14/1/22

Η εγκληματική Συμμορία της Αγίας Κωλο-Οικογένειας στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Οικογένειας

 

Η στατιστική Υπηρεσία για να σταθεί στο πλευρό του Καταναλωτή βρήκε μειώσεις τιμών και αντιστάθμισε τις αυξήσεις. Στην ανακοίνωσή της λέει: 
Η αύξηση του Γενικού ΔΤΚ κατά 5,1% τον μήνα Δεκέμβριο 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Δεκεμβρίου 2020,  προήλθε κυρίως από τις μεταβολές στις ακόλουθες ομάδες αγαθών και υπηρεσιών:

1. Από τις αυξήσεις των δεικτών κατά:

• 18,0% στην ομάδα Στέγαση, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: ενοίκια κατοικιών, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο, πετρέλαιο   θέρμανσης.

• 10,9% στην ομάδα Μεταφορές

• 4,3% στην ομάδα Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: ψωμί, άλλα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι, πουλερικά, παρασκευάσματα με βάση το κρέας, νωπά ψάρια,  τυριά, ελαιόλαδο, άλλα βρώσιμα έλαια, νωπά φρούτα, νωπά λαχανικά, λαχανικά διατηρημένα ή επεξεργασμένα, πατάτες, σοκολάτες , λοιπά τρόφιμα, καφέ.

• 3,0% στην ομάδα Ένδυση και υπόδηση,

• 2,3% στην ομάδα Διαρκή αγαθά-Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες,

• 0,9% στην ομάδα Εκπαίδευση, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στα δίδακτρα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

• 1,2% στην ομάδα Ξενοδοχεία-Καφέ-Εστιατόρια

Η αύξηση του Γενικού ΔΤΚ τον μήνα Δεκέμβριο 2021, σε σύγκριση με τον Νοέμβριο προήλθε κυρίως από τις μεταβολές στις ακόλουθες ομάδες αγαθών και υπηρεσιών: 
Από τις αυξήσεις των δεικτών κατά: 
• 10,3% στην ομάδα Ένδυση και υπόδηση, λόγω επαναφοράς μέρους των τιμών στα προ χειμερινού δεκαήμερου εκπτώσεων επίπεδα. 
• 0,8% στην ομάδα Στέγαση, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στον ηλεκτρισμό. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: φυσικό αέριο, πετρέλαιο θέρμανσης. 
• 0,2% στην ομάδα Διαρκή αγαθά-Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες, λόγω επαναφοράς των τιμών στα προ χειμερινού δεκαήμερου εκπτώσεων επίπεδα. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών στα είδη άμεσης κατανάλωσης νοικοκυριού. 
• 0,3% στην ομάδα Μεταφορές, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: καινούργια αυτοκίνητα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: καύσιμα αυτοκινήτου (βενζίνη), εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο. 

 Η Πολωνία  που δεν ακούει την μανδάμ Φον Λάϊεν, μηδένισε το ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης ,μείωσε το ΦΠΑ στα καύσιμα απο 23% στο 8%  και για 6 μηνες στο φυσικό αέριο δεν θα επιβάλλεται ΦΠΑ.  
Στην Αθήνα , τη Σόφια, το Βουκουρέστι έφαγαν  σφαλιάρες   ξεγυρισμένες μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να σκεφθούν κάτι τέτοιο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε ξάφνιασε, δεν το 'θελες
ετούτο το στιχάκι
μα η Ιστορία έγραψε
........


Όλη την χλεύη του λαού
την πήρες στο μουτράκι
φωνή λαού οργή Θεού
........

Μαντούδι Φαράκλα Κεχριές
Λίμνη και Νέα Αρτάκη
όλη η Εύβοια τραγουδά
........


Τι ξεφτίλα για έναν πρωθυπουργό.. !!


Κωνσταντίνος
Κομνηνός

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...