4/7/19

Η μαύρη επιχείρηση για να ψηθούν οι αναποφάσιστοι, οι νόθες «δημοσκοπήσεις» και το πιθανό «παραγέμισμα»

Παρά τις «αναγωγές», οι πραγματικές καθημερινές «έρευνες» των δημοσκόπων, που μετράνε το αποτέλεσμα του βραδινού μπούρου-,πούρου, εξακολουθούν να δείχνουν υψηλά ποσοστά αναποφάσιστων και γα αυτό η συμβουλή των μάνατζερς είναι «πόλωση». Και το σιγοντάρουν με ποσοστά 38,6% για τη ΝΔ και 29,2% για τον ΜΥΡΙΖΑ όπως δίνει η «Metron Analysis». 
Το ευρωπαϊκό παράμακρο της Cia , που είναι απευθείας «Λάγκλει», λέει : Ν.Δ, 38,7%, έναντι 28,4% για τον ΜΥΡΙΖΑ. 
Τέτοια ποσοστά θα είναι προϊόν ηλεκτρονικού «παραγεμίσματος». 

Πιο «συγκρατημένη» η «Alco» δίνει 34% στην ΝΔ και 24,3%, στον ΜΥΡΙΖΑ . Πρόκειται για τις τελευταίες απόπειρες για να σπρώξουν τους αναποφάσιστους προς τη ΝΔ και τον ΜΥΡΙΖΑ. 
Παρά το ότι, βλέπουν ότι ο Μπαρούχ είναι μακράν του στόχου. κάνουν και μια τελευταία προσπάθεια να τον «σπρώξουν».

 Ο ΜΥΡΙΖΑ, αν ξεπεράσει το 1,300.000, θα είναι προϊόν ξεκάθαρης νοθείας, όπως και αν δεν φθάσουν οι 175.000 ψήφοι σε όποιον τις «πιάσει» για να μπει στη Βουλή. 

Όπως έχουν τα πράγματα, η συμμετοχή πρέπει να είναι γύρω στους 5.900.000 και η μεν ΝΔ, που δεν θα ακυρώσει την προδοτική "Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας" θα είναι κοντά στο 35%, και ο Τσιπρόφσκι κοντά στο 20-21% .

 Όλοι οι υπόλοιποι θα «μοιραστούν» το 42-43%. 

Γνώμη μου είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάνω από τις 300.000 ψήφους και κοντά σε αυτές θα είναι ο κ.Βελλόπουλος. 
Η εκτίμηση μου είναι ότι και η Ένωση Κεντρώων και ο κ. Τζήμερος είναι κοντά στις 150- 160.000 και θα εξαρτηθεί από τους συντηρητικούς αναποφάσιστους της μεσαίας τάξης και την ψήφο της «τελευταίας στιγμής» αν θα μπουν στη Βουλή. Αν δεν διαλέξουν αυτοδύναμο Κούλις τότε και τα δυο κόμματα θα παλέψουν για το 3%/.

 ΥΓ. Η συνέχεια μπροστά στην κάλπη και στην μικρή Οθόνη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

την καλλιτερη αντιπολιτευση απεναντι στον κουλη οσο και αν φαινεται περιεργο ισως,

θα την εκανε ο τζημερος στη βουλη

δυστυχως ομως δεν βλεπω να μπαινει

θα ηταν ευχης εργον καπιοι ανοητοι της νδ να τον ψηφιζαν ωστε να υπαρχει στη βουλη αλλα δυστυχως αυτοι ειναι πιο ανοητοι και απο αριστερους που ψηφιζουν σορος βαρουφακη

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...