23/12/21

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΑΝ

 

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης

Οι μάσκες έχουν πέσει. Καταλάβαμε πως κινούνται δεκαετίες τώρα....πρέπει να τα έχουν γραμμένα σε εγχειρίδιο και να το εφαρμόζουν σχολαστικά....ωστόσο επαναλαμβάνοντα με μεγάλη συχνότητα. 

 Το καθεστώς θα επιδιώξει να εμφανίσει τους αληθινά αγανακτισμένους μη προνομιούχους έλληνες σε οπαδούς της δεξιάς ή της αριστεράς, σε κομμουνιστές και φασιστες. 
 Θα επιχειρήσουν να χωρίσουν τον λαό ώστε να μην βρεθεί η ξένη άρχουσα τάξη του κεφαλαίου, οι διεθνιστές , οι αντιρατσιστές, απέναντι απο ένα εθνικό σώμα γηγενών ξεσηκωμένων πολιτών. 

 
Θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα ιδεολογικά περιττώματα που χαλκεύουν την ιστορία της Ευρώπης επι 75 χρόνια για να διασώσουν για μια ακόμη φορά τους πράκτορες των τραπεζιτών, των καρτέλ και των ξένων επενδυτών. 
 Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να τους σταματήσουμε. 

 Πρέπει να αποβληθεί κάθε σχέση με πολιτικές παρατάξεις, δεξιές και αριστερές, να καταγγελθεί ο εποικισμός που τον στηρίζουν άπαντες, να σφυροκοπηθεί η γλυκειά μετριοπάθεια που κρατά τους φοβισμένους στις τάξεις των κομματικών συμμοριών με το πρόσχημα της κυβερνησιμότητας.

 Απαιτείται να ξεκαθαριστεί πως στο καρτέλ των mRNA δηλητηρίων σιτίζονται και ποτίζονται όλοι οι κομματάρχες, όλα τα πατημένα περιττώματα που επί χρόνια χωρίς να ξέρουν τι θα πει εργασία, αυγατίζουν τις περιουσίες τους.

 Τα δημοσιογραφικά κατακάθια του χαφιεδισμού, τα αφοδεύματα των πανεπιστημίων που επαίρονται ως ...έγκριτοι, οι ψευδοιεραρχίες των ενστόλων, τα ιερατικά βδελύγματα, όλοι μαζί πρέπει στην συνείδησή μας να τοποθετηθούν απέναντι στον λαό ως εχθροί του. 

 Είναι εχθροί του λαού και ο λαός είναι η εκδήλωση του έθνους. 

 Όλοι αυτοί δουλεύοντας για ξένα συμφέροντα, για ιδεολογίες αντεθνικές, για τον εποικισμό και την παράδοση της εξουσίας στην χώρα στα χέρια αλλοεθνών και αλλοφύλων και του κεφαλαίου, πρέπει να καταγγελθούν για προδοσία του Συντάγματος. 

 Αυτό μην περιμένετε να γίνει απο την πλαστή ψωροελίτ κάθε είδους ιδιότητας και επαγγέλματος. 

Αυτή η ψωροελίτ είναι βολεμένη, υποτεταγμένη, ο ρόλος της είναι ο διχασμός για αυτό και είναι μοιρασμένη στις κομματικές συμμορίες, η προδοσία , η δημιουργία ενόχων σε συνεργασία με δικαστές όπως ο γνωστός αντιπρόεδρος. 
Δουλειά της είναι το άπλωμα της ομίχλης, της ασάφειας, του ψεύδους και μάλιστα με την απαίτηση της μη αμφισβήτισης. 

 Το είδαμε στην περίπτωση της Πλάνδημίας.

 Εξευτελίστηκαν ιατροί, σύλλογοι και επιστήμονες, αγνοήθηκαν δεδομένα, κατασκευάστηκαν ανήθικοι νόμοι και χαλκεύτηκαν κατηγορίες, επεβλήθη όχι μόνο λογοκρισία, αλλά και ενοχοποίηση της σκέψης. 

 Όλο αυτό τώρα είναι η ώρα να χτυπηθεί με την δύναμη του λαού, του απλού ανθρώπου που θα σταματήσει να φοβάται. 

Πρέπει να χτυπηθεί με το εργαλείο της Δημοκρατίας, της συμμετοχής του απλούν κόσμου στην εκλογική διαδικασία που ότι και να γίνει πλησιάζει. 

Πρέπει ο απλός ανθρωπος να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υφίστανται θεοί της πολιτικής, πρέπει να καταλάβει ότι ήρωας θα πρέπει να γίνει ο ίδιος για τον αγώνα που ο ίδιος θα αποφασίσει να κάνει. Ναι υπάρχουν μπροστάρηδες, αλλά μπροστάρηδες μπορούν να είναι όλοι, δεν αρκεί ένας. Απλά πρέπει όλοι , μα όλοι, να κάνουν αυτό το μικρό βήμα προς τα εμπρός. 

 ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/q65/269299528_4672496009484817_564288786140312327_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=psHYyCswo8YAX81PHDK&tn=juR0mqESa2tUSeoy&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AT93dfRLmWwP2oGr0nQQBb_68JaLDec3kuoDcjivxaKk8g&oe=61C9DDB9

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...