29/5/20

Η Καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ είναι ένας εφικτός πολιτικός Στόχος του Κινήματος ,«Η ΚΟΝΤΗ δεν είναι δική μου πρόεδρος»

Χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότατα. Αρχίζουμε από «πρωτοβάθμιες οργανώσεις». 
-Εκδίδουμε ψηφίσματα με τα οποία καταγγέλλουμε τις απόψεις της που δεν εκφράζουν τον ελληνικό λαό και ζητάμε την παραίτηση της. Στέλνουμε τα ψηφίσματα στη Βουλή, και τα βάζουμε στο διαδίκτυο.
 -Δημιουργούμε τοπικούς συλλόγους που την κηρύσσουμε ανεπιθύμητο πρόσωπο. Μετά κάνουμε όπου μπορούμε δημοψηφίσματα σε συνοικίες και ενορίες, για την Καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ. 
Στο τελικό Στάδιο βάζουμε ψηφίσματα σε δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια γα να κηρυχτεί η ΚΟΝΤΗ ανεπιθύμητο πρόσωπο. 
-Στο τέλος, σε δεκαοκτώ μήνες  θα υποχρεωθεί να φύγει και να πάρει μαζί της τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που την διόρισε, όταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την κηρύξει ανεπιθύμητο πρόσωπο και ζητήσει την απομάκρυνση της.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.flash.gr/politiki/1622133/pethane-o-nikos-zoumpogiorgos-idrytiko-melos-tou-pasok-pou-milouse-sto-ayti-tou-andrea

Μεγάλος Παναθηναϊκός και πιστός άνθρωπος του Ανδρέα από την εποχή του ΑΣΠΙΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια αυτα αλλα δεν ιδρωνει αυτι. ουτε προκειται να κουνησει. που θα βρει αλλου.
ειναι σα να πεις στο μπολιαστη οτι τωρα που ηρθες εδω εισαι παρανομος, ξαναμπες στο φουσκωτο και δινε του. θα φυγει;

Ανώνυμος είπε...

>«καταγγέλλουμε τις απόψεις της που δεν εκφράζουν τον ελληνικό λαό»

Σπύρο,
εαν κάνεις μια βόλτα σε πολυσύχναστο δρόμο αστικού κέντρου θα δείς την πλειοψηφία των θηλυκών -όλων των ηλικιών- να περπατά και να μιλάει σαν "άντρας" και τους αρσενικούς να περπατούν και να ομιλούν σαν εκθηλυσμένα, ευνουχισμένα αρκουδάκια.
Όχι μόνο τους εκφράζει η Κατίνα, αλλά οι θηλυκές ηδονίζονται και ταυτίζονται με την μίσανδρη, πεοφθονούσα, φεμουνίστρια, φιλελέφτ τζιβιτζιλόγρια Πρόεδρα του κιναιδοβουλευτισμού τους.
Οι δε εξευτελισμένοι αρσενικοί πιθανώς να πιστεύουν οτι δικαιωματικά έπρεπε να απονεμηθεί ως βραβείο η Προεδρία σε θηλυκιά, ως αναδρομική αποζημίωση λόγω της παλαιόθεν «καταπιεστικής πατριαρχίας».
Πάκης και Κατίνα είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα να δημιουργήσουμε κίνημα για να μετατραπεί η νεογραικυλία από φεμουνιστική, σοσιαληστρική, κρατικοδίαιτη, γκέϊ γυναικοκρατία-αιδοιολατρεία του μπλε χαπιού, σε Πατριαρχική, Χριστιανική Ορθόδοξη, Αξιοκρατική και Φιλαλήθη κοινωνία.

Χρειάστηκε ένα βίντεο στο γιουτουμπ με τίτλο «Γιατί δεν είμαι φεμινίστρια» -το οποίο δέχεται δεκάδες χιλιάδες ειρωνικά, επιθετικά, υβριστικά σχόλια από μικρά και μεγάλα γύναια- για να αποκαλυφθεί η υφέρπουσα, όζουσα και διαδεδομένη εδώ και δεκαετίες συλλογική διάβρωση των νεογραικυλίδων από το φεμουνισμό, το μισανδρισμό, το θηλυκό σοβινισμό και το (ημι)τζιβιτζιλίκι(διότι παρά την ανωμαλία τους, θέλουν και τον άντρα-κορόιδο να τις πληρώνει και προστατεύει).

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να ανατραπεί είναι ο κυνοβουλευτισμος. Όλα τα άλλα είναι μπαλώματα.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...