθνάρχης" έκανε τόν
κινέζο (ο Πόντος κείται Μακράν όπως καί η Κύπρος) .Ενώ συνεχιζόταν η σφαγή στόν Πόντο
ο "εθνάρχης' έστειλε τρείς μεραρχίες στήν....Ουκρανία μετά από ντιρεκτίβα τών
Αγγλογάλλων δημιουργόντας τίς προυποθέσεις της συμμαχίας Μπολσεβίκων -Κεμάλ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ ΑΡΤΗΣ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Λυκαστρο Η Φοινίκη είναι αρχαία καταποντισμένη πόλη της Θεσσαλίας , κατόπιν έγινε η μετανάστευση στην σημερινή περιοχή Συρίας - Λιβάνου και δημιουργήθηκε η εκεί Φοινίκη
από αρχαίους Θεσσαλούς

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,γνωρίζεις βέβαια τον Κώστα Κόλμερ και την βιβλιογραφία του.
Πιστεύω πως συμφωνείς με αυτά που έχει γράψει και έχει πει ως Οικονομολόγος και Νομικός όλα τα χρόνια που ασχολείται με το αντικείμενο του.
Ο Κόλμερ(όπως και ο μακαρίτης Έβερτ και άλλοι) έχουν καταγωγή από Βαυαρία.
Αλλά είναι πολύ περισσότερο Έλληνες από πολλούς "γηγενείς"

Θα μου επιτρέψεις τα εισαγωγικά παραπάνω.
Καλό βόλι την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Χατζάρα, δημοσιογράφος είσαι. Γιατί δεν πας στο Ληξιαρχείο να βρεις τα στοιχεία της οικογένειας Τσίπρα; Περιμένεις να στα δώσει από μόνος του; Θα περιμένεις πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Νά ξεσηκωθούμε έναντίον ποιού καί μέ ποιού τήν καθοδήγηση καί γιατί νά ξεσηκωθούμε αφού σήμερα τίποτε δέν άλλάζει πρός τό καλύτερο... Όλα είναι ένα ψέμμα έλεγχόμενο άπό πολιτικά παιχνίδια καί άθεους καί άπάτριδες πολιτικούς. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...