3/7/19

Ο δυϊσμός ανάμεσα σε Τραμπ και Βαθύ Κράτος




Ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα είπε χθες ότι η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα υπηρετεί τους σχεδιασμούς Τζώρτζ Σόρος και όχι την πολιτική της  κυβέρνησης Τραμπ. Το ιδιο συμβαίνει και στα Σκόπια. Και στην Αθήνα και στην Άγκυρα.

 Ο Αλβανός Πρόεδρος  κατάγγειλε ότι ο Τζορτζ Σόρος θέλει να είναι η Αλβανία  «μια αποικία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και για να αποτελεί επιχειρησιακή βάση του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, μια Κολομβία στην Ευρώπη», και είπε ότι σε αυτή τη συνωμοτική οργάνωση εμπλέκονται πολιτικοί, προπαγανδιστές, αστυνομικοί και ξένοι διπλωμάτες και ονόμασε τον Έντι Ράμα ως τον «άνθρωπο στον οποίο ανέθεσαν να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο».

Παράλληλα ο Αλιέκ Ντεριπάσκα, ο εβραίος Ολιγαρχικός της εποχής Γιέλτσιν που ελέγχει το ρωσικό Αλουμίνιο, αποκάλυψε ότι το ΕφΜπιΆι  τον είχε προσεγγίσει για ψευδομάρτυρα  εναντίον του  Μάναφορντ και του Τραμπ.

ΥΓ. Μετά από αυτά καταλαβαίνετε για ποιόν δούλευε η επιτροπή Αργυρόπουλου!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...