19/5/20

Μπολιασμένος στο Σουηδιστάν Σουνίτης έσφαξε την άπιστη λευκή πόρνη

Το έγκλημα προσφέρεται για να καλυφθούν οι πράκτορες του «πολυ-πολιτισμικού» οράματος της ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. «Αποτροπιασμό» εκφράζουν ΟΛΟΙ. Και οι αριστεροί και οι Φιλελέ, μέχρι και η ναυαρχίδα των Ρουφιανοπαπαγάλων το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. 
Οι διεθνείς και οι ντόπιοι ρουφιανοπαπαγάλοι, τονίζουν ότι δράστης ήταν Κούρδος από το Βόρειο Ιράκ και πρόσφυγας. Ούτε το «Κούρδος» , ούτε το «πρόσφυγας από το ΙΡΑΚ» σχετίζονται με το έγκλημα. 
Το στοιχείο της ταυτότητας του δράστη που εξηγεί το έγκλημα είναι το μουσουλμάνος Σουνίτης. Σαλαφιστής. 
Ο μπολιασμένος στο Σουηδιστάν Σουνίτης έσφαξε την άπιστη λευκή πόρνη επειδή δεν ήθελε να γίνει μουσουλμάνα. 
Επειδή ήταν "άπιστη" την αποκαλούσε «η πόρνη μου» και στην αστυνομία είπε μόνο ότι «η (άπιστη) σκύλα πήρε αυτό που της άξιζε»

Η 17χρονη Βίλμα Άντερσον εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα οι γείτονες ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του «υπόπτου για την δολοφονία». 
Η αστυνομία του Σουηδιστάν σεβόμενη τα δικαιώματα του πρόσφυγα κατάφερε ματα από εξι μήνες να μπει με ένταλμα στο διαμέρισμα του μουσουλμάνου Σουνίτη. Σαλαφιστή όπου βρέθηκε κεφάλι της Βίλμα Άντερσον τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα .Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος της, ακόμη αναζητούνται . Σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.
 Η αστυνομία ανακοίνωσε πως σε παλιότερο μήνυμα που είχε στείλει ο δράστης στο θυμα της έγραφε πως «Θα σε κομματιάσω».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διεθνές Βραβείο Λαθροφωτοδημοσιοπρωκτογραφίας “Yanis Lehrakis”


Το Athens Photo World (APW) πραγματοποιώντας την εκφρασμένη επιθυμία του Γιάνι Λεχράκη και με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συμβάλλει στην προβολή, την ενθάρρυνση και την αναβάθμιση της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίζουν αφοσιωμένοι το έργο και το ενόραμά τους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Διεθνές Βραβείο Λαθροφωτοδημοσιοπρωκτογραφίας “Yanis Lehrakis” ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) θα απονεμηθεί σε μια ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά ρεπορτάζ ή ντοκουμέντου.

Η βραβευμένη φωτογραφική δουλειά κάθε διοργάνωσης εκτίθεται στην επόμενη διοργάνωση του Photo World σε ατομική έκθεση του δημιουργού.

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησης εναλλάσσεται κάθε χρόνο με προεδρεύουσα την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη. Για το 2020 μαζί τα μέλη της επιτροπής είναι οι Alice Gabriner, Ahmad Masood (Reuters) και Enric Marti (AP).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν portfolio είκοσι τεσσάρων (24) φωτογραφιών, επεξηγηματικό κείμενο και σύντομο βιογραφικό.

Η υποβολή των portfolios στο https://contests.picter.com/yannis-behrakis-international-photojournalism-award-2020 λήγει την 20η Ιουλίου 2020, 23:59 (GMT+2).

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σε εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ σε ημέρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για το Βραβείο είναι δωρεάν

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον: Σπυρο να σε συγχαρω που δεν ανακατευτηκες ουδολως με ενα εγκλημα που εγινε περυσι αν δεν κανω λαθος στην Ροδο, οπως κανανε μυρια οσα τσοντοκαναλα και φυσικα λεχρο'πατριωτικα' μπλογκς.
Μας ειχανε ζαλισει τους ορχεις στην νιοστην.
Οπου ανοιγες τσοντοκαναλο, ραδιο η μπλογκ ακουγαμε και βλεπαμε να καιγεται το Πελεκουδι, υποχρεωτικως.
Προσφατα εγινε το δικαστηριο και ανακοινωθηκε η καταδικαστικη αποφαση για τον δολοφονο και ξανα-μανα Πελεκουδι.

Και καθομαι γω Γιουφτος κανονικος, με το κλιματιστικο στο φορτε τσαντηρι μου και σκεφτομαι και λεω μεγαλοφωνα να μ' ακουνε και οι μαϊμουδες μου.....


