11/2/21

ΟΙ ΆΝΩΘΕΝ, ΟΙ ΎΠΕΡΘΕΝ, ΟΙ ΈΞΩΘΕΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΉΝΙΣΙΣ

 Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Χειμών, χιών επί χιόνος εις τούς -18(-23)°C και η Ουψάλα των ημερών εις την κατάψυξιν. 
Η κατάλευκη Σκανδιναυϊκή ακολουθεί τα δρώμενα του ημισφαιρίου της Αρκτικής. 
 Οι «Δημοκρατικοί» των ΗΠΑ, εν πρώτοις, αποτελούν μία συμπαγή μάζα. Όλοι έχουν παραδοθεί κάτω από το τσόκαρον της θείτσας Πελόσι! 
Ούτε Ενας, μά Κανένας... ο αρνητής! Ούτε κάν Αμφισβητίας. 
Η κοινωνία των ΗΠΑ, λοιπόν, ευρίσκεται εις το 50 – 50. Και οπωσδήποτε «Ρεπουμπλικάνοι» μεταστρέφονται. Ενώ οι Δημοκρατικοί εκεί, Θετικοί κατά όσων αμφισβητούν διακατεχόμενοι από την «δημοκρατία» του Φόβου της Global Governance, της Διεθνούς Διακυβερνήσεως. 
 Ουδείς όμως εξ αυτών ανέλαβεν να εξηγήση εις τους Αμέρικαν πολίτας, τας επί πλέον 27 εκατομμύρια ψήφους εις το σύνολον των ψήφων εν συγκρίσει με το σύνολων των ψηφισάντων ΕΚΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ των τελευταίων δεκαετιών. 
 Ας πάμε τώρα εις τους Ύπερθεν και Άνωθεν. 
 Αυτοί οι Ύπερθεν, οι τοκογλύφοι της ΔΕΚΑΤΗΣ (10%) μαγειρεύουν την Επανεκίνησιν της Τοκογλυφικής Μανίας. Καί είναι Έξωθεν και Έσωθεν. 
 Εμείς οι Έλληνες, εκ του αντιθέτου, καλλιεργούμεν την Επανελλήνισιν η οποία επιδιώκεται πολυτρόπως. 
 Το Κίνημα των 21, φερ΄ ειπείν, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! 
Ούτως η Επανάστασις του 1821 αναβιώνει δριμυτέρα! 
Το «Κίνημα 2021» είναι εδώ. Ενώ η «Ελλάς21», η διαδυκτιακή εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα, μεταδίδεται καθημερινώς είκοσι και μία (21) ώρα Ελλάδος. Καί είναι εδώ με την πολυπόθητον Ελπίδα, εις το «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ». Συγχρονισθείτε! 
 Η Δημόσια Υγεία εξ άλλου ευρίσκεται εις τας χείρας όσων την μακελεύουν. Όσων αγνοούν πλήρως την έννοια της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
 Οι Άνωθεν, οι Ύπερθεν και οι Έξωθεν μας προκαλούν διά να επαναστατήσωμεν. Και εμείς έχομεν το Σθένος ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
 Αρκεί να σκύψωμεν εις τα κείμενα των προγόνων μας. 
Τοσον των παλαιών και των Αρχαίων όσον και των της Κλασσικής Εποχής. και εκεί ευρίσκεται η Επανελλήνισις. Εις την ΑΝΑΚΤΗΣΙΝ της Ελληνικής γλώσσης, της Μίας Ελληνικής Γλώσσης, Αρχαίας Και Νέας. Ως Γένος Ελληνικόν, το οποίον ούτε πωλείται ούτε δωρίζεται. Δηλαδή αυτομάτως όσοι έχουν «πάρει» ιθαγένεια Ελληνική ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ. ΕΛΛΗΝ γενάσαι, ουδέποτε γίνεσαι ή κατασκευάζεσαι! Διότι όπως έλεγεν και έγραφεν ο Αριστοτέλης εις τά»ΠΟΛΙΤΙΚΑ» υπάρχει κάποια ιδιατερότητα εις τον Ελληνικόν χώρον και εις (αρχαίους) το γένος των Ελλήνων. 
 «...καὶ γὰρ ἔνθυμον καὶ διανοητικόν ἐστιν· διόπερ ἐλεύθερόν τε διατελεῖ καὶ βέλτιστα πολιτευόμενον καὶ δυνάμενον ἄρχειν πάντων...» (Είναι δηλαδή αφενός μεν είναι και εμψυχωμένοι και θαρραλέοι (ἔνθυμον), αφετέρου δε, διαθέτουν και ισχυρές διανοητικές ικανότητες (διανοητικόν). Αυτός είναι ο λόγος (διόπερ) που οι Έλληνες και παραμένουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι και θα μπορούσαν επιτυχώς (διατελεῖ) να γίνουν άριστοι (βέλτιστα) κυβερνήτες (πολιτευόμενον) και έχουν την δυνατότητα (δυνάμενον) να διοικούν (ἄρχειν) τους πάντες). 
Ίδε, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" https://www.youtube.com/watch?v=ZyfWk9v6ETE  
Ίδε και άκουε, Ράδιο-Ελλας21. 

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 
 Ουψάλα

2 σχόλια:

manigr.blogspot.com είπε...

Η ΤΩΡΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,ΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΝΕΥ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΖΩΑ.

PlatonAfHellas είπε...

ΥΓΕΙΑ, Δράσις - Αντίδρασις, Ορθόν! Η Επανελλήνισις μέσω όλων των Κινημάτων Υπέρ της Ελλάδος, όσον και διά της Παιδεύσεως των Ελλήνων είναι η Λύσις.
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος