4/12/21

Ο Εφιαλτάκης και οι δρ Μέγκελε ,δολοφόνησαν το 14χρονο κοριτσάκι στη Λαμία. Οι δολοφόνοι πρέπει να τιμωρηθούν από το λαό και όχι από τους διαφθαρμένους . Ολοι θέλουν κρέμασμα. Το μόνο που τους ενδιέφερε είναι ότι το αγγελούδι ήταν ανεμβολίαστο.

 

Μια 14χρονη μαθήτρια έχασε την ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
 Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι «Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19».
 Αυτό μόνο τους ένοιαζε. 
Το κοριτσάκι κόλλησε στο σχολείο όπου με φροντίδα και ευθύνη της Υπουργού παιδείας εξαπλώνεται ο ΚΟΝΙΝΤ και «νοσούσε από τις 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον». Αυτοί την σκότωσαν επειδή ήταν ανεμβολίαστη. 
Να μας πουν τι φαρμακευτική αγωγή της έδωσαν και τι εξετάσεις της έκαναν. 
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της πόλης στις 09.00 το πρωί ετοιμοθάνατο. Μεταφέρθηκε αρχικά στο κοντέινερ για περιστατικά covid 19 που βρίσκεται έξω από τα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο σηπτικό ώστε να εξεταστεί από τους γιατρούς και να εκτιμηθεί η κρισιμότητα της κατάστασης του. 
Εκεί υπέστη ανακοπή έγινε ανάταξη και υπέστη εκ νέου ανακοπή χάνοντας την ζωή του τις πρώτες μεταμεσημεριανές ώρες. 
Αναζητήθηκε η δυνατότητα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ προκειμένου να διασωληνωθεί πιο γρήγορα αλλά δεν έγινε εφικτό. Στην ΜΕΘ κρατούσαν τα κρεβάτια  ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. 
Δυστυχώς το νεαρό κορίτσι δεν μπήκε ποτέ στην ΜΕΘ. Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας αναφέρει: «Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια. Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ..» 
Δηλαδή, επί οκτώ ώρες όλοι αυτοί οι «ιατροί των Επειγόντων, οι ΠαιδιάτροΙ , οι ΜΣΝ, οι Αναισθησιολόγοι, οι ΜΕΘ», και ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ,  ανέμεναν το ανεμβολίαστο κορίτσι να πεθάνει για να κάνουν διάγγελμα ο Εφιαλτάχεν και μητέρα του και να μας λένε ότι ευθύνονται οι γονείς της που δεν την εμβολίασαν και ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε σαν και την 14χρονη. 

 

ΟΙ τίτλοι του Σκάιιιιι, του Πρώτου Ψέματος και των άλλων Ρουφιάνων λένε μόνο η  «14χρονη ανεμβολίαστη» .Λαμία: Πέθανε 14χρονη ανεμβολίαστη από επιπλοκές κορωνοϊού».

«Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι, στη Λαμία, 14χρονη ανεμβολίαστη που είχε κορωνοιό. Νοσούσε ήπια τις τελευταίες 7 ημέρες». «ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!» «Λαμία: 14χρονη κατέληξε από κορωνοϊό». «Κορωνοϊός: Πέθανε 14χρονη που νοσούσε από Covid στη Λαμία».

Κανείς δεν λέει  οτι   χαροπάλευε επί   8 ώρες και ότι για 6 ημέρες τις έδιναν Ντεπόν.

Θάνατος στου Δολοφόνους! Κρεμάλα!

ΥΓ. Όσο και να ψάχνετε, ο εμβολιασμένος Μπατριώτης Εργολάβος της Μηχανικής, επειδή είναι σοβαρός δεν έχει κάνει καμιά δήλωση για την δολοφονία της 14χρονης ανεμβολίαστης στη Λαμία. Πυργοδεσπότης, Αλεξ Σεφανόπουλος. Λαφαζάνης, Μαυραγάνης, Τζήμερος, Φαλακρός Κυριάκος, ΕΠΑΜίτες, και άλλοι εμβολιασμένοι, το…. σκέφτονται.

2 σχόλια:

Delta είπε...

Κατάρα σ: αυτούς πού δολοφόνησαν το κορίτσι

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο εμβολιασμενος εργολάβος της μηχανικής; Γίνε λίγο πιο σαφής!

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...