24/5/19

Η Τερέζα και ο Αλιέκσι έχουν τα ίδια συνθήματα

Ο Τσιρπόφσκι και η συντρόφισσα Τερέζα, αγοράζουν συνθήματα από το ίδιο μπακάλικο του Λονδίνου. «Από την ημέρα που ανέλαβα τη θέση της πρωθυπουργού, προσπάθησα να κάνω το Ηνωμένο Βασιλείο μία χώρα που εργάζεται για χάρη των πολλών και όχι των λίγων », είπε, μιξοκλαίγοντας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΜΗ εκλεγμενη Tερεζα, το KOULIS, το Αxel και η λοιπη "δημοκρατικη σφεντονα" του πισινου του Μπεν-Ζελον, ανηκουν στον ιδιο παρονομαστη.

Ειναι μισθωτες πουτανες της διεθνους εβραϊλας.





Υπερηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Οι ευρωβουλευτες εκείνοι που θα εργαστούν νυχθημερόν για την αλλαγη του σημερινού κατοχικου καθεστώτος των Βρυξελλών,αυτοί και μόνο αυτοί πρέπει να ψηφιστουν στις αυριανές εκλογές από τους Έλληνες πολίτες! Οι υπόλοιποι που εργάζονται για την διατήρηση και την διαιώνιση αυτού του καθεστώτος των τοκογλυφων συνεργατών του "θείου" και της Μπουντεσμπανκ πρέπει να απορριφθουν ολοκληρωτικά από τον ελληνικό λαό!!! Η σημερινη "ευρωπαικη ένωση" που διευθύνεται από το διεφθαρμένο κονκλαβιο των Βρυξελλών πρέπει να διαλυθεί, αν δεν είναι δυνατόν να αλλάξει!!! Οι τίμιοι και πατριώτες ελληνες ευρωβουλευτες πρέπει να δουλέψουν αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση!!! Την κατεύθυνση που χάραξαν και παλεύουν για αυτή, ηγέτες όπως η Μαρίν και ο Ματεο,την κατεύθυνση που ταιριάζει και αρμόζει και σε εμάς τους Έλληνες και την πανάρχαια ιστορία μας!!! Τάγμα Ιωάννη Καποδίστρια!!!

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...