19/9/20

Κλαίει και θρηνεί η Εβραιουργιά. Πέθανε, (επιτέλους), και επισήμως η πεθαμένη από το 2019 Ιουδαία και «Δημοκρατικιά» ανώτατη δικαστής των ΗΠΑ Ρουθ Μπάντερ Γκίνσμπεργκ.

Η Ρουθ Μπάντερ , γεννήθηκε στο Μπρούκλιν το 1933. Ήταν η δεύτερη κόρη της Άμστερ και του Νάθαν Μπάντερ. Ο πατέρας της ήταν Εβραίος μετανάστης από την Οδησσό ,και η μητέρα της γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς που είχαν μεταναστεύσει από την Αυστρία. 

Μετά , στο σχολείο, προσέθεσε το Τζόαν και το Μπαντερ έγινε Μπέιντερ και παντρεύτηκε έναν Γκίνσμπεργκ. 

 Με τον θάνατό της, παρουσιάζεται στον Τραμπ η ευκαιρία να μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την πλειοψηφία του στο Ανώτατο Δικαστήριο, διορίζοντας και τρίτο κατά σειρά μέλος του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ήδη έχει δημοσιεύσει από τις 9 Σεπτεμβρίου τους Υποψηφίους του.

 Αφού,  κλαίει το «τουρκοκάναλο» την «εμβληματική ανώτατη δικαστή», που ήταν «ανυποχώρητη υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών και των φιλελεύθερων αξιών», θα πει, οτι ο θάνατός της είναι ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. 

Οι φανατικοί Σόρος πάντως και οι ΑΝΤΙΦΑ την «καταριόνται» επειδή δεν παραιτήθηκε πριν αρρωστήσει επί του Ομπαμα ώστε να διορίσουν οι Δημοκρατικοί τον νέο Ανώτατο Δικαστή στη Θέση της.

6 σχόλια:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Και που να δεις Σπύρο, τι κλάμα έχει ρίξει η κοντή...
Έχει πλαντάξει το Κατερινιώ στον ώμο του γκόμενου...

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η τρισαθλια εβραια ευχηθη στο νεκροκρεβατο της να .....μην αντικατασταθει στο Ανωτατο-δικαστηριο με αλλον δικατη που θα ειναι επιλογη του σημερινου προεδρου των ΗΠΑ, δηλ. απ τον Ντοναλντ Τραμπ, αλλα απο τον νεο προεδρο που θα προκυψει μετα τις επερχομενες εκλογες.

Κοντολογις ειχε γραψει την ετυμηγορια του αμερικανικου λαου το 2016 ο οποιος εξελεξε Προεδρο τον Τραμπ, στο σαπιο μουν.... της.
Χωρια τα "καλα" λογια που ειχε εκστομισει για εναν εκλεγμενο Προεδρο των ΗΠΑ.
Και ηταν και δικαστης στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ.

Επομενως αφου η Γκινσβουργκ ηταν εναντιον του Τραμπ, ΔΕΝ θα ηταν παρακινδυνευμενο να συμπαιρεναμε οτι η εν λογω εβραια δικαστης του Ανωτατου Δικαστηριου, η οποια παρεπιπτοντως ηταν επιλογη του παιδοφιλου Κλιντον, υποστηριζε σιωπηρα ολο αυτο το μπαχαλο με δολοφονιες, εμπρησμους, καταστροφες ιδιοτικων και δημοσιων περιουσιων κλπ κλπ που εχουμε γινει μαρτυρες την σημερον, απο τους μαυρους που ζουν με κρατικη βοηθεια, (welfare) τους πολυδισεκατομυριουχους της τεχνολογιας του Σιλικον Βαλεϋ, τους πουστηδες, τον Ουγγρο πολυδισεκατομυριουχο Γκιοργκι Σουαρτζ (Σορος), τους μουσουλμανους, τους εβραιους, τους μεστιζος, τους/τις εγχειρισμενες ανωμαλους, τις γεματες μισος για οτιδηποτε αρσενικου γενους υπαρξη, λεσβιες, τις μουλατες και καθε λογης εγκληματιες.

Επαναλαμβανω:
Αυτη ΗΤΑΝ δικαστης στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ, υπερμαχος των λεσβιων, των αθεων και ολων των ανομαλων που μπορει να υπαρχουν σε καθε κοινωνια.
Εμ πως να μην πενθουν οι χαζες και ξανθες στο Φαληρο, οι βιζιτες τους καχεκτικου Ρωσσοποντιου και η Ντορα με το νοθο.





Γιουφτος κανονικωτατος.


