11/2/21

Ηθοποιός σημαίνει Φως;

 

Καλά! Ο νεαρός ηθοποιός υπέστη κακοποίηση σε ηλικία 6 ετών, Αλλά, προφανώς κάτι «άφησε» η κακοποίηση στην «ψυχή» του, και όταν μεγάλωσε, συνέχισε να κακοποιείται αλλά εκουσίως. 

ΥΓ. Και τον Παγκρατίδη τον κακοποιούσαν, επί χρήμασι, αλλά αυτόν δεν τον θυμούνται και δεν κλαίνε οι τηλε-ρουφιάνοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι εχει να πει επι αυτων και ο μεγαλος συγγραφεας (και συνεργατης της δημοκρατιας) Αυγούστης Προκτώ

Ανώνυμος είπε...

άκουγα εχθές την εκπομπή, αφήνοντας έξω τις φαντασίες περί "υπαρκτού" κοροϊδοϊού άκουσα πολλά αστεία όπως ότι ο λαός δεν φταίει επειδή δεν ήξερε αλλά θέλει και δημοκρατία για να ψηφίζει ο λαός που δεν ξέρει.

ας πούμε τώρα ότι είναι ικανός ο κυριούλης, ακόμα και 30% να πάρει δεν θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση και θα κάνει κυβέρνηση συνασπισμού το δεύτερο κόμμα με τα υπόλοιπα κόμματα, όποτε θέλει αυτοδυναμία αλλιώς θα γίνει ό,τι με την ΧΑ, δηλαδή θα λένε κάποιοι για προδοσίες αλλά χωρίς το νεύρο του Κασιδιάρη που φώναζε και έβριζε.

εν τω μεταξύ η Ελλάδα έχει διαλυθεί και αν υπάρχει ελπίδα πλέον είναι να βγάλει κάποιος τα τανκς και να κάνει εκκαθαρίσεις, εκτοπισμούς και τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

σου έχω ειδησούλα για τον "υπαρκτό" κοροϊδοϊό που σου ξέφυγε, η Christine Massey ψάχνει απεγνωσμένα να βρει απομονωμένο κοροϊδοϊό αλλά δεν υπάρχει τίποτα μιας και ποτέ κανένας δεν έχει απομονώσει "ιό"

https://www.sgtreport.com/2021/01/the-shocking-research-of-christine-massey-demonstrates-sars-cov-2-the-covid-19-virus-has-not-been-proven-to-exist/

Ανώνυμος είπε...

"Ηθοποιός σημαίνει Φως;"

Ηθοποιος σημαινει καραπουταναρια και καραπουσταρια.
Αααα ρε να μπορουσανε ν' ανοιξουνε το στομα τους και οι ...αποθαμενες και αποθαμενοι.



Γιουφτος ανευ ιουδαιοδοϊου.

Ανώνυμος είπε...

"Ηθοποιός σημαίνει Φως;" οταν πισω τονε τρως?

Ανώνυμος είπε...

<< Θα πληρωσειs για ολα >>-Οι αφισεs σε στασειs λεωφορειων με το προσωπο του Λιγναδη
fonaklas.blogspot.com/2021/02/blog-post_726.html