15/5/20

Μητσοτακοϊός

Οι εκκλησίες έκλεισαν με φιρμάνι του ΑΓΑ ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ και της « Nicky» Πότερς-Μπίλντερμπεργκ. Η περιφορά του Επιταφίου να απαγορεύτηκε , για να μείνουεμ Ασφαλείς. Ο «θανάσιμος» Κοροϊδοϊός όμως δεν σκοτώνει στις φιέστες του «αδελφού» του ετεροθαλούς αδελφούς του ΚΟΥΛΙ. Μετρήστε πόσες μάσκες βλέπετε να φορούν οι "ατρόμητοι" προσκεκλημένοι του γιού της Ντόρας. 

  Εξηγείστε στα Ζώα της Αγέλης, για να καταλάβουν αυτό που βλέπουν.
Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Η Εικόνα από το πάρτυ του  Μητσοτακοϊού είναι το σημαίνον. Τα «Γίδια» πρέπει να βρουν το σημαινόμενο.   

ΥΓ. Πόσο πήγε το μαλλί;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι, σου λεει ο ναος ειναι κλειστος χωρος και ο αερας ανακυκλωνεται. Αντιθετα η Ομονοια ειναι ανοικτος χωρος, το αυτο και για τις υπαιθριες προσευχες των μουσλι. Για τις συναγωγες και τις στοες δεν ξερω να σου πω...

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΘΕΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΒΡΙΖΕΙ...



«Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο.

Ο καταπιεσμένος πουστης πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”.

Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις πουσταρες.

Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το ποστ στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”.

Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν.

Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι; Δεν βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο;”.
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι;

Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια»

Ανώνυμος είπε...

Στον Έβρο να περάσουν τα τανκς από πάνω, για να κάνει οικονομία το μηχανικό , είναι και οικολογικό δεν χαλάς ξύλο! οι υπόλοιποι στην οδοποιία, όπως λέει ο μπάρμπας εύστοχα.
Φιλελεδες=λιμπερο-κομμουνιστες σκουπίδια του γαλαξία, άεργοι ασβοί, με 'κληρονομικά' δικαιώματα στην Ελλάδα, χωρίς να είναι Έλληνες.
''All rights reserved''

Ανώνυμος είπε...

του ειπαν του κλαρινογαμπρου, ρε βουρλο , τι κανεις;
θα μας παρουν χαμπαρι τα γιδια οτι τους δουλευουμε και θα σηκωθουν και θα βελαζουν.
γιαυτο βγηκε και τα μαζεψε.
λοιπον , με τιποτα δεν μπορουσα να φανταστω ποσο το εχουν μασησει ολοι.! απιστευτο.
μπε μπε μπε.
παντως κατι θετικο παει να γινει, αν λαβω υπ'οψην τη βαρκιζα.
ειδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος σχολιαστής ( Παρ Μαΐ 15, 03:22:00 μ.μ.)
λέει την Αλήθεια.

Όσο ανάγκη να έχω από έναν διορισμό από τους ...γιουνόου...δεν είμαι ανόητος να πάω στην φιέστα και να κολλήσω κοροϊδοιό με την πιθανότητα, να νοσήσω ελαφριά ως και να πεθάνω.

Το αβίαστο λογικό συμπέρασμα είναι πως ΟΛΟΙ αυτοί, ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως δεν θα κολλήσουν.
Κανένας τους δεν δείχνει να ΑΝΗΣΥΧΕΊ...έχουν χαρά και το δείχνουν.



...ρε, τι γίνεται !!!! Μα γίνονται τέτοια πράματα ;;;!!;;!!

Πρόεδρος: Καλησπέρα Νίκο. Τι κάνεις; Όλα καλά; Θέλω μία ενημέρωση σχετικά με αυτά που τρέχουν. Με την χρηματοδότηση τι γίνεται;
Υφυπουργός: Καλησπέρα, Πρόεδρε. Όλα καλά. Προχωρά κανονικά η χρηματοδότηση. Σήμερα λάβαμε τα κονδύλια από τον Soros σε λογαριασμούς της Εθνικής. Τώρα, για τους άλλους επιμένουν, αλλά με τη νέα χρηματοδότηση θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Πρόεδρος: Πολύ ωραία! Χαίρομαι! Με τα τσιπάκια τι γίνεται; Παραγγελία έγινε; Έρχονται;
Υφυπουργός: Πρόεδρε, ζητήσαμε την παραγωγή 10 εκατομμυρίων, για να καλύψουμε κάθε έναν πολίτη της Χώρας. Η εταιρεία τού Soros μας ενημέρωσε πως θα τα έχει έτοιμα μέχρι τέλος του επόμενου μήνα.
Πρόεδρος: Άντε, να τελειώνουμε με δαύτους και να μπει το τελικό σχέδιο σε εφαρμογή. Έχω κουραστεί, ρε συ… Μου έχουν πρήξει τα παπάρια με τον Χριστό τους. Πάλι καλά που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους.

Υφυπουργός: Άστα να πάνε, Πρόεδρε… Τελευταία κάνουμε έρευνα σε διάφορες ομάδες στο Facebook…

https://www.vimaorthodoxias.gr/mitropoleis/o-mitropolitis-amvrosios-epistrefei-sto-ochyro-tou-kai-richnei-tin-proti-ntoufekia/

..ισχύει ;;;
Γιατί ρε κότες πρήζετε τα παπάρια του Προέδρου ;;;;

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι το κείμενο αναφέρεται στον ΜπραβοΚούλι (Πρ.) και στον Χαρδαλιά (Νίκος) επειδή είναι γνωστό πως ο ΜΚ δεν διαθέτει παπάρια. Το κείμενο παραμένει υπό αμφισβήτηση...και μέχρι τώρα, από μη-διάψευση.



Υ.Γ. Αγαπητέ κε. Χατζάρα σε ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνεις... και το ευχαριστώ, πάλι λίγο είναι.

Κωνσταντίνος
Κομνηνός