ΥΓ.
Μου κανει εντυπωση ΠΩΣ απο τον εβραϊκο πληθυσμο των ΗΠΑ που ειναι δεν ειναι 10 εκατομμυρια απ' τα 320 εκατομυρια του συνολικου πλυθησμου, 4 απο τους 9 δικαστες του Ανωτατου Δικαστηριου "τυγχανει" να ειναι εβραιοι; Ginsburg, Breyer, Kagan, Sotomayor.

Ουδεις Ελλην, ουδεις Χριστιανος Ορθοδοξος....
Εσας δεν σας κανει εντυπωση;;;;;

Μάικ είπε...


Χριστιανός Ορθόδοξος στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΕΠΑ ?

Μιλάς σοβαρά τώρα ή να βάλω τα γέλια,μαστρο Γιούφτε?

Ανώνυμος είπε...

Καλά κι άγια μας τα λέει ο κος Γιούφτος (Σάβ Σεπ 19, 03:23:00 μ.μ.) αλλά εδώ παίζει κι ένα άλλο διαβολικό σενάριο μιας κι έχουμε να κάνουμε με κανονικούς σατανάδες.

Λέω γω τώρα, αν οι ...δημοκράτες γιατροί επίσπευσαν "ιατρικώς" τον θάνατο της κας Γκίσμπουργκ την τελευταιά φορά που βρέθηκε στο νοσοκομείο (όλα τα νοσοκομεία της αμερικής είναι γεμάτα απο "δημοκράτες γιατρούς" μιας συγκεκριμένης θρησκείας) για να δημιουργήσουν στον πρόεδρο Τράμπ, δίλλημα για το αν κινήσει την διαδικασία της αντικατάστασης της θανούσης στον Άρειο Πάγο της Αμερικής, ή όχι.
Αν την κινήσει διακινδυνεύει οι ρεπουμπλικάνοι να μην έχουν το 51% για την έγκριση του/της νέας υποψήφιου. Αν όχι, διακινδυνεύεται πάλι το νόμιμο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών υπέρ του, διότι ούτως ή άλλως το εκλογικό αποτέλεσμα θα πάει (από ένα τσούρμο συνταγματολόγων δικηγόρων των Μπάϊντεν/Καμάλα/αντίφα/BLM/εβραίων) στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο κινώντας την διαδικασία και κερδίζοντας ο Τράμπ την επιλογή άλλου ενός συντηρητικού ανωτέρου δικαστή, οι διαδηλώσεις και γενικότερα οι φόνοι και οι καταστροφές σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις να τριπλασιαστούν γνωρίζοντας ότι ο Τράμπ (αλλά και η ανθρωπότητα γενικότερα) κερδίξουν έδαφος στο ξήλωμα του αμερικανικού "βαθέως κράτους".

Και κει να δείς κε Χατζάρα το κλάμα εβραιουργιάς και μή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η κα Σούφλη με την κοντή και το συνάφι της κοντής.


Ευχαριστώ για την φιλοξενίαν
Ένας παρατηρητής ανθρωπίνων συμπεριφορών

Ανώνυμος είπε...

Εβραια "καθηγητρια*" σε τεταρτοκλασατο πανεπιστημιο της Αμερικης, ονοματι Τζενιφερ Μοζερ ( Jennifer Mosher ) ειπε σε ταξη φοιτητων οτι ...."ευχεται οι οπαδοι και ψηφοφοροι του Τραμπ να κολλησουν με τον κινεζοίο και να πεθανουν πριν τις εκλογες".
Περα απ τα εμμετικα λογια της εβραιας, αν δειτε και την φωτογραφια της θα δειτε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λογους της δυστυχιας της. Σκεφθειτε να μιλαγε ετσι για τον Μπαϊντεν ενας αμερικανος ακαδημαϊκος και οπαδος του Τραμπ.
Το ξανθο μαλλι της Σιας (μια ειναι η πρωτη πολιτις των Αθηνων) θα ειχε γινει μελιτζανι.
Βεβαια το πανεπιστημιο για τα ματια του κοσμου, ανεστειλε το καθηγητηλικι της οβριας.
Του κωλου τα 9μερα δηλαδη. Να κατακαθισει ο κονιορτος και θα την παρουν στην ζουλα παλι στο κωλοχανειο που "διδασκει".

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8749217/Professor-suspended-saying-hopes-Trump-supporters-catch-COVID-19-die.html

* Πως ολοι και ολες οι εβραιοι μισανθρωποι γινονται καθηγητες και καθηγητριες ολουθε ειναι αλλουνου ταλμουδιστη το αναγνωσμα.

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Σεπ 19, 06:24:00 μ.μ.

ΚΑΙ Γιουφτος ΚΑΙ Μαστορης; Δε λεει.


Γιουφτος κανονικωτατοες