27/5/19

Άσχημο το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά ήταν το ορεκτικό γιατί έρχεται ο τρίτος Γύρος

Οι ευρωεκλογές ήταν δημοσκόπηση. Τα ποσοστά μίλησαν. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να βγάλει διδάγματα από το κακό αποτέλεσμα. Δεν φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι. 
Ο Ηλίας πήρε 10,57%, αλλά ο Παναγιώταρος 5.59%. 
Διδάγματα πρέπει να αντλήσουν όλοι οι «πατριώτες». 
Η προσοχή στις κάλπες που θα στηθούν στις 30 Ιουνίου ή τις 7 Ιουλίου.

7 σχόλια:

avdargor είπε...

ΟΙ 300 ΧΙΛ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΜΑΣ ΛΕΣ?

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.....

το τραγικο για τον λεγομενο πατριωτικο χωρο ειναι οτι φαινομενικα οι 300 χιλ ψηφοφοροι,ητοι η απωλεια της ΧΑ πηγαν,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ στη ΝΔ!!!
ΥΠαρχει μελλον.. κ μετα απο αυτο??

ο νεοσ πατριωτισμος ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ/ΑΔΩΝΙΣ/ΨΑΡΙΑΝΟΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ/ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ.. Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΣ.

ΜΗ 'ΦΟΒΑΣΑΙ' ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.
Η ΧΑ ΤΥΠΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΥΣΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ? ΕΝΤΑΞΕΙ. ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΟΜΙΚΑ Κ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ? ΕΝΤΑΞΕΙ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΕΝΑΝ..ΣΩΛΗΝΑ... ΕΝΤΑΞΕΙ. ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ Κ ΤΗ ΚΟΡΗ ? ΕΝΤΑΞΕΙ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΑΓΟΝΙΔΙΑ? ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΛΛΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ? ΕΦΙΚΤΟΝ.

ΕΓΩ,ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΛΑΟΣ"

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΛΒΙΝΙ....ΛΕ ΠΕΝ... ΕΦΙΚΤΟΝ Κ ΑΥΤΟ!!!
ΤΕΣΠΑ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΒΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ Κ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΧΑ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.... Η' ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΓΡΑΦΕΙ ΚΟΥΛΗΣ/ΨΑΡΙΑΝΟΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ/ΚΑΙΡΙΔΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΦΗ -ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Κ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟ ΣΚΑΤΟ. Ο ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ/... Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΔΕΙΑΔΑ ΕΞΙΣΟΥ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει κανένα δίδαγμα πέραν του ότι και οι εναπομείναντες βιολογικά Έλληνες στην Γραικία είναι αλλοτροιωμένοι συνειδησιακά τελείως.

Απλά φύγανε 4% απο την ΧΑ και πήγανε στον Βελόπουλο, το 9,6% της ΧΑ στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν στατιστική διακύμανση.

Στην Αθήνα ψηφίζουν και άτομα που μένουν βόρεια και νότια προάστεια και κάπως το καταλαβαίνω, αλλά αν δεις το πλήθος των ομοφυλόφυλων, λεσβιών και φεμινιστριών που κυκλοφορούν οι οποίοι είναι και λαθρομεταναστολάγνοι καταλαβαίνεις ότι ο Κασιδιάρης δεν είχε ελπίδα. Ψηφίσανε τζάκια, ομοφυλόφιλους, κουνιστές σαν τον μπακογιάννη και τον γερουλάνο και τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

η ΧΑ δεν μπαίνει στην βουλή στις επόμενες εκλογές διότι κανένας δεν θα πάει να ψηφίσει ένα κόμμα που από το 9,6% πήγε στο 4,8%, πιθανόν και οι υπόλοιποι να πάνε στον Βελόπουλο ή να μπει κάνας Κρανιδιώτης.

θυμάσαι που είχες κάνει μια ανάρτηση που έλεγε "η μέρα που κατέρρευσε ο δικομματισμός" ;;;;;;;;;;

ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πού το είδες αυτό, για ένα διάστημα κάνανε συγκυβερνήσεις οι οποίες τους ξεπλύνανε από τις αμαρτίες, κάποια κόμματα αλλάξανε όνομα και τώρα επιστρέφουμε στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

ποτέ το βασικό κόμμα της συκυβέρνησης δεν έπεσε κάτω από το 30% οπότε μια μικρή τσόντα ήθελες και έβγαινες με πλειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά το λες κυρ Σπύρο. Να ξεστραβωθουν να μην κοιμούνται όρθιοι. Άντε μπράβο. Κλαψουριζουν ότι δεν τους παίζουν τα τσοντοκαναλα που χρωστάνε τα άντερα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο συριζα οριστικό δίπολο, με τετοια εγκληματα και ειναι δευτερος και κραταιός. Η χα εγκλωβισμενη στην παρεα του Μανιάτη, στην εσωστρεφεια της (μήπως εκτελεί αμερικανική υπηρεσία να μενει στο 5% μπας και την στείλουν φυλακή;;;) επιβιωνει χωρις σκοπό και σχέδιο μέλλοντος. Ό,τι δεν τους σκοτώνει, τους κάνει πιο δυνατούς.
Ο Βέλο μάζεψε τα αποκαΐδια του ευρύτερου χώρου και μπήκε στην ευρωβουλή, Οι λοιποί μικροί, πολύ μικροί, εγκλωβισμένοι στις φαντασιώσεις τους και τους υψηλούς τους στόχους. Άραγε θα πάει ο Βέλο στην ΕΕ ή θα στειλει τον δεύτερο του ευρωψηφοδελτίου ονόματι Φράγκο Αθανασιο (Φραγκούλη); Πονηριά, ε;

ΠΑΟΚ Σεπολια

Σώτος είπε...

Η ΧΑ ψήφισε μέχρι και τη Θάνου, τι να λέμε τώρα. Σαν το ΚΚΕ θα κάτσουν να παίρνουν το μισθουλάκο και ο μήνας έχει εννιά.
Μια ελπίδα είχαμε με τον Κρανιδιώτη, λόγω Λεπέν. Αλλά αμα κι αυτός δε χάσει κανά δράμι, δε σταματήσει τις κατινιές με τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και βάλει κανά σοβαρό υπόψηφιο στις βουλευτικές έχει μια πιθανότητα. Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

το βραδυ των εκλογων 26/5/19 σε ερευνα η δημοσκοπιση
που δειξανε τα εχθρικα καναλια ,
η χρυση αυγη στους νεους εχει 13,5% ισως και λιγο παραπανω
μιας και παντα κρυβουν τα αληθινα νουμερα τα βοθροκαναλα......
σαυτην την περιπτωση πιστευω χρειαζεται νεος σε ηλικια ηγετης
γιατι το κομμα ανηκει στην νεα γεννια.....

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ...
ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕς
ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...