Η υποθεση 'Πελεκουδι' ηταν ενα ειδεχθες εγκλημα. Τελεια και παυλα. Δεν υπαρχει ουδεμια αμφισβητηση.
.....τον ηδη καταδικασθεντα επρεπε να τον πεταξουν απ' την ιδια πλαγια που αυτος πεταξε το θυμα του. Κι αν μια στα χιλια επιζουσε κατ΄ευθειαν στην αγχονη.
Τι ισοβια και μαλακιες. Σε 10 χρονια θαναι εξω, ή θα παιρνει αδειες για ....μελισσοκομια. Λιγοτερο ειδεχθεις ησαν οι δολοφονιες του "Λουκα" της 17 Νοε;

Ομως'
οπως προ-ειπα η υποθεση Πελεκουδι μας εχει ζαλισει τ' αρχιδια γενικως.

Δεν ειδαμε τα ιδια με την 'δολοφονια' και τον βιασμο μιας μικρης και πανεμορφης Ελληνοπουλας, στην Παρο που θα υποφερει σ' ολοκληρη την ζωη της απ' το πακιστανικο λαθροζωο που αφου την βιασε προσπαθησε να της συνθλιψει το κεφαλι με μια κοτρωνα.
Δεν ειδαμε τοση πρεμουρα κι ανακατοσουρα απ' τις θλιβερες βιζιτες των τηλεορασεων για ενα παλληκαρι που 'ρθε διακοπες στην πατριδα και τρεις λαθροβρωμιαρηδες τον πεταξαν απ το βραχο της Ακροπολης για να του κλεψουν το πορτοφολι, ουτε για τον ταριφα στην Παρο που τον δολοφονησαν τα κομμουνια οταν απαλωτριωναν τον μπεζαχτα μιας τραπεζας. Μυρια οσα τα παραδειγματα της τελευταιας 10ετιας.

Να μην πω για τα τρια νεα παλληκαρια στο Ν. Ηρακλειο που τους δολοφονησαν εν ψυχρω (ο ενας ευτυχως μετα απο σειρα εγχειρησεων επεζησε) και ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθει μαζι τους εκτος απ τους συγγενεις τους, ουτε για τους τεσσερις μακαριτες που εγιναν παραναλωμα του πυρος στην Μαρφιν (αυτο κι αν ηταν Ολοκαυτωμα κι οχι κατι αλλα παραμυθενια που μας διδασκαν στο σχολειο) απ' τα ιδια κομμουνια που χθες ειχαν στειλει καμμια 20αρια αγαμητες φακλανες φορωντας τις μουσουδες τους να ουγκανιζουν συνθηματα εναντιον των ανδρων.
Κριμα και ΝΤΡΟΠΗ στους γονεις της εκλειπουσης που επετρεψαν στα κομμουνια να πολιτικοποιησουν ενα τετοιο θλιβερο γεγονος.

Αααααα και να μην ξεχασω.
Παραπονουνται οι ρουφιανοι γιατι λεει, παρενεβει η κυβερνηση στην Δικαιοσυνη!!!!!
Τι λε ρε παιδι μου;
Για τραβατε να ρωτησετε τον Μιχαλολιακο και τους υπολοιπους βουλευτες της ΧΑ που τους μπαγλαρωσαν μεσα απ' τα σπιτια τους μαυρα μεσανυχτα με εντολη των εβραιων, να σας πουν την γνωμη τους γιατι αυτοι γνωριζουν απ' την καλη τι πα να πει παρεμβαση κρατους/κυβερνησης στην δικαιοσυνη.
Αλλα ξεχασα αυτοι ειναι ναζι, ειναι φασιστες, αντισημιτες και δολοφονοι και τους κανουμε την χαρη που τους αφηνουμε να αναπνεουν ακομα, εμεις οι πονοψυχοι δημοκρατες.

Ρε ουουουουουστ καρΓιοληδες!





Γιουφτος κανονικος, και φερε μου το βιβλιο πισω.

Ανώνυμος είπε...

6 μήνες για ένα ένταλμα!!!!!
Κι αν δεν ήταν τόσο βλαμμένος να κρατάει τόσους μήνες το κεφάλι της άτυχης, θα κυκλοφορούσε ελεύθερος...
Βέβαια ξέρουν οι δικηγόροι, θα πουν ότι σύμφωνα με την θρησκεία του έτσι έπρεπε να φερθεί κ.λ.π. αριστερίστικες μ@λ@κίες... και η σουηδική δικαιοσύνη μάλλον θα τον ρίξει "στα μαλακά"..
Στην Σουηδία διάβαζα ότι έχουν σταματήσει να καταγράφουν τους βιασμούς των "επενδυτών" της τασίας (γιατί σίγουρα από το ελλαδιστάν μπήκαν οι περισσότεροι) και η αστυνομία αποθαρρύνει τα θύματα να το δηλώσουν αν ο βιαστής είναι λαθροεισβολέας, το καταγράφουν μόνον αν είναι Σουηδός!!!