23/5/20

Για ποιο Πάτριο Έδαφος να αγωνιστούν;

Είναι όλοι τους ένα πράγμα. Θυμηθείτε: Πριν δυο χρόνια, το τόξο της Πουστιάς, της Κλεψιάς, της Εβραιουργιάς και της Κλεπτοκρατίας, συμπαρατάχθηκε σύσσωμο στο πλευρό του Τουρκολάτρη και Πουστόφιλου αλκοολικού από τη Σαλανίκ.
 Για ποιο Πάτριο Έδαφος να αγωνιστούν τώρα ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς ότι τον αλκοολικό δεν το ψήφισε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ όχλος της Σαλανίκ;;;; Α, ναι είπαμε ότι φταίει η ενημέρωση και η CIA.

Ανώνυμος είπε...

Γκέϊ Φρέντλι Ευρωσοσιαλ-Γραικυλιστάν, 2020.

>Η Τουρκία στέλνει παράνομα λαθροεισβολείς στην Ελλάδα.
«Τί θέλετε να κάνουμε; Πόλεμο;»

>Το τουρκικό προξενείο μεθοδεύει απόσχιση της Θράκης.
«Τί θέλετε να κάνουμε; Πόλεμο;»

>Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έφτασε στο Σούνιο.
«Τί θέλετε να κάνουμε; Πόλεμο;»

>Η Τουρκία εισβάλλει και καταλαμβάνει ελληνικό έδαφος.
«Τί θέλετε να κάνουμε; Πόλεμο;»

>Ένας Μητροπολίτης είπε «προσβλητικά» λόγια για τους πούστηδες.
«ΠΟΛΕΜΟΣ!»

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Εσυ τωρα που το πας ρε ανωνυμε, με την αναφορα σου στο ποιοι τον ψηφισαν ;
Τι συμπερασμα βγαινει και που οδηγει η συλλογιστικη ''για ολα φταινε αποκλειστικα οι ψηφοφοροι'';;;; Δεν θυμασε που ελεγε ο 'παπους' πως η μαζα ειναι μια αγαθη νεαρα ετοιμη να την αποπλανησει ο πρωτος τυχοντας ; Απο εδω λοιπον ξεκιναει και ο ρολος του καθε ευσυνειδητου πολιτη και του καθε εντιμου δημοσιογραφου. Να αφυπνιζει να καταδεικνυει να αγωνιζετε. Ωστε να σωσει οσο μπορει την κατασταση, μην εισαι λοιπον καρμιρης και μιζερος και μην χανεις το ''φοκους'' την εστιαση σου στα πως λειτουργει το συστημα. Π.Χ. Ποσοι γνωριζουν ΚΑΛΗ ιστορια Β'π.π. ωστε να εχουν διαμρφωμενη αποψη και αντιληψη του παγκοσμιου και εγχωριου παιχνιδιου ;
Αν λοιπον πρωτα δεν πεσουν οι μυθοι και η προπαγανδα του συστηματος η μαζα θα ψηφιζει μπεκρηδες μεχρι να πεθανουμε. . .

Η Προδοσία του 1897. Η υποχώριση ήταν Επιτελικα΄σχεδιασμένη από τον Διάδοχο. 26 Απριλίου. Οι τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, κατέλαβαν το Βελεστίνο και τον Βόλο.

  Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙΚΟΘΕΝ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΑ.  ΟΙ Τ...