13/2/21

Πανδημία και πλανητικός έλεγχος

 

Συμβαίνουν στους καθ΄ ημάς χρόνους και καιρούς , σημεία και τέρατα. 

Ανάμεσα στα άλλα με τον μηχανισμό του φόβου 1 τρισ. δολάρια «πέρασαν» από την μεσαία τάξη (τους πολλούς) στην «άρχουσα» ,(τους δισεκατομμυριούχους).

Από το  2015  ελήφθη  η απόφαση για την δημιουργία τού έκτοτε περιβόητου Coalition for Epidemic Preparedness Innovations -CEPI με ιθύνοντα νουν τον R.J. Katchef. Αυτή εισηγείται την επιβολή του χρέους σε χώρες του τρίτου κόσμου για να διατηρηθεί η παντοδυναμία των Η.Π.Α..

Τελικά η πανδημία αποβαίνει το απόλυτο όπλο της κυρίαρχης τάξης. Εκπρόσωπος στην Αθήνα θέλησε να το επιβεβαιώσει αυτό αναμειγνυόμενος στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος. Αλλά εδώ μας παρέχεται συνεχώς η αίσθηση ότι ζούμε με λατινοαμερικάνικη μπανανία.

Δυστυχώς, η ανάγκη για εμβόλια θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς «μία τρίτη δόση εμβολιασμού κατά των μεταλλαγμένων παραλλαγών του ιού θα μπορούσε να είναι απαραίτητη ή καθώς αναμένεται να αναπτυχθούν εντελώς νέες μεταλλάξεις»…

       Στέλιος Παπαθεμελής

                                                                                            

Δημοκρατικής Αναγέννησης

                                                                                   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα, αυτά που λένε ότι ο ιός κολλάει σε επιφάνειες π.χ. πόμολα πορτών, πλαστικά χερούλια, σακούλες, ενδύματα κ.τ.λ . ισχύουν; Θα μπορούσε ο κ.Ζώης να μάς πει μερικά πράγματα για αυτά για να μην παιδευόμαστε στην καθημερινότητα; Θα έπρεπε από την πρώτη εκπομπή να το κάνει αυτό, δηλαδή μία συνοπτική ενημέρωση για τους κανόνες υγιεινής στον ελληνικό λαό!